Delate to, kar si želite ali to, kar morate?

Preglejte svoj povprečni teden – ali večinoma delate to, kar si želite ali to, kar mislite, da morate?

Velikokrat dojemamo svoja dnevna opravila in obveznosti kot dolžnosti in odgovornosti, ki jih moramo izpolniti. Potem pa se radi jezimo na druge, kaj vse so nam naprtili in zakaj smo za vse sami. Vendar, kdo, le kdo, nam je vse te opravke naprtil? Popolnoma sami. Tudi, ko smo v situaciji, ko mislimo, da če mi tega ne bomo naredili, potem tega ne bo naredil nihče, smo sami to oprtali nase. Ker ne zaupamo drugim, da bodo stvari opravljene brez nas, prevzemamo bremena nase.

Vam je bilo že kdaj tega dovolj? Pa ste kaj naredili na tem?

Tudi svoje stavke večinoma oblikujemo z »moram«, na primer: »moram v trgovino in potem moram še po otroka v vrtec«. Kaj pa, če bi sedaj zamenjali besedo »moram« z »želim«, na primer: »želim v trgovino in potem želim še po otroka v vrtec«. Se sliši in občuti čisto drugače, kajne? Ali pa naslednji primer: »moram odnesti dokumente v drugo pisarno, potem pa moram poklicati stranko« pretvorite v »želim odnesti dokumente v drugo pisarno, potem pa želim poklicati stranko«.

VAJA: izvajajte zgornjo vajo ta teden in se ujemite, ko vam iz ust zleti besedica »moram« ter jo zavestno zamenjajte z »želim« ter opazujte občutke v telesu – se počutite dobro ali slabo?

Skozi to vajo se vam lahko celo posveti, katere od svojih obveznosti resnično radi počnete, kaj pa delate iz čiste dolžnosti do drugih ter slednje popolnoma opustite. Se vam zdi kaj takega nemogoče? Pa še kako je mogoče. In naj vam povem – SPLAČA SE! Ni ga lepšega občutka, kot ta, da na vsakem koraku delamo, kar si resnično želimo, pa ne enkrat na dan, ampak vsakič! Kajti, ko delamo iz dolžnosti do drugih, dobesedno smetimo svoje telo in okolico z nizko vibracijo, ker se ne počutimo dobro. Ko pa delamo iz svoje osebne radosti, pa sejemo naokoli mir in radost. Torej naredite uslugo sebi IN drugim, in delajte, kar si želite <3

Takšne teme in še več praktičnih vaj boste našli v moji čisto sveži e-knjigi Prva (čustvena) pomoč. Seznam vsebine e-knjige:

1. Reši se, kdor se more! 2. Ko pozabiš, kako je, ko se dobro počutiš 3. Ne umrite, medtem ko živite! 4. Potegni se ven! 5. Kako lahko ljubiš nekoga in ga vedno znova in znova prizadeneš? 6. Čeprav boli, je pa domače 7. Anti-Pepelkina zgodba 8. Zakaj se mi to dogaja? 9. Pa pojdimo od začetka 10. Samokritiziranje in perfekcionizem 11. Kaj bodo pa drugi rekli? 12. Kot zunaj, tako znotraj 13. »Utopila bi ga v žlici vode!« 14. Zakaj tako reagiram? 15. Dokler naju smrt ne loči 16. Namesto zaključka OPOZORILO: To je energetsko zelo močna knjiga, ki bo prevetrila vaša prepričanja, znanje in dojemanje odnosov z drugimi ljudmi. Dobili boste čisto nov vpogled v družinske in čustvene vzorce, ki jih živite. Pisanje je zelo direktno in bo lahko v vas vzbudilo močna čustva, zato – branje na lastno odgovornost! 🙂 Sliši se zelo zanimivo, kajne? Saj tudi je! Predvsem pa – DELUJE! To energetsko zelo močno e-knjigo lahko naročite na info@tina-ananda.si.

Z ljubeznijo, Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov Imate svoje osebno vprašanje? Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ in pomagala vam bom na vašem področju težav.

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra