Danes, na poletni solsticij, z velikim veseljem odpiram prijave za 5-dnevni nepozaben retreat Višanje finančne vibracije (intenziv), ki bo potekal 17. – 21. 8. 2022 v Izoli v hotelu z dih jemajočimi morskimi razgledi! 😀

V program sem dodala tudi 2 bonusa, ki ju najdete spodaj. Prav tako spodaj najdete tudi posebno ceno za zgodnje prijave <3

Odzivi in preboji so bili na zadnjih procesih nekaj let nazaj res neverjetni in globoki. Tukaj je mnenje Erike s Ptuja, ki je doživela izjemno izkušnjo na tem procesu:

“Nekje v sebi sem se doživljala kot zadnjo v vrsti, kot nekoga, ki dobi le ostanke, potem ko so potrebe drugih zadovoljene. Na procesu VFV sem se počutila dovolj varno, da sem se lahko razgalila in zlomila, razjokala in začutila sočutje in ljubezen, do osebice, ki je verjela, da je vredna manj kot drugi. Ker razumevanje in vedenje, da to ni res, nič ne pomeni, dokler tega ne občutiš. In to si mi omogočila in me vodila skozi proces. Da sem šla dol do dna in izplavala na vrh, očiščena. Še poslušam posnetke srečanj in vsakič znova kaj novega slišim. Procesi drugih na vročem stolu so odkrili še marsikaj, česar se sploh zavedala nisem. Odnos do denarja in obilja nasploh se je spremenil in postal lahkotnejši in bolj pretočen. Lažje je živeti.”

In še globoka izkušnja Suzane iz Kopra:

“Vsi si želimo več denarja in finančno stabilnost, ampak vsi si tega ne upamo priznati na glas. Prijavila sem se z “opravičilom” sami sebi, da gre bolj za moralno podporo prijateljici, s katero sva se prijavili. In potem se je začelo. Na prvem srečanju je kazalo, da bomo govorili o denarju in se malo dotaknili splošnih omejujočih prepričanj glede denarja… kakšna zmota!!! Na srečanjih in skozi domače naloge so se čistile najbolj temne izbice naše podzavesti, na dan so priplavala prepričanja, ki na prvi pogled nimajo absolutno nič skupnega z denarjem, pa je na koncu vendarle vse dobilo smisel. Tina mi je pomagala pri močnih shiftih. Dobila sem kup uporabnih nasvetov, kako ravnati v resničnem življenju. In juhu, lahko potrdim, da deluje!!!!!! RES DELUJE!!!!”

Verjamem, da ste že siti raznih tehnik in metod za privlačenje denarja, ki delujejo samo deloma ali pa sploh ne za vas.

Problem je v tem, da ima vsak od nas svoj splet in preplet nezavednih (čustvenih in družinskih) vzorcev o denarju, ki jih je sicer možno posplošiti v nekaj kategorij, vendar pa samo branje o teh kategorijah in prepričanjih teh prepletenih »finančnih korenin« v podzavesti še ne bo samo po sebi razrešilo. Danes ni več dovolj samo vedeti, KATERI so ti naši vzorci, ampak KAKO PRITI VEN IZ NJIH.

Zato sem tokrat dobila klic za nepozaben 5-dnevni retreat Višanje finančne vibracije v Izoli, ki se ga že sedaj izredno veselim! 😀 Kaj bomo počeli na tej 5-dnevni transformaciji?

Kot verjetno že veste, sem jasnovidna, jasnoslušna, jasnovedna in jasnočutna, zato lahko “preberem” vaše polje, najdem notri vaše slepe pege in vzorce, in vam jih tudi pomagam dokončno razrešiti. Sem kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov, in ena ura seanse z mano nosi intenziteto in transformacijo 10-tih ali celo več običajnih terapij.

S čustvenim odklepanjem, Ananda metodo in z branjem vaše energije bom iz vas povlekla vaše podzavestne finančne vzorce in jih bomo na licu mesta šiftnili oziroma odklenili. To bo skupinsko čustveno odklepanje na temo denarja, kjer se z odklepanjem posamezne osebe čustveno odklepa celotna skupina z namenom zvišanja finančne vibracije. Nobene teorije, zgolj celovito izkustvo! S tem 5-dnevnim retreatom na morju si boste dali DOVOLJENJE, da se premaknete na višjo finančno vibracijo, ker vemo, da je doma težje najti čas, voljo in moč, da se tega lotimo sami, četudi vemo, kaj bi morali narediti. Zato bomo skupaj ta vzorec obdelali z vseh strani – na več nivojih in dimenzijah.

Ta 5-dnevna transformacija na temo zvišanja finančne vibracije bo zelo intenzivna, multidimenzionalna in zabavna! Na eni od delavnic me je klientka vprašala: »Tina, ja kako naj se odprem za več obilja, ko pa sploh ne poznam tega občutka!? Kako naj vem, kakšen je okus pomaranče, če pa je nikoli nisem okusila?« No, prav to je vprašanje za milijon evrov. Odgovor se glasi: nekdo ti mora dati pokusiti pomarančo. Točno tako vam bom jaz dala na pokušino VISOKO-VIBRACIJSKO POVABILO na višjo finančno vibracijo, da jo boste lahko IZKUSILI na lastni koži. Kajti lahko bi vam leta in leta govorila o okusu pomaranče (vibraciji obilja), pa ne bi mogli čisto dojeti, kakšen je okus pomaranče (občutek obilja). Ko pa IZKUSITE DOLOČENO VIBRACIJO, ta postane del vas in se lahko kadarkoli priklopite zopet nanjo.

Tukaj sta še 2 izkušnji iz procesa Višanje finančne vibracije:

Manca iz Radovljice: “Toliko se je zgodilo od naših delavnic in se še kar dogaja:) Že od čustvene alkemije naprej še bolj opažam svojo intuicijo in ji sledim. It makes wonders:) Hvala ti! Višanje finančne vibracije pa … Huh! Teoretično mi je sicer bilo jasno, da denarne blokade niso samo o denarju, me je pa vseeno presenetilo, ko sem videla, kako daleč ali na široko so bili bloki pri meni. Področja, ki so me sicer težila, a jih najbrž niti na drugo ali tretjo žogo ne bi povezala z denarjem. Tvoje šiftanje itak poznam že en čas in mi je res omogočilo življenjski preboj (kot imaš napisano v ponudbi), zato se tudi vračam. Po nove šifte na novih nivojih <3 Kar mi je poleg osvetlitve mojih prepričanj o denarju in širjenja zmožnosti si sploh predstavljati, da imam veliko denarja, ostalo v spominu in praksi, je kavčanje. Tako preprost opis za notranje raziskovanje (po domače: delo na sebi). In tako učinkovita tehnika. Spet imam veselje biti več na kavču, haha. Torej: višanje finančne vibracije mi predstavlja čudovito skupinsko izkušnjo odkrivanja naših omejevalnih prepričanj, preseganje in osvetljevanje vedno novih nivojev materiala za raziskovanje in transformacijo ter nekakšen preboj. Tudi iz okvirjev besedne zveze “Nimam denarja”. Sama sem od delavnic prejela veliko uvidov, drugačnih možnosti in kapaciteto sprejeti določene odločitve. Najbrž še precej več, pa je toliko vsega, da težko opredelim, kaj točno. Mislim pa, da nihče od nas ni več isti. Hvala ti, da se v peskovniku igraš tudi z nami. In da si nam pokazala nove dimenzije uporabe kavča *:D”
 
Natalija iz Kranja: “Moja izkušnja in spoznanje je: zadelo me je, da si največ ovir postavljam SAMA, ker ne zaupam vesolju, višji sili, da bo vse v redu. Skozi pogovore, predavanja sem luščila oklepe mojih prepričanj in se soočala sama s seboj in svojimi strahovi. Tina nas je s svojim znanjem, ljubeznijo, odločnostjo, nepopustljivostjo, vodila čez čeri omejujočih prepričanj, slabih vzorcev, strahov in nas izstrelila v svet, kjer je vse možno in dosegljivo. Hvala za to dragocenost in spoznanje, da je ključ rešitve v nas in spremenjenem pogledu na finance in ostalih stvari. Hvaležna sem, da me je življenje pripeljalo do tebe in da s tvojo pomočjo odkrivam nove možnosti, luščim in trem svoje oklepe stare Natalije in se odpiram za nove možnosti in priložnosti.”

Iste izkušnje, občutki in močni preboji čakajo tudi vas na tem 5-dnevnem VFV. V tako intenzivni obliki ga organiziram prvič! V roku enega leta se vam bo ta investicija vase večkratno povrnila v obliki dodatnih zaslužkov, daril, finančnih presenečenj, nagrad in poslovnih idej.

Datum 5-dnevnega retreata Višanje finančne vibracije (intenziv) je 17. – 21. 8. 2022.
Lokacija: Izola, ob morju

Imeli bomo manjšo skupino 5-10 oseb, tako da bo delo zelo individualizirano. Cena za 5-dnevni program Višanja finančne vibracije je 1.450 eur. Možno je plačilo na obroke do pričetka retreat-a.

CENA ZA ZGODNJE PRIJAVE: early-bird cena je 1.350 eur za prijave do vključno 31. 7. 2022.

DOPLAČILA (NOČITEV IN PREHRANA):

NOČITEV: cena za 4 nočitve v dvoposteljni sobi z zajtrkom je 262 eur po osebi + takse. Enoposteljna soba (single use) pa je 388 eur + takse. Plačate direktno v nastanitvi in svojo nastanitev lahko tudi podaljšate, v kolikor bodo proste kapacitete.

PREHRANA: zajtrk je vključen v nočitev. Za čas predavanj pa bomo naročili veganska kosila 21-26 eur/kosilo.

Program bo intenziven in bo trajal vsak dan od 11h-19h, v nedeljo do 18h, hkrati pa boste imeli dovolj časa tudi za kopanje dopoldne in zvečer. Planirano je tudi eno popoldne prosto za počitek ali aktivnosti v lastni režiji. Skupina bo majhna, 5-10 udeležencev, zaradi individualnega načina dela.

BONUS #1: Kakavov obred s Transmisijo čiste ljubezni.

BONUS #2: Skupinska postavitev podzavesti “Ne vem, da ne vem” na temo vašega odnosa do denarja.

Prijavite se mi na info@tina-ananda.si <3

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate vprašanje o svojih družinskih vzorcih?

SPOZNAJMO SE

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je poseben preplet najbolj učinkovitih tehnik razreševanja družinskih vzorcev.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

“Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne?"

V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi… to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov… to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini… AMAZING!

Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila.

Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno.

Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ….
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!”

Katarina iz Štajerske
"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame."

Živa iz Kopra