Z velikim veseljem odpiram prijave za poseben vikend retreat, ki bo
4. – 5. junija 2022 v okolici Izole 😀

Na duhovni poti vsakogar prej kot slej pride čas, ko je za nov nivo osvoboditve potrebno spustiti vse duhovne koncepte, ki so nam do tega trenutka pomagali razumeti sebe in življenje. Duhovni koncepti, ki so nam v nekem trenutku resnično pomagali, bodo prej kot slej postali omejujoča prepričanja, ki nam sedaj preprečujejo popolno osvoboditev na vseh nivojih bivanja.

Zakaj se nam včasih zdi, da imamo svoje življenje pod kontrolo, včasih pa vsa logika pade in nam nič ni jasno? Tako zelo se trudimo razumeti življenje, in zakaj se stvari zgodijo, kot se, pa nam življenje vedno znova pokaže, da se ga ne da popolnoma razumeti. Ampak ta misel je strašljiva, kajti, če se ne da vsega razumeti, pomeni, da življenja ne moremo zares popolnoma obvladovati. Izguba kontrole… najbolj grozni občutek za človeka in njegov um 🙂

Kako se potem sprostiti v življenju in iti s flow-om oziroma s tokom? Kako sprejemati življenje takšno, kot je, brez trpljenja in odpora do situacij? Kako vsakodnevno bivati v svojem notranjem templju miru in blaženosti, in kako pripeljati ta občutek iz ozadja v ospredje svojega zavedanja? Kako se osvoboditi in sprostiti na vseh nivojih bivanja?

Prav tega si želim tudi za vas. Da bi lahko odložili breme svoje identitete, borbo z življenjem, zasledovanje, hrepenenje, pomanjkanje, iskanje, občutek »nisem dovolj« ali »nimam dovolj«, trpljenje zaradi razhajanj med fantazijo in realnostjo, stalni občutek nedospelosti, nedovršenosti, in občutek neuspeha. Želim vam pokazati vašo notranjo spokojnost, notranji »zen«, kjer je vse že ok, točno tako, kot je. Želim vam pokazati vaš notranji tempelj blaženosti in miru. In lahko vam garantiram, da po tem procesu ne boste nikoli več gledali isto nase in na življenje. Vaša anksioznost se bo lahko za vedno poslovila. Objel vas bo občutek čiste jasnosti in miru. Vaše iskanje bo končano, kajti prispeli boste v sebi Domov.

Vabim vas, torej, na »one-of-a-kind« vikend retreat, ki bo 4. – 5. junija 2022 v okolici Izole! <3 Skupaj bomo v soboto od 11:00 do 19:00 in v nedeljo od 11:00 do 18:00, kjer vas bom popeljala izven dosedanjih duhovnih konceptov v čisto radost in olajšanje 😀

Cena vikend retreata je 297 eur (brez namestitve).

DOPLAČILA (NOČITEV IN PREHRANA):

NOČITEV: v dvo-posteljni sobi z zajtrkom 66 eur po osebi + turistična taksa 2,50 eur po osebi in enkratna prijavnina 1,50 eur po osebi. Plačate direktno v nastanitvi in svojo nastanitev lahko tudi podaljšate, v kolikor bodo proste kapacitete.

PREHRANA: zajtrk je vključen v nočitev. Za čas predavanj pa bomo na veganski prehrani. Lahko si vegansko malico prinesete s sabo, možno pa bo naročiti veganski obrok po ceni cca 15 eur.

Veselimo se, da se ponovno zberemo fizično skupaj in povežemo na novih nivojih zavesti in čiste ljubezni ter se srečamo v notranjem templju blaženosti in miru <3

Za prijavo in dodatna vprašanja mi pišite na info@tina-ananda.si!

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra