Vas duhovnost drži v pasivnosti?

Dragi moji,

vesela sem, da mi pišete svoje izkušnje in ugotovitve, in tokrat želim z vami deliti del sporočila drage klientke, ki je prav tako prišla do podobnih spoznanj:

“Zdravo Tina, že nekaj časa ti hočem odpisati na tvoje zadnje maile 🙂 vsak posebej me je precej zadel, ker se ravno letos ukvarjam s temi koncepti duhovnosti, ki mi v vseh teh letih niso dali tega, kar bi želela, kvečjemu so še poglobili ene iluzije. Ta vera v to, da lahko nekega dne imam, kar želim, mi je pomagala preživeti v otroštvu, a se tudi zavlekla do danes in me oddaljila od realnosti. Letos so se mi podrli premnogi koncepti in počutim se kot da bi najraje zrušila vse, kar vem do danes in začela čisto znova. Do duhovnosti trenutno čutim gnev, kot tudi do umetnosti in vsega kar sem delala prepleteno z duhovnostjo. Na živce mi gre, ko kdo reče, to je pa skanalizirana slika. Ne, to samo rada počnem, naravno. Tako kot ptica rada poje. Vedno bolj čutim, da bi rada samo bila. Obstajala. Da se neha ta dirka za nečem in to filanje možganov z novimi informacijami. Prvič sem ta občutek začutila enkrat, ko sem šla ležat v gozd na tla in samo opazovala, kako vse samo je, vse ima samo po sebi že funkcijo in ni treba nič posebej storiti za to in ni treba biti posebej razsvetljen, samo naraven.

Ko sem brala zadnji mail sem videla, kako imam strah, če nimam želja in plana in manifestacij in sočasno prepričanja, da je vse mogoče, potem imam občutek, da se ne bo zgodilo nič in bo za vedno ostalo tako kot je. V resnici je ravno obratno, duhovnost me je naredila bolj pasivno oz. je vzdrževala to neko pasivnost in zmrznjenost iz otroštva.”

Se strinjam z vsem napisanim, hvala! Kako pa zase izvedeti ali vas določene tehnike in duhovnost držijo v pasivnosti? V bistvu ne morete dokler ste znotraj tega. Stopiti morate ven iz duhovnih konceptov vsaj za trenutek in samo se vam bo pokazalo, kaj in kje ste oddaljeni od realnosti.

Na primer: živali zelo avtentično reagirajo na podlagi svojih občutkov in če jim določena oseba ni všeč, se brez krivde umaknejo. Medtem ko, če “duhovna oseba” čuti, da mu nekdo ni všeč, si reče: “ta situacija/oseba me sigurno nečesa uči… moram ostati tukaj, da se tega naučim, česar me uči… le česa me uči… in tako dolgo bom tu, da to ugotovim in se naučim.” Se vam zdi to zdravo? Upam, da ne. Kajti to je že eden od načinov, kako predolgo ostati nekje, kjer ni dobro za vas.

Življenje je zelo preprosto. Kako pa priti do te preprostosti in notranjega miru? Ja, sigurno je potrebno umiriti ali celo ugasniti našo »iskalno« energijo, ki stalno nekaj išče, postaja in dosega. Da jo bomo umirili v sebi, si bomo vzeli 5 mesecev časa v našem online programu, da se ta momentum energije izpoje in izčrpa. Kot ne moremo drveče ladje ustaviti na mestu, tako ne moremo te iskalne energije ustaviti v trenutku. Kot pri ladji (ki ima zadaj momentum hitrosti – energije), se mora tudi naša iskalna energija počasi ustavljati in izpeti do konca, da se lahko umiri in ustavi. Ahhh počitek 🙂

Tako, da si želim, da bi ta program bil vaš ZADNJI DUHOVNI PROGRAM, ker se bodo vaša vprašanja posušila, in ne boste iskali nobenih odgovorov več. Duhovno iskanje bo končano in vaše psihološke potrebe zadovoljene.

O vsem tem vam bom predala vse potrebne informacije na našem 5-mesečnem online programu »Notranji tempelj miru in radosti 2023«, ker si želim, da se tudi vi de-hipnotizirate od New Age-a, in da doživite to globoko osvoboditev od stalne kontrole svojega življenja in se bolj prepustite flow-u življenja.

Datumi zoom srečanj so naslednji (vsaka 2. sreda, v letu 2023):

18. 1. / 1. 2. / 15. 2. / 1. 3. / 15. 3. / 29. 3. / 12. 4. / 26. 4. / 10. 5. / 24. 5.

Srečanja bodo na zoomu vsako drugo sredo ob 18-20h (torej 2x na mesec) in trajala bodo po 2 uri. Čaka nas, torej, 10 srečanj v času od 18. 01. do 24. 5. 2023. Program je (kot vedno pri meni) praktično naravnan in v živo mi boste lahko postavili svoja vprašanja, ki se vam bodo sproti porajala.

Cena tega online programa je 50 eur na mesec brez posnetkov srečanj ali 60 eur na mesec skupaj z 2 posnetkoma na mesec. Možno je tudi plačilo v enkratnem znesku za celoten program 250 eur brez posnetkov ali 300 eur s posnetki.

Več o programu si lahko preberete TUKAJ, prijavite pa se preko hitrega obrazca TUKAJ in na svoj email boste prejeli nadaljnja navodila <3

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra