Kaj pa manifestiranje “sorodne duše”?

Dragi moji,

moja naslednja načrtovana tema je bila obravnava manifestiranja partnerstva ali “sorodne duše”, pa me je na moje veliko veselje prehitel kolega Robert Goreta, ki mi je napisal spodnje sporočilo:

“Živjo Tina! Sem si prebral tvoje današnje e-novice in tudi članek, ki si ga napisala o neuspešnosti manifestiranja. Se čisto strinjam s tabo – če je to res tehnika v pravem pomenu besede, potem bi moral 100%, če slediš manifestacijskemu postopku (kakorkoli se že imenuje, reciva mu šaljivo tehnika Čira čara X), vedno in to brez izjeme dobiti tisto, kar si “manifestiral”.

Iz mojih izkušenj ti lahko povem, da postopek manifestacije deluje enkrat da, spet drugič ne, pa da, pa ne … Toliko dejavnikov (ki jih ne poznaš) je vključenih, da je težko reči ali je prišlo do uresničitve željenega zaradi postopka, ki ga izvajaš, ali pa zato, ker si po domače premaknil rit in si nekaj naredil. Manifestacija se v New Ageju imenuje v smislu – tukaj čiči in čaki in potem bo prišlo vse do tebe.

Hvala Robert! Jaz bi tukaj celo dodala še, da tudi, če narediš VSE, kar je v tvoji moči z dejanji in akcijo, še vedno ni garancije, da bodo rezultati prišli, ker na nekatere stvari nimamo vpliva. Na primer, od kje se bo prikazal naš naslednji partner 🙂 O tem je Robert napisal odličen članek, ki si ga lahko preberete tukaj: https://www.robertgoreta.si/tehnike-manifestiranja-sorodne-duse/

In tudi tukaj bi še dodala, da četudi se trudiš spoznavati vsak dan nove ljudi, še ni garancije, da boš našel partnerja zase. Ko sem še delala na eni od fakultet, je bil v pisarni en mlad referent, ki si je želel partnerko, pa mu nikakor ni “ratalo”, čeprav je imel vsak dan okoli sebe cca 5000 študentk 🙂 In nikomur ni bilo jasno, kako to, da z nobeno ne “klikne”. In tukaj se rabimo zavedati, da nimamo življenja pod kontrolo. Stvari se zgodijo, ali pa se ne.

Nekaj časa nazaj je bila na TV luštna oddaja, kjer so novopečeni milijonarji, ki so zadeli s srečko, kupovali svoj sanjski dom. In kaj mislite: ali je pogostost kupovanja loterijske srečke kaj vplivala na to, ali so zadeli ali ne? Seveda ne! Kajti bili so primeri, kjer je šla gospa kupit PRVO SREČKO V ŽIVLJENJU in je zadela milijon dolarjev, in bili so primeri, kjer je nekdo kupoval srečke tedensko zadnjih 20 let in je potem končno zadel ta znesek. Torej ni nobenega pravila ali “zakona”.

O škodljivosti učenj s strani »New Age gibanja« sem že pisala (preberite TUKAJ). In na milijone ljudi se je ujelo v poskušanja, kako kontrolirati življenje in svoje manifestacije. Resnica pa je, da nam življenje servira marsikaj. In če najdemo v sebi mir oziroma smo večinoma v sebi v miru,potem stopimo ven iz stalnega čustvenega vrtiljaka in ostanemo mirni, medtem ko življenje je, kakršno je.

O vsem tem vam bom predala vse potrebne informacije na našem 5-mesečnem online programu »Notranji tempelj miru in radosti 2023«, ker si želim, da se tudi vi de-hipnotizirate od New Age-a, in da doživite to globoko osvoboditev od stalne kontrole svojega življenja in se bolj prepustite radostni plovbi in flow-u.

Datumi zoom srečanj so naslednji (vsaka 2. sreda, v letu 2023):

18. 1. / 1. 2. / 15. 2. / 1. 3. / 15. 3. / 29. 3. / 12. 4. / 26. 4. / 10. 5. / 24. 5.

Srečanja bodo na zoomu vsako drugo sredo ob 18-20h (torej 2x na mesec) in trajala bodo po 2 uri. Čaka nas, torej, 10 srečanj v času od 18. 01. do 24. 5. 2023. Program je (kot vedno pri meni) praktično naravnan in v živo mi boste lahko postavili svoja vprašanja, ki se vam bodo sproti porajala.

Cena tega online programa je 50 eur na mesec brez posnetkov srečanj ali 60 eur na mesec skupaj z 2 posnetkoma na mesec. Možno je tudi plačilo v enkratnem znesku za celoten program 250 eur brez posnetkov ali 300 eur s posnetki.

Prijavite se preko hitrega obrazca TUKAJ in na svoj email boste prejeli nadaljnja navodila <3

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra