Dragi moji,

vabljeni na brezplačno 4-urno predstavitveno delavnico “Akademija zavestnih odnosov”, ki bo potekala 27. 5. ob 15:00 – 19:00 na Slovenski Obali! 😀

Kaj so zavestni odnosi? Zavestni odnosi so odnosi, ki ne izhajajo iz naših družinskih programov in vzorcev, ampak izhajajo iz naših zavestnih odločitev in iz našega avtentičnega bistva. Po domače povedano: to so odnosi, ki niso na programih.

Ljudje pa smo danes v odnosih še vedno večino časa na avtopilotu, sploh, ko:

– zmrznemo, namesto, da bi se postavili zase,
– ko ne znamo skomunicirati svojih potreb in želja,
– ko smo v programu people-pleaserja (ugajalca ljudem, ustrežljivca),
– ko smo v programu samozavračanja in nizke samopodobe,
– ko se počutimo, da nismo vredni,
– ko ne znamo konstruktivno razreševati konfliktov,
– ko nismo avtentični in se pretvarjamo, nosimo maske,
– ko smo v bolečih odnosih, pa ne znamo ven,
– itd….

Zavestnih odnosov se moramo začeti učiti na mikro ravni in prav to je moja naloga – da vam pomagam do vašega šifta do te mere, da boste lahko polno, svobodno in avtentično zaživeli sebe OB DRUGIH LJUDEH, ne samo, ko ste sami s sabo!

Večinoma se ljudje bojimo skomunicirati, kaj potrebujemo in kaj si želimo ter kje so naše osebne meje, ker se bojimo reakcije na drugi strani, hkrati pa niti v sebi ne vemo čisto točno, kaj bi radi, ker smo po mnogih letih tajenja svojih želja in čustev zmedeni.

Skozi dvoletno Akademijo zavestnih odnosov bomo izvedli 6 vikendov (modulov) na leto (skupaj 12 modulov v 2 letih), in se naučili zavestnih, zdravih in varnih odnosov v praksi.

Pridite na brezplačno 4-urno predstavitveno delavnico “Akademija zavestnih odnosov”, ki bo potekala 27. 5. ob 15:00 – 19:00 na Slovenski Obali, in izkusite zavestne odnose v praksi. Do tega datuma ob vpisu v program prejmete tudi prihranek pri vpisnini. Vse potrebne informacije o programu najdete TUKAJ.

Na delavnico se prijavite preko hitrega obrazca tukaj:
https://subscribepage.io/brezplacna-delavnica-AZO-27-5-23

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra