Zakaj, zakaj, zakaj se mi to dogaja?

Dragi moji,

pred časom sem imela izredno stresen teden in nato se mi je pokvaril še avto (še sreča, da na domačem dvorišču). Tako stresnega tedna nisem imela že dolgo. Ko se je končal, sem utrujeno obležala in si »lizala rane«, se res dobro spočila in si napolnila baterije. In kaj je bilo tokrat drugače? NITI ENKRAT SE NISEM VPRAŠALA »ZAKAJ SE MI TO DOGAJA?«. Niti enkrat mi ni šinilo čez misli, zakaj se mi je to zgodilo, kaj mi je tega treba, ali zakaj ravno meni, ali zakaj se je to moralo zgoditi… Kakšna svoboda!! Samo šla sem čez dogodke in dejanja, ki sem jih morala speljati in to je bilo to. Notranje sem bila čisto v miru, medtem ko je bilo, seveda, telo izčrpano.

Človek vedno hoče vedeti ta veliki ZAKAJ! Zakaj, zakaj, zakaj se mi to dogaja, ali pa ne dogaja? Povem vam, da nam to izpraševanje še dodatno črpa dragoceno energijo, ki jo potrebujemo za reševanje situacij, ki pridejo vsake toliko – to je pač življenje.

In v duhovnosti znamo zelo »mojstrsko« poiskati tisoč in en razlog, ZAKAJ se nam nekaj dogaja. Če ga ne najdemo, pa rečemo »vse je za nekaj dobro«. Tudi jaz sem to počela celo življenje. S tem se dejansko tolažimo, zakaj je tako, kot je. V resnici pa ne vemo točno, zakaj se stvari zgodijo in zakaj življenje teče, kot teče. Zakaj ene stvari stečejo, druge pa ne. To pomanjkanje kontrole nad življenjem človeka izredno straši in hoče vedeti “zakaj”, da bi se temu lahko naslednjič izognil, kar pa ni vedno mogoče.

Človek je tudi edina žival, ki rabi smisel življenja in ki se sprašuje o smislu. Slon tega ne počne. Niti delfin ali mačka. Človek je tudi edini zgradil izredno zakomplicirano civilizacijo, kulturo, družbo, administrativne postopke… Nobena druga žival nima administrativnih postopkov 🙂

Ali obstaja način, da se rešimo vse te komplikacije in tisočih »zakaj-ev«? Ali lahko zaživimo bolj sproščeno in pomirjeni s sabo in svetom? Lahko! V ogromno olajšanje mi je bilo, ko sem se zavedela, da se sploh ne sprašujem, zakaj se mi je zgodilo vse tisto v tistem stresnem tednu. Sem preživela, je šlo mimo, sem se spočila, in to je to! Ne rabim v sebi razglabljati, kaj vse to pomeni, nimam občutkov krivde, sem svobodna in gremo naprej. V bistvu vse živali živijo na tak način. Gredo naprej in se ne žrejo zaradi preteklosti.

Življenje je zelo preprosto. Kako pa priti do te preprostosti in notranjega miru? Ja, sigurno je potrebno umiriti ali celo ugasniti našo »iskalno« energijo, ki stalno nekaj išče, postaja in dosega. Da jo bomo umirili v sebi, si bomo vzeli 5 mesecev časa v našem online programu, da se ta momentum energije izpoje in izčrpa. Kot ne moremo drveče ladje ustaviti na mestu, tako ne moremo te iskalne energije ustaviti v trenutku. Kot pri ladji (ki ima zadaj momentum hitrosti – energije), se mora tudi naša iskalna energija počasi ustavljati in izpeti do konca, da se lahko umiri in ustavi. Ahhh počitek 🙂

Tako, da si želim, da bi ta program bil vaš ZADNJI DUHOVNI PROGRAM, ker se bodo vaša vprašanja posušila, in ne boste iskali nobenih odgovorov več. Duhovno iskanje bo končano in vaše psihološke potrebe zadovoljene.

O vsem tem vam bom predala vse potrebne informacije na našem 5-mesečnem online programu »Notranji tempelj miru in radosti 2023«ker si želim, da se tudi vi de-hipnotizirate od New Age-a, in da doživite to globoko osvoboditev od stalne kontrole svojega življenja in se bolj prepustite flow-u življenja.

Datumi zoom srečanj so naslednji (vsaka 2. sreda, v letu 2023):

18. 1. / 1. 2. / 15. 2. / 1. 3. / 15. 3. / 29. 3. / 12. 4. / 26. 4. / 10. 5. / 24. 5.

Srečanja bodo na zoomu vsako drugo sredo ob 18-20h (torej 2x na mesec) in trajala bodo po 2 uri. Čaka nas, torej, 10 srečanj v času od 18. 01. do 24. 5. 2023. Program je (kot vedno pri meni) praktično naravnan in v živo mi boste lahko postavili svoja vprašanja, ki se vam bodo sproti porajala.

Cena tega online programa je 50 eur na mesec brez posnetkov srečanj ali 60 eur na mesec skupaj z 2 posnetkoma na mesec. Možno je tudi plačilo v enkratnem znesku za celoten program 250 eur brez posnetkov ali 300 eur s posnetki.

Več o programu si lahko preberete TUKAJ, prijavite pa se preko hitrega obrazca TUKAJ in na svoj email boste prejeli nadaljnja navodila <3

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra