“Živjo Tina! Lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole, in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna izstopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic. S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame.”

Živa / iz Kopra

“Tina, zdravo. Najprej najlepša hvala. Noro. Še čisto pod vtisi. Pri svojih skoraj 50-ih in po 20-ih letih dela na sebi, z vmesnimi pavzami seveda in ko sem v najbolj intenzivnem obdobju na delavnicah in seminarjih vložila vase za en dober avto, lahko rečem, da je to ena najboljših delavnic, kar sem bila. Lahko, da celo najboljša. Ker se trenutno ne morem spomniti boljše.

Še enkrat hvala za vso tvojo energijo, trud, znanje in dinamiko, ki jo daješ pri svojih mladih letih. Vsi komplimenti.”

Alenka / iz Ljubljane
“Draga Tina! Res ful ful hvala za coaching v soboto.
 
Ta teden je bil prav magičen. Ko sem začela sidrati varnost sama pri sebi, in je ne pričakujem od zunaj, od drugega človeka, sem prav zares bolj mirna. Ta teden sem po skoraj dveh letih dobila vabilo na zmenek 😉 Ogromno se je dogajalo ta teden! Prav čutim, da imam čisto drugo energijo 🙂
 
Tako da še enkrat hvala, ker si mi pomagala pobrskati globoko po meni po mojih starih vzorcih in mi pomagala postaviti nove občutke.”
Nika / iz Ljubljane
“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.
 
Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina / iz Štajerske

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

“Draga Tina, najprej naj ti povem, da sem bila po petkovi seansi v žargonu “sezuta”. Pa ne zgolj zaradi učinkov seanse, najprej zaradi tebe. Hvaležna sem vesolju, da je v nabiralnik priletela tvoja ponudba, ker sicer te morda ne bi nikoli spoznala. Skratka, na meni si pustila veeeelik vtis.
Seveda v tem tednu ni dramatičnih sprememb. Nisem se selila, kupila avta, niti ne pustila službe…:)
Je pa za mano en najlepših tednov mojega življenja. Ko se tako opazujem, sem spustila kar nekaj strahov. Manj je občutkov krivde, lažje rečem ne, manj delam, bolje se organiziram, lažje delim zadolžitve, manj si nalagam sama sebi in več živim. Zelo zelo strjeno… bolj sem jaz. Lahko rečem, da sem bolj tu in zdaj. In želim si, da to traja:)
Po kaj vem koliko letih sem bila zvečer zunaj s kolegico – brez prtljage (slabe vesti – čeprav poskusi vzbujanja slednje so bili) do pol enih zjutraj, prvič v življenju sem šla na enourni jutranji tek. Uhhh kako dobro. Opazila sem, da sem se znebila občutka tesnobe v prsnem košu, in da me zavrnitev ne zaboli tako, kot me je do sedaj. Se me dotakne, vendar ne tako za dolgo in boleče kot nekdaj.
Sedaj, ko to pišem, se sprašujem ali je to sploh mogoče. Toliko sprememb. Takoj popravljam sama sebe… zgodilo se je veliko dramatičnih sprememb.
Draga Tina, tako dobro, kot sem se počutila, ko sem v petek odhajala od tebe, se nisem počutila že dooolgo dooolgo ne. Vem, da se bom zagotovo še vrnila k tebi.” 

Andreja / iz Maribora

Draga Tina, ne morem verjeti, kaj vse sva predelali v dveh urah. Bilo je zelo intenzivno. Takoj sem začutila povezanost. Omogočila si mi, da se odprem in iskreno spregovorim o vsem s teboj. Kot, da se poznava že zelo dolgo. Ko sem odhajala od tebe, sem se počutila mirno. In kot si rekla tudi sama – kot da sem končno prišla domov. Nisem imela pravih besed, ki bi povedale, kaj čutim. Z eno besedo – izpolnjenost. Tako kot bi moralo biti.

Potem sem še nekajkrat poslušala posnetek in nisem mogla verjet kaj vse je prišlo iz mene. S tvojo pomočjo. In to si mi ti omogočila. Ne vem kako, ampak počutim se dobro. Vrnila si mi sebe. Končno čutim zametke ljubezni do sebe. Razumevanje do sebe. Prizanesljivost. Odpuščanje. Kako bi lahko delala drugače, saj me nihče ni naučil, mi pokazal, kaj ljubezen pravzaprav pomeni. Dala si mi priložnost za novo življenje. Brezpogojno si verjela vame.

Zaenkrat dovolj, le še en velik hvala za to, da si. Da si tako pogumna, da si sledila svoji poti. In postala taka, kot si. 

Marjeta / iz Kamnika

“Hej Tina, javljam ti spremembe, ki sem jih opazila na sebi po prvem obisku:)
– sem bolj iskrena do sebe in odprta do drugih,
– v odnosih z drugimi zahtevam več zase oz. se vsaj poskušam postaviti na prvo mesto,
– ne čutim več jeze in žalosti na splošno, do mame kažem spoštovanje,
– zdaj se počutim bolj podobna drugim,
– mogoče tudi nisem več vedno samozadostna in bi se lahko zgodilo, da bom v bodoče več časa preživela v družbi,
– želje za prihodnost, ki sem jih imela prej, so nekako ostale iste.

Če se še kaj spomnim oz. opazim, ti bom povedala naslednjič. Še vedno ne morem verjeti, da že po dveh urah opažam take spremembe.”

Lidija / iz Nove Gorice
“Ojla, evo, da ti malo napišem in opišem. Tri tedne po najini 7-urni seansi sem dala odpoved v službi. Ampak so me potem “kupili”, saj sva s šefom pristala na 1 dan/teden odobrenega dela od doma. Če se bo dobro obneslo, bova pa še kak dan dodala. Potem mi je zvišal plačo za 3 plačilne razrede, tako da imam sedaj samo 1 PR manj kot prodajnici, ki sta zaposleni že več kot 10 let v tej firmi.
 
Ja, pa še to. Veš, kaj se mi dogaja tudi. Na čase čutim res globoko hvaležnost in ljubezen. Otroci mi ne skačejo več toliko po glavi, bolj jih sprejemam take, kot so, in jim še bolj dovolim biti to, kar so. 
 
Drugače pa se mi po seansi dogaja še veliko drugih stvari. Glede dobrega vpliva bi lahko spisala še cel esej 😀 Prepričana sem, da transformacij ni konec in se ti še javim s potekom.”
Špela / iz Metlike
“Tina zdravo, lahko napišem, da sem se zelo dolgo vrtela v krogu, kaj za vraga se mi dogaja, kaj je z mano, potem pa pridem k tebi, in takoj ugotovim s tvojo pomočjo, kje in kako reševati nastalo stanje.
 
Počutje je definitivno boljše, držim svoj steber in zdaj je lažje, ko vem kam grem. Opazujem odnos drugih do mene in sem zadovoljna, vendar se še nočem pretirano veselit, saj imam še veliko stvari za podelat. Tudi vzdušje je boljše doma, je pa pri meni prisotna jeza na 30-letnega sina, ker je bil, seveda, na računalniku. Potem se spomnim na tvoje besede – NE REŠUJ DRUGIH.
 
To, kar sem doživela s tabo, je bilo tako hitro in tako olajšanje, da moram definitivno nadaljevati v Akademiji zavestnih odnosov. Tina, hvala ti za vse, hvala, da si.”
Darja / iz Ljubljane

“Tina živjo, se oglašam po dveh tednih po terapiji. Se mi je odprl nek nov svet, odkar sva se srečali, v dobrem smislu. Takrat sem na polno šla do tebe in sem bila kar prestrašena, ker nisem vedela, kaj me čaka po že tolikih iskanjih odgovorov.

Po poslušanju posnetka sem videla, da sva obdelali bistveno in se mi je zelo izjasnilo videnje cele zgodbe. Veliko sem razmišljala o dosedanjem življenju, zakaj je šlo tako, kot je šlo, zakaj sem se tako odločala, zdaj vidim vse skupaj bolj jasno in realno.

Sem se zgrozila ob misli, kje vse sem tavala v preteklosti, kakšne izkušnje sem imela, koliko časa, energije, financ je šlo. V iskanju rešitev se vrtiš v začaranem krogu in new-age je kot na dlani, da te začara…

Sem pa hkrati tudi vesela, da si mi pomagala odkriti, kaj je šlo narobe in zakaj nisem prišla dlje, kje sem zdaj in kje prijeti za naprej. Hvala ti.”

Sandra / iz Ljubljane