Čuječnost in naše naravno stanje Biti

Dragi moji,

pravkar sem imela online Ananda seanso z ameriško stranko iz Atlante in popeljala sem jo v njen notranji tempelj miru in blaženosti. In sedaj po seansi sem, seveda, tudi jaz čisto blažena in še globlje usidrana v svojem notranjem miru. Ko samo čutim toplo sonce na svoji koži in močno zaznavam ptičje petje. Sem popolnoma zleknjena v sedanjem trenutku. Vse te zaznave so stopile v ospredje, kajti čuječnost je naše naravno stanje in ne rabite zato iti na delavnico čuječnosti. Tam vas bodo učili čuječnosti skozi um, um pa po definiciji ne more biti čuječ, ker ne more biti v sedanjem trenutku 🙂 Če se prestavite v svoje Naravno stanje bivanja, boste čuječi avtomatsko. Ahhh…

Zanimivo je, da ko strankam dam na voljo, ali delati na osebku, ali iti v počivanje v naravno Bit, vedno izberejo slednje 🙂 In vem tudi, zakaj: utrujeni smo od dram in zgodbic našega osebka, naše identitete. To nam pokuri ogromno energije, namesto, da bi živeli v miru in sproščenosti.

Dejansko lahko počivamo v miru svoje Prave narave in izvajamo vsa dela in opravke v 3D življenju, v miru, v flowu, radostni. Na vikend retreatu v Kortah sem to znanje oziroma izkušnjo že podala prvim dušicam in efekti so bili izjemni:

»Čutim, da sem našla to, po čemer sem hrepenela in kar sem iskala. In to brez kakega hudega mantranja, meditiranja… In vem, da je to TO. Tudi danes je moja glava drugačna. Manj je stresno. Vse je bolj umirjeno. “V rožicah”. Glava je bolj prazna. Počutim se kot, da bi bila “v nebesih”.

Kaj mi je bilo še posebej všeč? To, da je bilo vse tako enostavno. Da ni bilo potrebno nobenih hudih postopkov, tehnik in “matranja”. To si speljala res na tak super oz. perfekten način. Všeč mi je bilo tudi, da je bilo povedano jasno, razumljivo…«

Torej stranke me vse več povprašujejo po tem notranjem miru, kako se zlekniti vanj, kako živeti iz tega mirnega centra. In ker vidim, da vam to po moji razlagi gre zelo dobro, sem dobila download novega online programa “Notranji tempelj miru in radosti 2023”. Dobili se bomo na 2 webinarjih na mesec, in sicer 5 mesecev, da lahko to izkušnjo počasi in zanesljivo integrirate v svoje življenje. Na vsake 2 tedna se bomo dobili na zoomu in šli globlje in globlje v mir. Prijave in vse informacije najdete TUKAJ.

Zelo se veselim tega popotovanja z vami in se veselim za vas, kajti našli boste čisto svoj notranji tempelj miru in blaženosti, ki ga ima vsako živo bitje v sebi.

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate svoje osebno vprašanje? Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ in pomagala vam bom na vašem področju težav.

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra