Kako izprazniti svoj čustveni naboj jeze?

Dragi moji,

dnevno spoznavam, kako ljudje ne znamo sprocesirati in predelati svoje jeze na varen način, ker nas tega nihče ni naučil. Držimo in zatiramo jo v sebi, da se nam včasih že meša 🙂 Kako, torej, napraviti konstruktivni izbruh jeze in s svojo jezo vzpostaviti bolj zdrav odnos?

V tem videu si poglejte ta čustveni proces (obravnavali smo ga na naših Ananda webinarjih). Proces lahko naredite samo verbalno (ustno izgovarjate, kar pride), ali pa dodate še fizični del (cepetanje, udarec na blazino). Ta proces vedno delamo na samem (ali s terapevtom) in si predstavljamo osebo, na katero smo jezni, pred sabo. Lahko si predstavljamo sodelavko, soseda, starša, brata/sestro, svojega otroka… torej, kogarkoli, na kogar smo jezni, in želimo to jezo sprostiti ven iz sebe na varen konstruktiven način in ne na njih direktno.

Če jeze ne predelujete sproti v sebi, se vam bo nabirala, in boste eksplodirali na svoje najdražje. Na ta način se vam v odnosu nabirajo »raztrganine« in bolečina, kar vodi do vedno večje odtujenosti v odnosu.

Večkrat, kot boste naredili ta proces, bolj boste olajšani, in manjkrat se vam bo javljala jeza, ker se ne bo več nabirala. Hkrati pa boste s svojo jezo vzpostavili bolj zdrav odnos, ker: 1) se jo boste nehali bati in 2) se boste z njo pomirili in jo pričeli uporabljati takrat, ko je to res potrebno (kot orodje in za kar je bila dejansko narejena v našem telesu).

Video si poglejte vsaj 2x, da vam bo res jasen postopek. Po opravljenem procesu pa mi pišite na info@tina-ananda.si in mi javite, kako vam je šlo!

Video si lahko pogledate TUKAJ.

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra