Ste skopušni do sebe?

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste drugim kupili drago darilo brez pomisleka, sebi pa tega istega darila na bi privoščili, čeprav ste si ga želeli? Tudi vi živite po načelu »za druge je okej, za mene je pa predrago ali predobro«? Ravno gledam fotografije svojega plavanja z delfini v Miamiju. Čudovita izkušnja in podarila sem jo sebi. Z vsem srcem in ljubeznijo. Vendar ni bilo vedno tako… Še 10 let nazaj, se prav spomnim, da sem kupovala sušilnik za lase za prijateljico. Njej sem kupila najboljšega, jaz pa sem se zadovoljila s polovico cenejšim, čeprav sem si želela istega. Noro, ne? Tudi vi to počnete? Drugim podarite neko doživetje, masažo, predmet, izkušnjo, ki bi jo tudi sami radi izkoristili, do sebe ste pa skopušni? Ker vam je predrago? Za druge vse najboljše, zase pa ne? Sedaj pa naredite spremembo: ko naslednjič podarite masažo prijateljici, jo podarite še sebi. V isti vrednosti, lepo prosim, ali še višji! 🙂 In opazujte svoje občutke. Se počutite odlično ali imate občutke krivde in pomanjkanja? Če čutite slednje, se vprašajte, zakaj in od kod to izvira. Vzorec postavljanja sebe na zadnje mesto namreč izhaja iz naše primarne družine in smo ga prevzeli od svojih staršev oziroma skrbnikov. Vendar se da vse vzorce preseči, zato vztrajajte pri delu na sebi. Meni je to uspelo, zato lahko tudi vam. Danes si zase privoščim vse, kar si res srčno želim. Posebnih doživetij in izkušenj (potovanja na vse konce sveta, delfini, polet z balonom, polet s helikopterjem…) nikoli ne pozabimo in nas bogatijo. Ja, venomer sem hrepenela po potovanjih in danes potujem po več mesecev na različne konce sveta: Havaji, Gvatemala, Mehika, Belize, Peru, Miami, Bali, Nepal, Sejšeli… Vedno sem tudi hrepenela, da bi slikala na platno, pa so se mi potrebščine zdele »predrage«. Danes jih imam končno doma in lahko srčno ustvarjam z barvami in bleščicami za svojo dušico. In ne samo to… v svoji novi hiši bom imela art sobo, kjer bom lahko vedno packala in ne bo treba vsakič pospravljati 🙂 Vaša naloga od sedaj naprej je, da si podarite tisto, po čemer vaša duša že od nekdaj hrepeni. Ko si zaželite plavanja z delfini, si ga podarite. Ko si želite na sprehod, pojdite. Ko si zaželite na neko potovanje, si ga podarite. Ko si zaželite v neko restavracijo, pojdite. Ko se boste naučili sprejemati od sebe, boste tudi lažje sprejemali darila in naklonjenost od drugih. Življenje vam bo tako podarilo še več tega <3 Z ljubeznijo, Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov Imate svoje osebno vprašanje? Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ in pomagala vam bom na vašem področju težav.

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra