Sonce, oblaki… poznate zgodbo?

Dragi moji,

ali poznate duhovno zgodbo oziroma prispodobo o soncu (naši esenci), ki so jo zastrli oblaki (negativni programi)?

Prispodoba govori takole: naša esenca – sonce je vedno nedotaknjena in vedno žari s polno jakostjo, čeprav na prvi pogled ne izgleda tako, ko jo prekrijejo oblaki – negativne misli in vzorci. In zgodba »uči«, da je to sonce (naša esenca) z oblaki zakrito samo začasno. Počakati moramo samo, da se oblaki razpršijo in sonce bo zopet vidno. Poznate to?

No, presenečeni boste, da je zgodba zapisana iz napačne perspektive. Pravo perspektivo je razkril John Wheeler, ki je povedal, da iz te napačne perspektive zremo v sonce preko oblakov (kot bi ga gledali iz Zemlje). V resnici pa SMO MI TO SONCE in je perspektivo potrebno premakniti v pozicijo sonca! Koliko pa vas v tem primeru oblaki zakrivajo ali motijo? Čisto nič! Torej oblaki sploh ne morejo vplivati na našo pravo esenco, niti je ne morejo zakriti – nikoli! Sonce (naša esenca) je stalno tu (nikoli zakrita) in da se zleknemo v to spokojno bivanje v naši pravi naravi je potreben samo mini premik v percepciji, kar ste lahko v praksi že izkusili na našem zadnjem vikend retreatu “Notranji tempelj blaženosti in miru”, ki smo ga imeli v začetku junija. No, morda pa bomo naredili še kakšen tak dogodek, ker je res poskrbel za radikalen premik v zavesti mnogih udeleženk 🙂

UPDATE: Trenutno so odprte prijave za 5-mesečni online program “Notranji tempelj miru in radosti 2023”, ki bo na zoomu, za katerega lahko vse informacije najdete TUKAJ.

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate svoje osebno vprašanje? Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ in pomagala vam bom na vašem področju težav.

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra