Kaj se je zgodilo “kraljici manifestiranja”?

Dragi moji,

na zadnji članek o neuspešnosti tehnik manifestiranja (ki ga lahko najdete TUKAJ) sem dobila kar nekaj vaših komentarjev in zahval, kajti pišete, da ste tudi sami že pričeli ugotavljati iste stvari. Tukaj je samo en vaš komentar:

“Hej Tina, sem se kar nasmejala ob branju tega mejla 😀 Tudi sama imam podobne izkušnje in sem večkrat razmišljala v to smer, zadnje čase še posebej. Dejansko ima življenje svojo pot in določenih stvari ne moreš izsiliti. Najbolj smešno mi pa je, ko rečejo “sem zmanifestirala avto ali potovanje”. Ma oprosti, bulšit – odločila si se svojo energijo usmeriti v nakup avta ali potovanja in to si z akcijo tudi uresničila.”

Sedaj boste rekli: ja, kaj pa, ko si želiš zadeti na lotu, pa ti nekdo kar kupi listek, in ta listek res zadane? Ali ni bila to moja manifestacija, kjer niti akcija ni bila potrebna?… To je “just life happening”, samo življenje, ki se dogaja. Včasih se zgodi in včasih se ne.

In človek hoče vedno vedeti ta veliki ZAKAJ! Zakaj, zakaj, zakaj se mi to dogaja, ali pa ne dogaja?

Zadnjič je na neki TV oddaji punca rekla fantu, da “se vse zgodi z razlogom”. Verjetno ste že sami kdaj to izrekli, kajne? Ja, tudi jaz sem. Ampak v zadnjem letu in pol sem ugotovila nekaj, kar je on odlično pretočil v besede: “Jaz pa verjamem, da se vse zgodi, potem pa mi najdemo razlog.”

Ja, ne bi mogla bolje ubesediti tega, do česar sem tudi sama prišla v zadnjih treh letih. Globlje v to temo smo šli na našem 5-mesečnem spletnem programu »Notranji tempelj miru in radosti«.

Sedaj pa naj vas še spomnim na “kraljico manifestiranja” in avtorico slovite knjige The Secret (Skrivnost), Rhondo Byrne. Ta njena knjiga in film sta bila multi-uspešnica, kot je ne pomnimo. Ona pravi, da je ta skrivnostni zakon odkrila tik pred knjigo, in zato je potem o njem knjigo napisala in uresničile so se njene napovedi, da bo najbolj uspešna na svetu, in to je bila prav posledica tega odkritega zakona. Torej ona ta zakon, o katerem je pisala, dobro pozna in ga zna uporabiti vsakič znova, kajne? Res? Po knjigi Skrivnost je napisala še eno, ki se je slabo prodajala. In zatem še eno s prav tako slabo prodajo… Aha, torej si je Rhonda zaželela: “Želim si, da vse moje nadaljnje knjige doživijo neuspešno prodajo”? Kajti prav to se je zgodilo.

Ste tudi vi kdaj jezni in se čudite, ker vaše tehnike manifestiranja ne delujejo? Močno se trudite, vizualizirate in tudi aktivno delujete v smeri uresničitve ciljev, sanj, želja, pa se ta cilj kar noče uresničiti? Napišite mi svoje izkušnje na moj mail. In ja, še zdaleč niste edini!

O škodljivosti učenj s strani »New Age gibanja« sem že pisala (preberite TUKAJ). In na milijone ljudi se je ujelo v poskušanja, kako kontrolirati življenje in svoje manifestacije. Resnica pa je, da nam življenje servira marsikaj. In če najdemo v sebi mir oziroma smo večinoma v sebi v miru, potem stopimo ven iz stalnega čustvenega vrtiljaka in interpretacij, v katerih se vrtimo v glavi.

O vsem tem vam bom predala vse potrebne informacije na posnetem 5-mesečnem spletnem programu »Notranji tempelj miru in radosti«, ker si želim, da tudi vi doživite to globoko osvoboditev od stalne kontrole svojega življenja in se bolj prepustite radostni plovbi in flow-u.

Z naročilom tega več kot 20-urnega spletnega programa “Notranji tempelj miru in radosti” prejmete video in audio posnetek 10-tih zoom srečanj, ki trajajo po 2 uri ali več (imeli smo jih na 14 dni skozi 5 mesecev, vi pa si jih lahko pogledate tudi v krajšem časovnem obdobju).

Vse dodatne informacije o tem najbolj transformativnem programu do sedaj najdete TUKAJ.

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra