Kaj se je zgodilo “kraljici manifestiranja”?

Dragi moji,

na zadnji članek o neuspešnosti tehnik manifestiranja (ki ga lahko najdete TUKAJ) sem dobila kar nekaj vaših komentarjev in zahval, kajti pišete, da ste tudi sami že pričeli ugotavljati iste stvari. Tukaj je samo en vaš komentar:

“Hej Tina, sem se kar nasmejala ob branju tega mejla 😀 Tudi sama imam podobne izkušnje in sem večkrat razmišljala v to smer, zadnje čase še posebej. Dejansko ima življenje svojo pot in določenih stvari ne moreš izsiliti. Najbolj smešno mi pa je, ko rečejo “sem zmanifestirala avto ali potovanje”. Ma oprosti, bulšit – odločila si se svojo energijo usmeriti v nakup avta ali potovanja in to si z akcijo tudi uresničila.”

Sedaj boste rekli: ja, kaj pa, ko si želiš zadeti na lotu, pa ti nekdo kar kupi listek, in ta listek res zadane? Ali ni bila to moja manifestacija, kjer niti akcija ni bila potrebna?… To je “just life happening”, samo življenje, ki se dogaja. Včasih se zgodi in včasih se ne.

In človek hoče vedno vedeti ta veliki ZAKAJ! Zakaj, zakaj, zakaj se mi to dogaja, ali pa ne dogaja?

Zadnjič je na neki TV oddaji punca rekla fantu, da “se vse zgodi z razlogom”. Verjetno ste že sami kdaj to izrekli, kajne? Ja, tudi jaz sem. Ampak v zadnjem letu in pol sem ugotovila nekaj, kar je on odlično pretočil v besede: “Jaz pa verjamem, da se vse zgodi, potem pa mi najdemo razlog.”

Ja, ne bi mogla bolje ubesediti tega, do česar sem tudi sama prišla v zadnjem letu in pol. Globlje v to temo bomo šli na našem 5-mesečnem online programu »Notranji tempelj miru in radosti 2023«.

Sedaj pa naj vas še spomnim na “kraljico manifestiranja” in avtorico slovite knjige The Secret (Skrivnost), Rhondo Byrne. Ta njena knjiga in film sta bila multi-uspešnica, kot je ne pomnimo. Ona pravi, da je ta skrivnostni zakon odkrila tik pred knjigo in zato potem knjigo napisala in uresničile so se njene napovedi, da bo najbolj uspešna na svetu, kar je bila posledica tega odkritega zakona. Torej ona ta zakon dobro pozna in ga zna uporabiti vsakič znova, kajne? Aha, si je, torej, zaželela: “Želim si, da bodo vse moje naslednje knjige po Skrivnosti totalno neuspešne”? Kajti bile so. Zelo slabo se prodajajo.

Ste že bili kdaj jezni, ker vaše tehnike manifestiranja niso delovale? Močno ste se trudili, vizualizirali in tudi aktivno delovali v smeri uresničitve ciljev, sanj, želja, pa se ta cilj kar ni in ni hotel uresničiti? Napišite mi svoje izkušnje z odgovorom na to sporočilo.

O škodljivosti učenj s strani »New Age gibanja« sem že pisala (preberite TUKAJ). In na milijone ljudi se je ujelo v poskušanja, kako kontrolirati življenje in svoje manifestacije. Resnica pa je, da nam življenje servira marsikaj. In če najdemo v sebi mir oziroma smo večinoma v sebi v miru,potem stopimo ven iz stalnega čustvenega vrtiljaka in ostanemo mirni, medtem ko življenje je, kakršno je.

O vsem tem vam bom predala vse potrebne informacije na našem 5-mesečnem online programu »Notranji tempelj miru in radosti 2023«, ker si želim, da tudi vi doživite to globoko osvoboditev od stalne kontrole svojega življenja in se bolj prepustite radostni plovbi in flow-u.

Datumi zoom srečanj so naslednji (vsaka 2. sreda, v letu 2023):

18. 1. / 1. 2. / 15. 2. / 1. 3. / 15. 3. / 29. 3. / 12. 4. / 26. 4. / 10. 5. / 24. 5.

Srečanja bodo na zoomu vsako drugo sredo ob 18-20h (torej 2x na mesec) in trajala bodo po 2 uri. Čaka nas, torej, 10 srečanj v času od 18. 01. do 24. 5. 2023. Program je (kot vedno pri meni) praktično naravnan in v živo mi boste lahko postavili svoja vprašanja, ki se vam bodo sproti porajala.

Cena tega online programa je 50 eur na mesec brez posnetkov srečanj ali 60 eur na mesec skupaj z 2 posnetkoma na mesec. Možno je tudi plačilo v enkratnem znesku za celoten program 250 eur brez posnetkov ali 300 eur s posnetki. Če se programa ne morete udeležiti ob sredah, lahko program sproti spremljate preko posnetkov in mi vnaprej pošljete vprašanje po mailu, ki ga bom odgovorila na srečanju, tako da boste lahko zraven aktivno sodelovali!

Prijavite se preko hitrega obrazca TUKAJ in na svoj email boste prejeli nadaljnja navodila <3

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra