Prijave za enodnevno delavnico “Razreševanje družinskih vzorcev in odnosov”, ki bo 18. 3. na Slovenski Obali, so odprte! 🙂

Spodaj najdete posebno znižano ceno za zgodnje prijave do 15. 3. 2023!

Sem jasnovidna, jasnoslušna, jasnovedna in jasnočutna, zato lahko “preberem” vaše polje, najdem notri vaše slepe pege in vzorce, in vam jih tudi pomaga dokončno razrešiti s pomočjo bogatih znanj uveljavljenih psihoterapevtskih pristopov.
 
Na tem enodnevnem procesu bomo pogledali vaše težave v odnosih in vzorce, ki jih vlečete iz primarne družine v odraslo dobo. Lahko se boste javili za “vroči stol” in boste tako lahko z mojo pomočjo ozavestili, kaj vas drži na mestu oziroma kako razrešiti svoj neželeni vzorec.
 
Dotaknemo se lahko vseh vaših odnosov, kot so odnos s partnerjem, s starši, v službi, z otroci, s prijatelji… torej, kjerkoli potrebujete razrešitev in osvoboditev.
 
In pogledamo lahko katerikoli vaš vzorec iz družine in otroštva, ki vam še danes “nagaja”: to so vaši obrambni in preživetveni mehanizmi, dvom vase, razni strahovi, nepredelana čustva in podobno. Vse teme in vprašanja so dobrodošli! 🙂
 
Skupaj ustvarimo varen in transformativen prostor, kjer lahko vsak predeluje svoje vsebine, ki so zanj v tistem trenutku najbolj pomembne oziroma aktualne. 
 
Cena celodnevne delavnice je 110 eur.
 
CENA ZA ZGODNJE PRIJAVE: za prijave do vključno 15. 3. je cena 85 eur.
 
 
Z ljubeznijo,
 
Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra