Dodaj me za prijateljico   facebook

Za koga je primerna individualna Ananda seansa?

Poglejte, ali odgovorite na katero vprašanje z "DA":

 • Ste se trenutno nekje "zataknili", pa ne znate ven?
 • Ste ujeti v vzorce, ki jih ponavljate in ne znate izstopiti iz njih?
 • Si želite zaživeti srečnejše in lažje v partnerstvu, službi in družini?
 • Ne veste, kdo ste ali kaj si želite?
 • Ste izgubili voljo ali strast do življenja?
 • Ste imeli težko otroštvo in vidite, da se vam zgodovina ponavlja?
 • Se vam zdi, kot da ste obtičali na mestu?

Če ste na katerokoli vprašanje odgovorili z DA, potem je individualna Ananda seansa primerna za vas. Dodatne informacije, kako Ananda metoda poteka in kakšen je postopek prijave na Ananda seanso, si preberite spodaj.


Kolikokrat ste si rekli, da ne boste nikoli podobni svojim staršem, pa sedaj ugotavljate, da ste jim še kako podobni? In veliko nas je še danes jeznih na svoje starše, ne zmoremo dobre komunikacije z njimi, jim kaj zamerimo, ali še vedno iščemo njihovo pozornost in odobravanje, in smo pripravljeni narediti vse, da bi vsaj enkrat slišali tisti »Bravo, tole si pa dobro naredil!« ali »Radi te imamo!«.

Prepir

No, vaši otroci bodo v podobni situaciji, kot ste vi in vam bodo zamerili podobne stvari, kot jih vi zamerite svojim staršem. Zakaj? Ker se skozi otroštvo družinski vzorci, bolečina, miselnost in navade skopirajo na otroka. Kako? Vse nam pove pregovor »What monkey see, monkey do.« ali po naše »Kar Janezek vidi in sliši, to Janez dela.«

Vse, kar delate ali ne delate, bodo vaši otroci videli in skopirali.Če se bojite pajkov, bodo skopirali strah pred pajki, če sovražite moške, bodo skopirali sovraštvo do moških, če se ne cenite, se ne bodo znali ceniti niti oni sami, če ste prepirljivi, bodo prepirljivi tudi oni, če se ne znate postaviti zase, se ne bodo znali postaviti zase. Naj nadaljujem? Če ste preveč samokritični, bodo tudi vaši otroci preveč samokritični do sebe, če ste večinoma žalostni ali prenapeti in vas družinsko življenje ne zadovoljuje, česa se bodo naučili vaši otroci? Kako biti žalosten in prenapet z nezadovoljivim družinskim življenjem.

Torej, kaj je potrebno spremeniti? Svojo miselnost ter dojemanje sebe in svojih čustev! Drugače bomo svoje vzorce prenesli naprej na svoje otroke. V tem trenutku naši otroci opazujejo, kako izgleda »normalno« družinsko življenje in »normalno« partnerstvo. Če vam to ni všeč, imam za vas dobro novico, da vam lahko pomagam. Kajti skozi potovanja po celem svetu v zadnjih 5-ih letih, kjer sem se izučila mnogih tehnik in metod od mnogih šamanov, nativnih zdravilcev, gurujev in duhovnih učiteljev, sem končno vse te pridobljene in predvsem tiste najmočnejše tehnike sestavila in povezala v Ananda metodo.Kako pridete do vaše Anande?


 

Kaj dejansko pomeni Ananda? Ananda je beseda iz sanskrita in pomeni "bliss" oziroma najvišjo možno globoko notranjo radost, srečo, izpolnjenost, pravzaprav blaženost. In to je prav tisto, kar smo prišli iskat in doživet! To je vaša pravica in zato ste tu! :)

Morate vedeti tudi, da soulwork, ki sem ga izvajala zadnjih 5 let, nikakor ni bil soulwork iz Zagreba, kar vas je veliko mislilo, ampak je bil to čisto moj soulwork, ki sem ga razvila iz mnogih metod iz vsega sveta, kajti sam soulwork, ki sem se ga primarno izučila v Zagrebu, mi, na žalost, ni nudil dovolj svobode in orodij za pomoč vam, zato sem ga morala že od samega začetka prilagajati in nadgrajevati.

Ananda metoda je, torej, preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in ki sem jih sedaj povezala v še bolj učinkovito celoto, s katero še hitreje dosežemo celovitost in izpolnjenost oziroma Anando. Namreč ni pomembno samo, KATERE metode uporabljamo, ampak predvsem v kakšnem ZAPOREDJU jih uporabimo. Različne tehnike in metode med seboj delujejo kot kemijska reakcija in zelo je pomembno, da najdemo tisto pravo razmerje in zaporedje tehnik, da se zgodi želena alkemija.

Ananda metoda je zelo personalizirana na vašo konkretno situacijo in zelo unikatna. Popolnoma prilagodim tehnike glede na to, kakšno osebo imam pred sabo - glede na to ali ste bolj razumski ali bolj čustveni, uporabim drugačen pristop. Same besede so zelo omejene za opis, kaj se dejansko v tem procesu dogaja, zato je to težko opisati in potrebno res osebno doživeti - to je namreč izkustvena metoda.

Ananda metoda nam pomaga najti, poceliti in integrirati vse dele sebe, s čimer se "dopolnimo" in postanemo stabilna oseba - tisti pravi avtentični Jaz. Kajti skozi odraščanje smo se naučili, da nekatera naša čustva pač niso sprejemljiva (npr. jeza, strah, zamera, sovraštvo, žalost, ljubosumje, dolgčas, frustracija...) in zato smo s temi čustvi, ki niso bila sprejeta s strani okolice, morali nekaj narediti - ker je zavrnitev s strani staršev/skrbnikov preveč bolela, smo jih potlačili dol, skrili, odstranili, zignorirali, odrezali. Ampak s tem smo se ravno odrezali od sebe! In naučili smo se ignorirati sebe in svoje potrebe.

MaskeIn vse bi bilo ok, če ne bi bili ti "odrezani" deli nas še vedno v nas (še vedno so del nas, samo potlačili smo jih v podzavest in s tem pravzaprav izgubili moč nad njimi). Danes prav ti "senčni" deli nas vibrirajo na določeni nizki vibraciji, kot rečemo, so zamrznjeni v času, in iz ozadja vozijo naše življenje, ker delujejo kot točka privlačnosti za naše življenje ter situacije in ljudi, ki jih srečujemo. Zato tudi prihaja potem danes v vašem življenju do nezadovoljivega partnerstva, do izbruhov jeze, depresije, drame, užaljenosti, zamer, splošne nesreče in nezadovoljstva z lastnim življenjem in kariero, ko niti ne vemo več, kdo smo in kaj si želimo. In namesto, da bi sprejeli in začeli poslušati že končno svoje telo in čustva, se začnemo ravno boriti z njimi! Največja napaka! Čustva so ravno naš kompas, navigacijski sistem skozi življenje in naše poslanstvo.

Najbolj zanimivo in največja skrivnost pri vsem tem pa je, da tako intuicija kot tudi čustvene travme, komunicirajo z nami skozi naše telo in čustva. Noro kaj? :) Zato pa ima danes toliko ljudi težave slišati svojo intuicijo (ali Dušo, srce, notranje vodstvo, Vir, Boga, Naravo, angele, kakorkoli že to imenujete), kajti v vsej tej zmedi notranje komunikacije in našega nepoznavanja in nerazločevanja, kaj je kaj, postanemo zmedeni, izgubljeni in se še bolj začnemo boriti proti sebi. In bolj, kot se borimo, slabše je. Veča se notranji pritisk, nezadovoljstvo s sabo in sprašujemo se "Kaj za boga je narobe z mano??". Čisto nič, dragi moji, čisto nič. Samo razumete se ne, ker vas tega ni nihče naučil in ker ne veste, kaj se z vami dogaja. Ja, normalno, da ste zmedeni!

Zato sem tudi razvila Ananda metodo, da vas usmerim nazaj k Sebi in vam pokažem, kaj konkretno IZKUSTVENO pomeni živeti in čutiti avtentičnega Sebe (svojo esenco) in živeti v popolni osebni svobodi, kjer pustimo, da nas vodi naš notranji kompas, ki tudi najbolj ve, kaj je najboljše za nas. Mi pa si ob tem lahko oddahnemo, ker SMO vodeni in tako življenje končno postane izredno lahkotno in igrivo, "in the flow" kot rečemo.Kako poteka Ananda metoda?
 


Sedaj vas verjetno že zelo zanima, kako poteka Ananda metoda in moje individualno delo z vami. Ananda metoda poteka v 5-ih korakih:

Koraki Ananda metode

1. Hitri šifti za hitro jasnost

Preko branja vaše energije vas peljem do hitrih uvidov glede vaše situacije. Medtem ko govorite, vas "berem", kje vaše besede niso v skladu z vašo vibracijo (torej nekaj mislite, delate pa čisto nekaj drugega in ste zato v začaranem krogu). V tej fazi predvsem doživite ogromno jasnosti in "aha" momentov, kjer vam končno postane jasno, zakaj nekaj delate ali (še) ne delate in kaj so vaši naslednji koraki za ureditev te vaše situacije. Po tej fazi po izkušnjah moje stranke pravijo: "Uau, končno razumem Sebe!"

Šiftanje oziroma hitro šifti v bistvu pomenijo hitro spremembo v vaši zaznavi realnosti. In ker na določeno situacijo pogledate s čisto druge perspektive, vam skupaj "kliknejo" stvari in odpre se vam polje novega zavedanja in zgodi se vam download novih informacij, kaj storiti naprej. Hitro šiftanje je namenjeno predelavi težav, kjer imate manj čustvenega naboja.

2. Potovanje v globino

Področja, kjer imate več čustvenega naboja, pa gremo pogledati in razrešiti v globino, pri samem vzroku. Edina pot VEN je SKOZI. Kot sem omenila, so čustva naš kompas in stalno komunicirajo z nami. V tem procesu se namesto bežanja pred tem čustvom (oziroma tem "senčnim" delom sebe), ravno nasprotno, potopimo v to čustvo. Vaše čustveno stanje vzamemo kot vašo trenutno resnico in pokažem vam, kako se potopite v svoja čustva in v svoje telo, pri čemer uporabite naravno inteligenco telesa, ki točno VE, kako predelati katerokoli travmo. Naša psiha naravno teži k zdravi razrešitvi.

Ta proces je izredno intenziven, tako čustveno kot telesno in sami opravite svojo nalogo, jaz pa vam pomagam, da se podate skozi to čustvo in vas pripeljem na drugi strani ven - torej skozi temo na drugo stran v svetlobo.

3. Katarza in sprostitev napetosti

Ko gremo skozi sam čustveni proces razreševanja vzroka vašega problema ali travme ali vzorca, se zgodi čudež - katarza - oziroma močna sprostitev čustvene in mentalne napetosti. Ta del procesa je čustveno in telesno zelo intenziven, kajti nevtralizirate pravzaprav leta in leta (v bistvu desetletja) nabrane čustvene napetosti, ki ste jo prej zadrževali v svojem telesu. Proces je izredno očiščevalen in začutite močno olajšanje in lahkotnost v telesu.

Vaš čustveni vzorec/travma se tako "odklene" in popusti ter izgubi moč, kajti rešili ste sami sebe. Prav to pomeni v dobesednem smislu, da lahko "rešimo samo sami sebe, nihče drug nas ne more". V tem delu procesa tudi posledično izgubimo strah pred močnimi in neprijetnimi čustvi, kajti sprevidimo, da bomo prav tako preživeli in da neprijetna čustva niso noben "bau bau". Dobimo izkustveno razumevanje in vedenje, kako ravnati z močnimi čustvi v vsakdanjiku, ko nas preplavijo jeza, strah, žalost, zamera, depresija, živčnost..., kar nam RES močno olajša življenje z družino, partnerjem, starši, v službi, z otroci. Ker vas vodim pri tem, imate čas, da pridobite tudi zaupanje vase, kako v bodoče ravnati s svojimi čustvi.
 

4. Celovitost in izpolnjenost

Po razrešitvi vzorca/travme, se sestavimo nazaj v svojo Celovitost, v svojo avtentičnost in integriramo dele sebe ter celotno izkušnjo procesa. V tem delu procesa začutimo Anando, torej globoko notranjo radost, izpolnjenost, svobodo, veselje, igrivost, lahkotnost, notranji mir, celostnost, "zapolnjenost" s samim sabo, z vsemi deli Sebe in svoje Duše. Začutimo pomiritev s sabo in svetom. Začutimo ljubezen do sebe.

V tem delu procesa se zadržimo čim dalj časa in se v teh lepih občutkih "mariniramo" čim dlje, da naše telo res dobro začuti novo stanje, novo višjo vibracijo, se na njo navadi in da se vzpostavi čim več novih nevro povezav v naših možganih, po katerih se bodo še v nadalje lahko pretakale te na novo pridobljene perspektive, spoznanja in lepi občutki. Tako to vaše novo najdeno stanje višje vibracije postane vaša nova točka privlačnosti za vaše življenje ter situacije in ljudi, ki jih srečujete (zato se vaša okolica spremeni).  

5. Koraki za domačo samopomoč

Na koncu procesa vsak od vas prejme in odnese domov posebne tehnike, ki so izbrane in prilagojene specifično za vas za domačo samopomoč glede na vaše konkretne potrebe, da jih lahko uporabite kadarkoli do konca življenja, v trenutkih, ko to najbolj potrebujete. To so hitre metode in tehnike za nadaljnjo samopomoč, da si boste lahko pomagali brez terapevta, kajti želim vam pomagati trajno, ne da morate vsakih 5 minut hoditi nekam po pomoč! Ker vas med uporabo teh tehnik spremljam, boste pridobili tudi potrebno zaupanje vase, da si LAHKO pomagate.

Ker boste lahko preizkusili več tehnik na podlagi lastne izkušnje, si boste lahko izbrali potem tiste, ki so vam najbolj pisane na kožo (vsakemu namreč paše svoje) in jih boste lahko redno uporabljali. Prav tako pa se boste lahko vrnili k svojemu naboru preizkušenih tehnik, ko boste potrebovali nekaj dodatnega. Torej dobili boste čisto svoj "toolbox" oziroma "malho z orodji" (tako kot jo imam jaz :), v katero boste lahko segli kadarkoli boste potrebovali premik na bolje (brez obiska terapevta).Kakšne rezultate lahko pričakujete po Ananda seansi?


 

 • iz stanja zmedenosti boste končno stopili v stanje jasnosti glede svoje situacije in v razumevanje, kaj je vaš naslednji korak v vašem življenju;
 • iskrenost do sebe, kar vam bo posledično prineslo več zaupanja vase in v svoje odločitve;
 • razumevanje sebe, kar vas bo pripeljalo do spoznanja, kdo ste in kaj si želite, zaradi česar boste lahko bolj jasno postavljali meje;
 • razrešitev vzroka čustvenega (družinskega) vzorca oziroma travme, zaradi česar boste končno začutili tisti pravi avtentični Jaz, ki ni zamazan s programi in mislimi okolice, zato se boste bolj svobodno izražali;
 • povezanost s svojo pravo vrednostjo in notranjo intuicijo, kar vam bo okrepilo samozavest in občutek, da ste vodeni in podprti v svojem življenju;
 • Ananda metodazmanjšanje kritiziranja sebe in drugih in s tem bolj nežni in spoštljivi odnosi z vašim partnerjem, otroci, starši, sodelavci;
 • ljubezen in ljubeč odnos do sebe, zaradi česar bo posledično tudi vaše okolje postalo bolj nežno do vas in pretočno, ker se boste dejansko šiftnili/premaknili v novo realnost;
 • spremenjen pogled nase in na lastno življenje, kar vam bo dalo močnejši občutek pripadnosti in smisla;
 • premik naprej na področjih, kjer si tega želite, kar vam bo prineslo olajšanje in občutek notranje sreče in izpolnjenosti - Anando;
 • prepoznavanje sinhronicitet in štetje čudežev življenja, kar vam bo povrnilo strast do ustvarjanja in življenja samega J

 

Mnenje Andreje iz Maribora po seansi:

»Draga Tina, upam, da si se že "preklopila" v svet onkraj. Najprej naj ti povem, da sem bila po petkovi seansi v žargonu "sezuta". Pa ne zgolj zaradi učinkov seanse, najprej zaradi tebe. Hvaležna sem vesolju, da je v nabiralnik priletela tvoja ponudba, ker sicer te morda ne bi nikoli spoznala. Skratka, na meni si pustila veeeelik vtis.
Seveda v tem tednu ni dramatičnih sprememb. Nisem se selila, kupila avta, niti ne pustila službe...:)
Je pa za mano en najlepših tednov mojega življenja. Ko se tako opazujem, sem spustila kar nekaj strahov. Manj je občutkov krivde, lažje rečem ne, manj delam, bolje se organiziram, lažje delim zadolžitve, manj si nalagam sama sebi in več živim. Zelo zelo strjeno... bolj sem jaz. Lahko rečem, da sem bolj tu in zdaj. In želim si, da to traja:)
Po kaj vem koliko letih sem bila zvečer zunaj s kolegico - brez prtljage (slabe vesti - čeprav poskusi vbujanja slednje so bili) do pol enih zjutraj, prvič v življenju sem šla na enourni jutranji tek. Uhhh kako dobro. Opazila sem, da sem se znebila občutka tesnobe v prsnem košu in da me zavrnitev ne zaboli tako kot me je do sedaj. Se me dotakne, vendar ne tako za dolgo in boleče kot nekdaj.
Sedaj, ko to pišem, se sprašujem ali je to sploh mogoče. Toliko sprememb. Takoj popravljam sama sebe... zgodilo se je veliko dramatičnih sprememb.
Draga Tina, tako dobro kot sem se počutila, ko sem v petek odhajala od tebe, se nisem počutila že dooolgo dooolgo ne. Vem, da se bom zagotovo še vrnila k tebi. Če že ne fizično, pa drugače. Imam se še veliko za naučiti. Andreja«


Več o preobrazbah mojih strank in izkušnjah pri delu z mano si lahko preberete TUKAJ .Kako začeti, kaj je vaš 1. korak?


1. Preko spodnjega hitrega obrazca mi pošljite svoje povpraševanje in mi konkretno opišite svoj problem.

2. Ko vam potrdim, da vas lahko sprejmem na individualno Ananda seanso, narediva 1. korak, ki je 1-urna skype Ananda seansa, kjer bomo delali na 1. koraku Ananda metode, ki so Hitri šifri za hitro jasnost, ker se tu vse začne in je to podlaga za vse ostalo. Na tej skype seansi vas preko branja vaše energije peljem do hitrih uvidov glede vaše situacije. Hitri šifti so hitri preobrati v zaznavi vaše realnosti, kjer se vaši čustveni in mentalni "vozli" razvežejo, da dosežete jasnost in korake za naprej (več najdete zgoraj v opisu posameznih korakov Ananda metode - glejte 1. korak).

Kaj vsebuje ta paket 1-urne skype Ananda seanse?

a)
poseben Fokusni vprašalnik, ki vam ga pošljem pred seanso, tako da lahko greva potem takoj v samo jedro problema in seanso maksimalno izkoristiva, ker bom z vašim problemom že seznanjena iz vprašalnika. Za izpolnjevanje tega vprašalnika si vzemite najmanj 30 minut časa, kajti bolj kot se boste poglobili v svoje odgovore, bolj in hitreje vam bom lahko pomagala in več bomo lahko naredili v tej uri. Izpolnjen Fokusni vprašalnik mi pošljete najkasneje do 2 dni pred seanso, ker se s tem vaš proces že prične, jaz pa lahko naredim vso potrebno energetsko podlago in pripravo.

b) 60-minutna individualna skype Ananda seansa (lahko se tudi dogovorimo za telefonsko seanso, vendar v tem primeru ne bo možno snemanje seanse za vaše kasnejše poslušanje). Skype seansa poteka zvočno brez slike, tako da ne potrebujete kamere. Poskrbite, da ste tisto uro med seanso popolnoma brez motenj s strani telefona in drugih ljudi. Priporočljivo je, da si po sami seansi splanirate še nekaj časa zase, da boste lahko v miru integrirali novo stanje zavesti in da ne hitite takoj naprej po opravkih, kajti prihajali vam bodo dodatni uvidi in razjasnitve.

c) mp3 audio posnetek Ananda seanse, ki ga prejmete v roku 24 ur po seansi (če je seansa potekala po skypu). Audio posnetek je potem del vašega samostojnega dela, kajti z večkratnim preposlušanjem posnetka boste pridobili še več sporočil in odgovorov, ki jih v sami seansi niste uspeli slišati, ker je bilo toliko informacij. Vsakič, ko boste ponovno poslušati ta posnetek, boste slišali nove in nove odgovore in "kliknile" vam bodo nove povezave in jasnosti, kakšni so vaši naslednji koraki in plani. Dobro je, da poslušate posnetek z beležko v roki in si izpišete glavne točke, "aha" momente in korake za naprej.

Znesek za seanse in/ali delavnice nakažete na....

TRR: SI56 6100 0000 4293 858
MANAVA, Tina Ananda s.p., Parmova 41, 1000 Ljubljana
Zadeva: Ananda seansa
Koda namena: GDSV
Sklic: SI00 datum
BIC banke: HDELSI22

3. In če po skype seansi hitrih šiftov ugotovimo, da je potrebno/priporočljivo nadaljevati z naslednjimi koraki Ananda procesa, bomo proces nadaljevali na osebni individualni Ananda seansi v Ljubljani, kjer bomo šli v globoki transformacijski proces za preseganje čustvenih travm in družinskih vzorcev na vaših konkretnih področjih, kjer imate več čustvenega naboja. Od tu naprej pa se lahko po potrebi dogovorimo za nadaljnji potek Ananda seans tako, da bo za vas največja možna korist in s tem čustvena transformacija in preboj na področjih, kjer si to osebno najbolj želite (to je lahko več zaporednih seans v krajšem času za hitri preboj ali pa ena Ananda seansa mesečno za sprotno predelovanje problemov).

DODATNO OBVESTILO: Ker sem trenutno izredno zasedena, lahko dodatno sprejmem samo zelo majhno število novih strank. Prosim za razumevanje.

Tina Ananda, transformacijska terapevtka
Kreatorka Ananda metode

Čutite, da DEJANSKO potrebujete Ananda seanso? Potem mi pišite preko spodnjega hitrega obrazca in pogledala bova, kako vam lahko pomagam.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com
Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.


Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si