Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose

Sem Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose. V in po procesu z mano (na seansi ali na skupinskem dogodku) se bosta vaša zavest in delovanje trajno spremenila, kajti olupili se boste svojih starih družinskih vzorcev in programov, začutili boste čustveno olajšanje in notranjo svobodo ter globoko pomirjenost s sabo in s svetom. Po procesu boste že zelo kmalu opazili svoje spremenjeno obnašanje in delovanje ter videli spremembe v svojem življenju in odnosih na bolje.

Sem jasnovidna, jasnoslušna, jasnovedna in jasnočutna, zato lahko “preberem” vaše polje, najdem notri vaše slepe pege in vzorce, in vam jih tudi pomagam dokončno razrešiti s pomočjo bogatih znanj iz različnih psihoterapevtskih pristopov. Sem kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov. Več o Ananda transformativnih seansah in 5-ih korakih si lahko preberete TUKAJ. Ena ura seanse nosi intenziteto in transformacijo 10-tih ali celo več običajnih terapij.

Jaz osebno sem živ primer, da se je možno osvoboditi svojih družinskih vzorcev in zaživeti svobodno in srečno. Sploh se ne prepoznam več glede na to, kdo sem bila včasih (na nezavednih programih ugajanja in obrambnih mehanizmov), kajti končno sem se zleknila v svojo pravo naravo in čisto svojo esenco. Sedaj avtentično živim Sebe! O vsem tem in kako se do tega pride, vam kažem pot v svojih člankih, skupinskih procesih in individualnih Ananda seansah.

Zakaj si želijo stranke delati ravno z mano?

Delo s Tino je zame izjemno, ker:


1. je jasnovidna in jasnočutna, takoj vidi, kje je težava,
2. je direktna in gre v bistvo problema, ne okoliši in ne traja celo večnost, da udeleženec pride do rezultata,
3. najbolj direktno dela na odpravi nepotrebnih programov in vzorcev.
 
Skupina je bila izjemno povezana, Tinino izvrstno vodstvo, ki je ravno prava kombinacija vsebin in prepuščanja situaciji, pa mi je omogočilo, da sem se počutila varno in sprejeto.”
Urška / z Gorenjske

“Tina, v zadnjem letu, ko sem se pridružila v skupino Ananda peskovnik, sem začutila in spoznala, da si čudovita oseba, ki nam pomaga odpirati srca in širiti zavest. Ta naša mesečna srečanja vedno komaj čakam, ker vedno dobim odgovor na kakšno svojo težavo, prav tako pa vidim, da smo vsi v istem čolnu, z istimi ali podobnimi težavami, in ti vedno najdeš odgovore na naše težave, nam daš pozitivno in lepo besedo, nam stojiš ob strani in nas podpiraš na naših poteh. Po tvojih srečanjih sem vedno boljše volje, ker vidim, da nisem sama in da nam boš vedno v pomoč, kadar jo bomo potrebovali. Hvala, ker si.”

Sandra / iz Maribora

Tina je transformacijska terapevtka in in strokovnjakinja za zavestne odnose, ki je doma in po svetu pomagala že več tisočim preseči svoje družinske vzorce in negativna prepričanja o sebi in svetu.

Tina pravi: »Kolikokrat ste si rekli, da ne boste nikoli podobni svojim staršem, pa sedaj ugotavljate, da ste jim še kako podobni? Tudi vaši otroci bodo podobni vam in bodo predelovali podobne čustvene zadeve, kot jih predelujete vi, zato imate dvojno motivacijo, da svoje vzorce presežete in zaživite lepše in bolj izpolnjeno življenje – zasebno in poslovno!«

Preberite si intervju o njeni poti spoznavanja sebe TUKAJ.

Sredi recesije je Tina kar dvakrat dala odpoved (v dveh različnih službah) in se podala na pot v svoje globine. Pot jo je vodila od finančnega opismenjevanja Slovenije do njenega najbolj srčnega poslanstva – to je pomoč ljudem pri preseganju družinskih vzorcev – ki mu je vestno predana in živi za »aha« trenutke in čudovite življenjske preobrate, ki jih doživljajo njeni klienti in klientke. Znana je po svojem izredno multi-dimenzionalnem pristopu dela in hitrih rezultatih, pred leti pa je v svoj repertoar dodala še certifikacijo za Completion Process (bila je izbrana izmed 700 prijavljenih iz celega sveta), kjer se je še dodatno specializirala za delo s čustvenimi travmami.

Osebna pot jo je v zadnjih 12-tih let vodila skozi mnoga večmesečna potovanja, vse od Havajev, Gvatemale, Peruja, Mehike, Belizeja, Nepala in Tajske, pa tja do Balija, kamor je leta 2015 peljala tudi prvo skupinico rajskih dušic na veliko dozo notranje preobrazbe ter sreče, smeha, radosti in notranjega miru. 

Tinina strast pa so poleg živali in dela s čustvenimi travmami ter družinskimi vzorci, prav potovanja, kamor jo pokliče srce (in gre brez vprašanj! 🙂 in delo ter učenje od tamkajšnjih domačih zdravilcev, šamanov, terapevtov in duhovnih učiteljev, da lahko ta bogata znanja iz celega sveta potem prinaša v Slovenijo in jih deli naprej s svojimi klienti ter jih opolnomoči z novimi tehnikami in pristopi preseganja družinskih vzorcev. Na ta način je tudi razvila svojo Ananda metodo za preseganje družinskih vzorcev in čustvenih travm iz otroštva ter ustanovila Akademijo zavestnih odnosov.

Njeno vodilo je, da želi vsakega klienta usposobiti do te mere, da si bo znal sam pomagati skozi življenje. Tako kot zase, si tudi za kliente želi čustvene svobode in uživanja v življenju. Tina pravi: »Radost ni samo naša rojstna pravica, ampak je naše naravno stanje. Blaženost in notranji mir sta naše naravno Bivanje in vsi lahko to naravno danost zaživimo.«

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra