Zakaj tehnike manifestiranja ne delujejo, kot smo mislili?

Dragi moji,

ste že bili kdaj jezni, ker vaše tehnike manifestiranja niso delovale? Močno ste se trudili, vizualizirali in tudi aktivno delovali v smeri uresničitve ciljev, sanj, želja, pa se ta cilj kar ni in ni hotel uresničiti? Zakaj je vendar temu tako?

V zadnjih 12-tih letih testiranja raznih tehnik manifestiranja na sebi sem končno tudi sama prišla do tega, da ne moremo kontrolirati življenja – kar nam te tehnike obljubljajo. Kar naenkrat sem ugotovila, da se mi ene stvari uresničijo, druge pa ne, pa sem pri obeh delovala na vse možne iste načine (čustveno, mentalno, vibracijsko, fizično itd.). Kar naenkrat sem obstala v oblaku zmedenosti, kajti želeni rezultati se vsekakor niso vedno pokazali. In ugotovila sem tudi, da sem že pred vstopom v duhovnost imela podobne rezultate kot sedaj: veliko stvari se mi uresniči, ampak nekaj pa tudi ne. Koliko so mi te tehnike zares pomagale, ali pa so mi samo dajale pravljično upanje, da lahko uravnavam vse, kar si želim?

No, in končno sem prišla do potrditve, da metode manifestiranja sploh niso znanstveno dokazljive, kajti za dokazljivost je potrebno dokazati, da z isto tehniko VEDNO dosežeš iste rezultate. Imate vi morda takšno izkušnjo? Seveda ne! Z isto tehniko manifestacije ali vizualizacije nimate stalnih rezultatov. In sedaj bi lahko naučeno rekli: “ja, potrebno je delati na podzavestnih prepričanjih”. Seveda drži. Ampak lahko vam iz prve roke povem, da sem prečistila vse možno v podzavesti v zadnjih 12-tih letih tudi po 12 ur na dan, pa se mi niso uresničile čisto vse situacije in stvari, kot sem si želela.

Nekje sem slišala dobro vprašanje: vprašajte kogarkoli, če njegovo življenje danes izgleda, kot si ga je zamislil 20 let nazaj. Seveda ne! Lahko izvajate ne vem kakšne tehnike, pa bo življenje šlo po svoje oziroma nekaj se bo uresničilo in nekaj ne – in celo na to nimamo vpliva! 🙂

Obstaja tudi znanstvena študija, kjer so ugotovili, da »zakon privlačnosti« deluje samo 0,1%! Obstajajo tudi študije, ki ugotavljajo, da »pozitivno razmišljanje« zmanjšuje vaše rezultate. To so merili na primeru športnega treninga udeležencev. Kontrolna skupina je normalno telovadila, druga skupina pa je zraven še pozitivno razmišljala. Rezultati so bili naslednji: ta »pozitivna skupina« je imela najslabše rezultate. Ali sploh niso dokončali treninga ali pa po končanem treningu niso imeli takšnih rezultatov izboljšav kot kontrolna skupina. Šokantno, kaj?

O škodljivosti učenj s strani »New Age gibanja« sem že pisala (preberite TUKAJ). In na milijone ljudi se je ujelo v poskušanja, kako kontrolirati življenje in svoje manifestacije. Resnica pa je, da nam življenje servira marsikaj. In če najdemo v sebi mir oziroma smo večinoma v sebi v miru,potem stopimo ven iz stalnega čustvenega vrtiljaka in ostanemo mirni, medtem ko življenje je, kakršno je.

O vsem tem vam bom predala vse potrebne informacije na našem 5-mesečnem online programu »Notranji tempelj miru in radosti 2023«, ker si želim, da tudi vi doživite to globoko osvoboditev od stalne kontrole svojega življenja in se bolj prepustite radostni plovbi in flow-u.

Srečanja bodo na zoomu vsako drugo sredo ob 18-20h (torej 2x na mesec) in trajala bodo po 2 uri. Čaka nas, torej, 10 srečanj v času od 18. 01. do 24. 5. 2023. Program je (kot vedno pri meni) praktično naravnan in v živo mi boste lahko postavili svoja vprašanja, ki se vam bodo sproti porajala.

Cena tega online programa je 50 eur na mesec brez posnetkov srečanj ali 60 eur na mesec skupaj z 2 posnetkoma na mesec. Možno je tudi plačilo v enkratnem znesku za celoten program 250 eur brez posnetkov ali 300 eur s posnetki.

Prijavite se preko hitrega obrazca TUKAJ in na svoj email boste prejeli nadaljnja navodila <3

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra