Aktivnost skupine: vsak mesec od januarja 2018 dalje
Datumi naših rednih Ananda webinarjev Q&A: vsaka 2. sreda v mesecu

Če se želite tudi vi prijaviti v našo skupino in visoko-vibracijski program, mi pošljite svojo prijavo na info@tina-ananda.si

Preberite si samo nekaj izkušenj in mnenj naših članic:

 • “Ljuba Tina, skupina Ananda je kraj in čas, kamor komaj čakam priti. Kjer sem slišana in videna. Tu sem lahko jaz jaz. Je varen prostor, na katerega lahko računam vedno. Moje veselje je veselje skupine, moje solze so solze skupine. Tu sem spoznala najbolj čudovite duše ever, s tabo na čelu. Ko pomislim na skupino, čutim varnost, upanje in zaupanje. Osrečuje me. Ne predstavljam si, da je ne bi bilo. Del mene je in jaz sem del nje. Ajlavju” (Erika, Vipava)

 • “Draga Tina, najprej srčna hvala tebi, da si in da si ustanovila Ananda vibration (sedaj peskovnik), ker smo verjetno vsi, ki smo tukaj to želeli in smo te iskali. Zagotovo vem, da to je prihodnost in to lepa.”

 • “Skupina AP mi pomeni povezanost z ljudmi, ki me verjetno še najbolj razumejo. Saj odkar vem zase sem bila povsod malo ali bolj čudna. Tako sem si želela, da bi kam pasala. To mi skupina daje, priložnost, da se ne počutim več tako samo in nesprejemljivo s svojo drugačnostjo. Kar je močno prisotno s tvoje strani je, da ti je MAR za nas in to se prenaša tudi na nas v skupini. To je vrednota, ki je trenutno ni prav veliko in zase vem, da sem lačna tega. Srčna hvala za to <3”

 • “Dobim pozornost, tolažbo, smernice, pohvalo, razumevanje, nove informacije, inspiracije, priložnost, da sem lahko hvaležna, sinhronicitete, nasmejem se, veselim se z drugimi. Skupina mi omogoča, da podelim nekaj o sebi (lahko je težava ali inspiracija) in da me bodo v največji meri razumeli. Omogoča mi, da tudi preko drugih spoznavam sebe in izvem nekaj o sebi, ker smo tukaj bolj avtentični. Da si dvigujem vibracijo in bolj intenzivno to počnem zdaj, ker je skupina, kot opomnik – zame.”

 • “Webinarji so mi všeč, ker lahko sama postavim vprašanje ali pa samo poslušam in vedno dobim kaj zase, pa tudi prijetno druženje so, ko si pomahamo in dvignemo palčke. Audio seanse so odlične, nekatere so mi bolj blizu, v vsaki pa najdem kaj zase.”

 • “Tina, res se vidi in čuti, da ti je pomembno, ker nam veliko daješ … Rada te imam <3 in vračam velik objem.” (Marjeta, Ribnica)

Naša skupina Ananda peskovnik (prej Ananda vibration) diha sedaj že več kot 2 leti in kot dušna družina smo dali že marsikaj skupaj skozi! 🙂 In poudarek je na SKUPAJ. Tukaj zgoraj sta samo 2 mnenji oziroma izkušnji članic skupine AP. Že dolgo časa sem si vam želela ponuditi bolj konstantno mesečno terapevtsko podporo in sem končno dobila download oziroma rešitev, kako vam lahko to nudim. Kako vam lahko dam še več in da po dogodku, delavnici ali seansi z mano niste potem kar prepuščeni sami sebi in osamljeni v svojem svetu duhovnosti in osebne rasti. In tako je po navdihu nastala zasebna skupina Ananda peskovnik, ki gosti že 60 aktivnih članov. In vedno znova ugotavljam, kako je to super, ko noben dogodek, delavnica ali srečanje ni več slovo, ampak nadaljujemo naše visoko-vibracijsko druženje »na drugi strani«, torej v naši skupini 🙂

Predvsem sem si od nekdaj želela narediti srčno skupnost (community) oziroma »dušno družino«, kjer smo sprejeti, podprti, čuteni, videni, slišani, spoštovani in razumljeni s strani »prebujenih« ljudi, ki razumejo našo pot in proces, ki razumejo, kaj se nam dogaja in da smo konec koncev vsi na isti ladji osebne in duhovne rasti ter širjenja zavesti. In smer naše skupine (ladje) je ANANDA – torej, »bliss«, svoboda, najvišja možna radost, notranji mir ter izpolnjenost. In če želimo iti visoko, moramo iti globoko. Globoko vase, s čimer se osvobajamo teh starih družinskih programov in vzorcev, končno razumemo in znamo delati s svojimi čustvi, kjer znamo odpreti in šiftniti vibracijo na nove dimenzije in nivoje, in zaživeti tisti pravi avtentični Jaz. Svojo pravo Esenco.

Največja bolečina človeka je v tem trenutku IZOLACIJA. Osamljenost. Vsak se sam sooča s svojimi problemi, vse moramo sami, vedno bolj se zapiramo med 4 stene, in tudi, ko smo v sobi, polni ljudi, se še vedno počutimo sami. Ne čutimo ta prave povezave. Nismo videni, slišani in čuteni, kar zares boli. Velikokrat smo nerazumljeni in »čudni« za druge. Z nikomer se nimamo za pogovarjati o teh stvareh in velikokrat dobivamo sporočila od svoje okolice, da smo »preobčutljivi« in da »kaj nam je«. In zato je zelo težko držati visoko vibracijo ter zaupanje vase in v svojo Pot. Želimo si srčne povezave in podporo s strani sorodnih dušic. No, za vas imam dobro novico – to že obstaja! 🙂 Mi se že sedaj povezujemo, družimo in inspiriramo med sabo v »izbrani« družini (ki smo si jo zavestno izbrali), skupnosti Ananda peskovnik, kjer se povezujemo s prijatelji in prijateljicami na »isti valovni dolžini«, seveda ob šiftanju, čustvenem odklepanju, readingih, spletnih in fizičnih druženjih ter še mnogih presenečenjih, ki vam jih bom razkrivala sproti. Zato vabljeni v našo skupino tudi vi! 🙂

Kaj vključuje naročnina na visoko-vibracijski program skupine Ananda peskovnik? Na voljo imate 2 opciji:

PROGRAM 1: Mesečna naročnina 11 eur za visoko-vibracijski program “Ananda peskovnik 11” vsebuje:

 • 2-urni webinar Q&A v vrednosti 22 eur s transformacijsko terapevtko Tino Ananda 1x na mesec na vsako drugo sredo v mesecu, kjer bo Tina odgovarjala na vaša vprašanja,
 • video in audio posnetek webinarja Q&A, ki ga prejmete po srečanju,
 • srčno podporo skupnosti Ananda peskovnik v zasebni Facebook skupini, ki je namenjena za povezovanje in druženje njenih članov ter medsebojno pozitivno podporo, čustveno validacijo ter praznovanje uspehov in napredka,
 • dodatne posnete video vsebine in spontane vklope Facebook live v zasebni Facebook skupini s strani transformacijske terapevtke Tine Ananda,
 • čisto posebne prihranke (najnižje cene) za dogodke v organizaciji Tine Ananda, ki ne bodo na voljo splošni javnosti na mailing listi.

PROGRAM 2: Mesečna naročnina 33 eur za visoko-vibracijski program “Ananda peskovnik 33” vsebuje:

 • vse zgoraj našteto, torej celoten program “Ananda peskovnik 11”
  plus:
 • 2x posneto audio seanso v skupni vrednosti 66 eur (v mp3 audio obliki v trajanju 60-90 minut), kjer poslušate celo posneto seanso s stranko in se zraven čustveno odklepate,
 • 2x na mesec bo Tina Ananda podarila brezplačno seanso v vrednosti 313 eur v zameno za snemanje, katere audio posnetek prejmete vsi člani programa “Ananda peskovnik 33”.

Vi izberete opcijo, ki vam najbolj ustreza <3

In tukaj je še ena izkušnja članice skupine AP:

 • “Skupina Ananda vibration (peskovnik) je zame točno v pravem času točno to, kar potrebujem! Svoje pleme. Kot bi mi Univerzum odgovoril… Včasih je življenjsko pomembno vedeti, da so še kje ljudje, ki se jim dogajajo podobne stvari, tako veš, da se ti ni zmešalo. Nenadomestljiv mi je support v obliki webinarjev, audio seanse pa preprosto obožujem! In tako je življenje veliko lepše… Tina, hvala ker si!” (Mojca, Ljubljana)

Vsega tega in še mnogih presenečenj boste deležni za samo 11 eur in ali 33 eur na mesec. Naročnina na visoko-vibracijski program se poravna vsakega 1. v mesecu v obliki plačila s trajnikom – kot za elektriko, vendar je to trajnik na »hrano za dušo« 🙂 No, saj v nekem smislu je tudi to elektrika, jaz ji pravim »divine electricity«, torej napajanje na vir življenja 🙂 Lahko pa poravnate znesek tudi v 1 kosu za celo leto in vam v tem primeru podarim naročnino za 1 mesec (torej, plačate 11 mesecev, prejmete pa 12 mesecev programa).

Vaša naročnina se bo aktivirala s 1. v mesecu, ko boste tudi dobili dostop do zasebne skupine Ananda peskovnik na Facebooku in do vseh ugodnosti, ki vam s tem pripadajo.

Če želite, torej, biti del naše srčne skupnosti in si želite biti deležni mesečne terapevtske podpore z moje strani in sodelovati v visoko-vibracijskem programu, toplo dobrodošli <3 Prijavite se mi na info@tina-ananda.si, nakar vam bom na vaš mail poslala Obrazec za prijavo. Se že veselim skupnega druženja, zabave in rasti v našem peskovniku! <3

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

Imate svoje osebno vprašanje? Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ in pomagala vam bom na vašem področju težav.