Dodaj me za prijateljico   facebook

Obrazec za rubriko VPRAŠAJTE TINO

Ne najdete svojega odgovora med že podanimi odgovori TUKAJ?

Preko spodnjega obrazca mi lahko pošljete svoje osebno vprašanje oziroma predlagate temo za naslednji članek v rubriki Vprašajte Tino.

Prosim, vedite, da ne morem več odgovarjati na zasebna sporočila. Vprašanja, ki jih boste oddali preko spodnjega obrazca, ne bodo prejela zasebnega odgovora. Za to se opravičujem, ampak je število vprašanj, ki jih dnevno prejemam, preseglo moje zmogljivosti. Vendar pa bom prebrala vaše vprašanje in bom nanj z veseljem odgovorila preko svoje mailing liste in na svoji spletni strani, če takšna tema še ni bila obravnavana oziroma če bom začutila, da bo ta specifični odgovor pomagal čim večjemu številu ljudi, ki imajo podoben problem.

Če pa bi radi mojo osebno individualno pomoč, ker bi radi presegli svoje specifične družinske vzorce in doživeli globoko transformacijo (ne samo obliž na rano), pa najdete dodatne informacije o delu z mano TUKAJ.


Prosim, vpišite svoj stan, npr. samski, poročen, v partnerstvu, ločen ...
Zapišite svoje vprašanje čim bolj konkretno, vendar brez imen družinskih članov in ostalih akterjev (uporabljajte splošne oznake, kot so npr. moj partner, mama, šef, prijateljica, hči ...)

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com
Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.


Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si