Ne najdete svojega odgovora med že podanimi odgovori TUKAJ?

Preko spodnjega obrazca mi lahko pošljete svoje osebno vprašanje oziroma predlagate temo za naslednji članek v rubriki Tina odgovarja.

. Vprašanja, ki jih boste oddali preko spodnjega obrazca, ne bodo prejela zasebnega odgovora. Za to se opravičujem, ampak je število vprašanj, ki jih dnevno prejemam, preseglo moje zmogljivosti. Vendar pa bom prebrala vaše vprašanje in bom nanj z veseljem odgovorila preko svoje mailing liste in na svoji spletni strani, če takšna tema še ni bila obravnavana oziroma če bom začutila, da bo ta specifični odgovor pomagal čim večjemu številu ljudi, ki imajo podoben problem.

Če pa bi radi mojo osebno individualno pomoč, ker bi radi presegli svoje specifične družinske vzorce in doživeli globoko transformacijo (ne samo obliž na rano), pa najdete dodatne informacije o delu z mano TUKAJ.

  Želite, da objavim vaše ime (brez priimka), če bom objavila vaš odgovor na svoji spletni strani?*  Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

  Zakaj Ananda metoda?

  Ker hitro deluje

  Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

  Ker so rezultati trajni

  Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

  Ker je izredno učinkovita

  Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

  Ker osvobaja

  Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

  “Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

  V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

  Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

  Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

  Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

  Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
  Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

  Katarina iz Štajerske
  "Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

  In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

  Živa iz Kopra