Poglejte, ali odgovorite na katero vprašanje z “DA”:

 • Se vam zdi, kot da ste obtičali na mestu v življenju, v partnerstvu, v karieri?
 • Ste ujeti v vzorce, ki jih ponavljate že leta in ne znate izstopiti iz njih?
 • Se vam zdi, da se vam pri izbiri partnerjev vedno ponavlja isto?
 • Ne veste, kdo ste ali kaj si želite? Iščete stik s sabo?
 • Ste imeli težko otroštvo in vidite, da se vam zgodovina ponavlja?
 • Vas otroci spravljajo ob živce, ste izmučeni in nimate dovolj podpore zase?
 • Vas vaše delo ne izpolnjuje in se v službi slabo počutite?
 • Ne znate združiti in zaživeti vsega svojega pridobljenega znanja v praksi?
 • Ste že dolga leta v vezi in si želite več od vašega partnerskega odnosa?
 • Opažate, da ne glede na to, koliko delate na sebi, nimate pravih rezultatov?
 • Si želite več od življenja?

Če ste na katerokoli vprašanje odgovorili z DA, potem je individualna Ananda seansa primerna za vas. Dodatne informacije, kako Ananda metoda poteka in kakšen je postopek prijave na Ananda seanso, si preberite spodaj. 

Želim si individualno ananda seanso
 • iz stanja zmedenosti boste stopili v stanje jasnosti glede svoje situacije in v razumevanje, kaj je vaš naslednji korak v vašem življenju,
 • iskrenost do sebe, kar vam bo posledično prineslo več zaupanja vase in v svoje odločitve,
 • razumevanje sebe, kar vas bo pripeljalo do spoznanja, kdo ste in kaj si želite, zaradi česar boste lahko bolj jasno postavljali meje,
 • razrešitev vzroka čustvenega (družinskega) vzorca oziroma travme, zaradi česar boste končno začutili tisti pravi avtentični Jaz, ki ni zamazan s programi in mislimi okolice, zato se boste bolj svobodno izražali,
 • povezanost s svojo pravo vrednostjo in notranjo intuicijo, kar vam bo okrepilo samozavest in občutek, da ste vodeni in podprti v svojem življenju,
 • ljubezen in ljubeč odnos do sebe, zaradi česar bo posledično tudi vaše okolje postalo bolj nežno do vas in pretočno, ker se boste dejansko šiftnili/premaknili v novo zavedanje in delovanje,
 • spremenjen pogled nase in na lastno življenje, kar vam bo dalo močnejši občutek pripadnosti in smisla,
 • premik naprej na področjih, kjer si tega želite, kar vam bo prineslo olajšanje in občutek notranje sreče in izpolnjenosti – Anando,
 • zmanjšanje kritiziranja sebe in drugih in s tem bolj nežni in spoštljivi odnosi z vašim partnerjem, otroci, starši, sodelavci,
 • zleknjenost v svoj notranji mir in občutek lastne naravne radosti, kar vam bo povrnilo strast do ustvarjanja in življenja samega.

 

Kaj dejansko pomeni Ananda? Ananda je beseda iz sanskrita in pomeni “bliss” oziroma najvišjo možno globoko notranjo radost, srečo, mir, izpolnjenost, pravzaprav blaženost. In to je v resnici tudi naše naravno notranje stanje! 🙂

Ananda metoda je, torej, preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in ki sem jih sedaj povezala v še bolj učinkovito celoto, s katero še hitreje dosežemo celovitost in izpolnjenost oziroma Anando. Namreč ni pomembno samo, KATERE metode uporabljamo, ampak predvsem v kakšnem ZAPOREDJU jih uporabimo. Različne tehnike in metode med seboj delujejo kot kemijska reakcija in zelo je pomembno, da najdemo tisto pravo razmerje in zaporedje tehnik, da se zgodi želena alkimija.

Ananda metoda je zelo personalizirana na vašo konkretno situacijo in zelo unikatna. Popolnoma prilagodim tehnike glede na to, kakšno osebo imam pred sabo – in glede na to, ali ste bolj razumski ali bolj čustveni, uporabim drugačen pristop. Same besede so zelo omejene za opis, kaj se dejansko v tem procesu dogaja, zato je to težko opisati in potrebno res osebno doživeti – to je namreč izkustvena metoda.

Sem jasnovidna, jasnoslušna, jasnovedna in jasnočutna, zato lahko “preberem” vaše polje, najdem notri vaše slepe pege in vzorce, in vam jih tudi pomagam dokončno razrešiti. Sem tudi kreatorka Akademije zavestnih odnosov, ki so prihodnost medčloveških odnosov.

Ananda metoda nam pomaga najti, poceliti in integrirati vse dele sebe, s čimer se “dopolnimo” in postanemo stabilna oseba – tisti pravi avtentični Jaz. Kajti skozi odraščanje smo se naučili, da nekatera naša čustva niso sprejemljiva (npr. jeza, strah, zamera, sovraštvo, žalost, ljubosumje, dolgčas, frustracija…) in zato smo s temi čustvi, ki niso bila sprejeta s strani okolice, morali nekaj narediti – ker je zavrnitev s strani staršev/skrbnikov preveč bolela, smo jih potlačili globlje vase, jih skrili, odstranili, zignorirali, odrezali. Ampak s tem smo se ravno odrezali od sebe. In naučili smo se ignorirati sebe in svoje potrebe.

… delujejo kot točka privlačnosti …

In vse bi bilo ok, če ne bi bili ti “odrezani” deli nas še vedno v nas (še vedno so del nas, samo potlačili smo jih v podzavest in s tem pravzaprav izgubili moč nad njimi). Danes prav ti “senčni” deli nas vibrirajo na določeni nižji vibraciji, in kot rečemo, so zamrznjeni v času, in iz ozadja upravljajo naše življenje, ker delujejo kot točka privlačnosti za naše življenje ter situacije in ljudi, ki jih srečujemo. Zato tudi prihaja potem danes v našem življenju do nezadovoljivega partnerstva, do izbruhov jeze, depresije, drame, užaljenosti, zamer, splošne nesreče in nezadovoljstva z lastnim življenjem in kariero, ko niti ne vemo več, kdo smo in kaj si želimo. In namesto, da bi sprejeli in začeli poslušati že končno svoje telo in čustva, se začnemo ravno boriti z njimi… Žal je to napaka… Čustva so ravno naš kompas, navigacijski sistem skozi življenje in naše poslanstvo.

Najbolj zanimivo pri vsem tem pa je, da tako intuicija, kot tudi čustvene travme, komunicirajo z nami skozi naše telo in čustva. Zanimivo, kajne? 🙂 Ravno zato ima danes toliko ljudi težave slišati svojo intuicijo (ali dušo, srce, notranje vodstvo, Boga, naravo, angele, kakorkoli že to imenujete), kajti v vsej tej zmedi notranje komunikacije in našega nepoznavanja in nerazločevanja, kaj je kaj, postanemo zmedeni, izgubljeni in se še bolj začnemo boriti proti sebi. In bolj, kot se borimo, slabše je. Veča se notranji pritisk, nezadovoljstvo s sabo in sprašujemo se “Kaj za boga je narobe z mano?”. Čisto nič, dragi moji, čisto nič. Samo ne razumete svojega stanja, ker vas tega ni nihče naučil in ker ne veste, kaj se z vami dogaja. Normalno je, da ste zmedeni!

Zato sem tudi razvila Ananda metodo, da vas usmerim nazaj domov k Sebi in vam pokažem, kaj konkretno IZKUSTVENO pomeni živeti in čutiti avtentičnega Sebe (svojo esenco) in živeti v popolni osebni svobodi, kjer pustimo, da nas vodi naš notranji kompas, mi pa si ob tem lahko oddahnemo.

Kako poteka Ananda metoda?

Sedaj vas verjetno že zelo zanima, kako poteka Ananda metoda in moje individualno delo z vami. Ananda metoda poteka v 5-ih korakih.

Koraki Ananda metode

1. Hitri šifti za hitro jasnost

Preko branja vaše energije vas peljem do hitrih uvidov glede vaše situacije. Medtem ko govorite, vas “berem”, kje vaše besede niso v skladu z vašo vibracijo (torej nekaj mislite, delate pa čisto nekaj drugega in ste zato v začaranem krogu). V tej fazi predvsem doživite ogromno jasnosti in “aha” momentov, kjer vam končno postane jasno, zakaj nekaj delate ali (še) ne delate in kaj so vaši naslednji koraki za ureditev te vaše situacije. Po tej fazi po izkušnjah moje stranke pravijo: “Uau, končno razumem Sebe!”

Šiftanje oziroma hitro šifti v bistvu pomenijo hitro spremembo v vaši zaznavi realnosti. In ker na določeno situacijo pogledate s čisto druge perspektive, vam skupaj “kliknejo” stvari in odpre se vam polje novega zavedanja in zgodi se vam download novih informacij, kaj storiti naprej. Hitro šiftanje je namenjeno predelavi težav, kjer imate manj čustvenega naboja.

2. Potovanje v globino

Področja, kjer imate več čustvenega naboja, pa gremo pogledati in razrešiti v globino, pri samem vzroku. Edina pot VEN je SKOZI. Kot sem omenila, so čustva naš kompas in stalno komunicirajo z nami. V tem procesu se namesto bežanja pred tem čustvom (oziroma tem “senčnim” delom sebe), ravno nasprotno, potopimo v to čustvo. Vaše čustveno stanje vzamemo kot vašo trenutno resnico in pokažem vam, kako se potopite v svoja čustva in v svoje telo, pri čemer uporabite naravno inteligenco telesa, ki točno VE, kako predelati katerokoli travmo. Naša psiha naravno teži k zdravi razrešitvi.

Ta proces je izredno intenziven, tako čustveno kot telesno in sami opravite svojo nalogo, jaz pa vam pomagam, da se podate skozi to čustvo in vas pripeljem na drugi strani ven – torej skozi temo na drugo stran v svetlobo.

3. Katarza in sprostitev napetosti

Ko gremo skozi sam čustveni proces razreševanja vzroka vašega problema ali travme ali vzorca, se zgodi čudež – katarza – oziroma močna sprostitev čustvene in mentalne napetosti. Ta del procesa je čustveno in telesno zelo intenziven, kajti nevtralizirate pravzaprav leta in leta (v bistvu desetletja) nabrane čustvene napetosti, ki ste jo prej zadrževali v svojem telesu. Proces je izredno očiščevalen in začutite močno olajšanje in lahkotnost v telesu.

Vaš čustveni vzorec/travma se tako “odklene” in popusti ter izgubi moč, kajti rešili ste sami sebe. Prav to pomeni v dobesednem smislu, da lahko “rešimo samo sami sebe, nihče drug nas ne more”. V tem delu procesa tudi posledično izgubimo strah pred močnimi in neprijetnimi čustvi, kajti sprevidimo, da bomo prav tako preživeli in da neprijetna čustva niso noben “bau bau”. Dobimo izkustveno razumevanje in vedenje, kako ravnati z močnimi čustvi v vsakdanjiku, ko nas preplavijo jeza, strah, žalost, zamera, depresija, živčnost…, kar nam RES močno olajša življenje z družino, partnerjem, starši, v službi, z otroci. Ker vas vodim pri tem, imate čas, da pridobite tudi zaupanje vase, kako v bodoče ravnati s svojimi čustvi.

4. Celovitost in izpolnjenost

Po razrešitvi vzorca/travme, se sestavimo nazaj v svojo Celovitost, v svojo avtentičnost in integriramo dele sebe ter celotno izkušnjo procesa. V tem delu procesa začutimo Anando, torej globoko notranjo radost, izpolnjenost, svobodo, veselje, igrivost, lahkotnost, notranji mir, celostnost, “zapolnjenost” s samim sabo, z vsemi deli Sebe in svoje duše. Začutimo pomiritev s sabo in s svetom. Začutimo ljubezen do sebe.

V tem delu procesa se zadržimo čim dalj časa in se v teh lepih občutkih “mariniramo” čim dlje, da naše telo res dobro začuti novo stanje, novo višjo vibracijo, se na njo navadi in da se vzpostavi čim več novih nevro povezav v naših možganih, po katerih se bodo še v nadalje lahko pretakale te na novo pridobljene perspektive, spoznanja in lepi občutki. Tako to vaše novo najdeno stanje višje vibracije postane vaša nova točka privlačnosti za vaše življenje ter situacije in ljudi, ki jih srečujete (zato se vaša okolica spremeni).  

5. Koraki za domačo samopomoč

Na koncu procesa vsak od vas prejme in odnese domov posebne tehnike, ki so izbrane in prilagojene specifično za vas za domačo samopomoč glede na vaše konkretne potrebe, da jih lahko uporabite kadarkoli do konca življenja, v trenutkih, ko to najbolj potrebujete. To so hitre metode in tehnike za nadaljnjo samopomoč, da si boste lahko pomagali brez terapevta, kajti želim vam pomagati trajno, da se lahko v tem osamosvojite. Ker vas med uporabo teh tehnik spremljam (pri daljših Ananda programih), boste pridobili tudi potrebno zaupanje vase, da si LAHKO pomagate.

Ker boste lahko preizkusili več tehnik na podlagi lastne izkušnje, si boste lahko izbrali potem tiste, ki so vam najbolj pisane na kožo (vsakemu namreč paše svoje) in jih boste lahko redno uporabljali. Prav tako pa se boste lahko vrnili k svojemu naboru preizkušenih tehnik, ko boste potrebovali nekaj dodatnega. Torej dobili boste čisto svoj “toolbox” oziroma “škatlo z orodji” (tako kot jo imam jaz :), v katero boste lahko segli kadarkoli boste potrebovali premik na bolje (brez obiska terapevta).

“Se pa po najinem srečanju počutim umirjeno.. ne vem, kaj si me začarala.. nekako brez napora je vse skupaj. Opazujem se, kako se obnašam proti Zvonetu… kot bi me obrusila…. nič se ne zaletavam vanj, ne postavljam se mu po robu.. preprosto SEM. In to čisto brez napora! 🙃 Neverjetno… res.”

Katja / iz Ljubljane

“Meni se od petka zdi, da sem vsak dan lažja, ker gredo vsa čustva veliko bolj lahkotno skozi mene. Čustva drugih veliko bolj zaznavam. Sebe čutim veliko bolj. Ko jem, jem z užitkom (ne več kot prej – vsa čustva zraven), prebava je boljša… Res uauu, kako deluje.”

Tara / iz Ljubljane

“Draga Tina! Meni je bilo naravnost čudovito! Sama sem v obdobju, ko želim še bolj razviti svojo ženstvenost in mi je tvoja delavnica pri tem še kako pomagala… Res čudovita izkušnja! Krasna je tvoja energija, pristnost, odprtost in ženstvenost, ki jo izražaš! Hvala za res lepo novo izkušnjo!”

Katja / iz Nove gorice

Kaj vsebuje paket 1-urne Ananda seanse preko zooma?

1) poseben Fokusni vprašalnik pred seanso

Vprašalnik izpolnite pred seanso, tako da lahko greva potem takoj v samo jedro problema in seanso maksimalno izkoristiva, ker bom z vašim problemom že seznanjena iz vprašalnika. Za izpolnjevanje tega vprašalnika si vzemite najmanj 30 minut časa, kajti bolj, kot se boste poglobili v svoje odgovore, bolj in hitreje vam bom lahko pomagala in več bomo lahko naredili v tej uri. Izpolnjen Fokusni vprašalnik mi pošljete najkasneje do 2 dni pred seanso, ker se s tem vaš proces že prične, jaz pa lahko naredim vso potrebno energetsko podlago in pripravo.

2) 60-minutna individualna Ananda seansa preko zooma 

Zoom program je za vas brezplačen in zelo enostaven za download. Zoom seansa poteka zvočno brez slike, tako da ne potrebujete kamere (lahko se tudi dogovorimo za telefonsko seanso, vendar v tem primeru ne bo možno snemanje seanse za vaše kasnejše poslušanje). Poskrbite, da ste tisto uro med seanso popolnoma brez motenj s strani telefona in drugih ljudi. Priporočljivo je, da si po sami seansi splanirate še nekaj časa zase, da boste lahko v miru integrirali novo stanje zavesti in da ne hitite takoj naprej po opravkih, kajti prihajali vam bodo dodatni uvidi in razjasnitve.

3) mp3 audio posnetek Ananda seanse

Posnetek prejmete v roku 24 ur po seansi (če je seansa potekala na zoomu). Audio posnetek je potem del vašega samostojnega dela, kajti z večkratnim preposlušanjem posnetka boste pridobili še več sporočil in odgovorov, ki jih v sami seansi niste uspeli slišati, ker je bilo toliko informacij in izkustev. Vsakič, ko boste ponovno poslušati ta posnetek, boste slišali nove in nove odgovore, in “kliknile” vam bodo nove povezave in jasnosti, kakšni so vaši naslednji koraki in načrti. Dobro je, da poslušate posnetek z beležko v roki in si izpišete glavne točke, “aha” momente in korake za naprej.

1. Preko spodnjega hitrega obrazca mi pošljite svoje povpraševanje in mi konkretno opišite svoj problem.

2. Ko vam potrdim, da vas lahko sprejmem na individualno Ananda seanso, vam pošljem navodila za nakazilo.

3. In če po tej Ananda seansi ugotovimo, da je potrebno/priporočljivo nadaljevati z naslednjimi koraki Ananda procesa, bomo proces nadaljevali na enem od Ananda paketov, kjer bomo šli v daljši globok transformacijski proces za preseganje čustvenih travm in družinskih vzorcev na vaših konkretnih področjih, kjer imate največ čustvenega naboja in ne znate ven. To je lahko več zaporednih seans v krajšem času za hitro razrešitev več konkretnih vzorcev ali pa daljši večmesečni program za sprotno predelovanje problemov, tako da bo za vas največja možna korist in s tem čustvena transformacija in preboj na področjih, kjer si to osebno najbolj želite.

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Čutite, da potrebujete Ananda seanso? 

Potem mi pišite preko spodnjega hitrega obrazca in pogledala bova, kako vam lahko pomagam.

DODATNO OBVESTILO: Trenutno zaradi zasedenosti lahko sprejmem samo določeno število novih strank.


  Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

  Zakaj Ananda metoda?

  Ker hitro deluje

  Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

  Ker so rezultati trajni

  Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

  Ker je izredno učinkovita

  Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

  Ker osvobaja

  Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

  “Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

  V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

  Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

  Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

  Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

  Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
  Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

  Katarina iz Štajerske
  "Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

  In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

  Živa iz Kopra