Dodaj me za prijateljico   facebook

Višanje partnerske vibracije: 3-tedenski intenzivni proces

Kdaj: 3 srečanja ob ponedeljkih: 05., 12. in 19. 03. 2018 ob 17:00-20:00 v hotelu Medno
Prispevek za 3-tedenski proces z audio posnetki in privat FB skupino:  297 eur
Posebna znižana cena za člane Ananda vibration: samo 222 eur

Prijavite se na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. SAMO ŠE 1 PROSTO MESTO!

Končno je napočil čas za VPV (proces višanja partnerske vibracije), ki smo ga že RES nestrpno pričakovali in smo nanj več kot pripravljeni!

Kajti izmed vaših najbolj pogostih odgovorov na vprašanje, na katerem področju vas najbolj »pere«, ki sem vam ga poslala v avgustu, ste (poleg financ) odgovorili »odnos z mojim partnerjem« oziroma »osamljenost, ker nimam sorodne duše«. In verjamem, da imate že »poln kufer« raznih tehnik in metod za privlačenje partnerja, ki delujejo samo deloma ali pa sploh ne za vas.

Problem je v tem, da ima vsak od nas svoj splet in preplet nezavednih (čustvenih in družinskih) vzorcev o partnerstvu, ki jih je sicer možno posplošiti v nekaj kategorij, vendar pa samo branje o teh kategorijah in prepričanjih ne bo samo po sebi razrešilo teh prepletenih »korenin« v podzavesti. Danes ni več dovolj samo vedeti, KATERI so ti naši vzorci, ampak KAKO PRITI VEN IZ NJIH.

Zato sem dobila klic in download programa za Zvišanje partnerske vibracije, ki se bo zvrstil v 3 srečanjih (trije ponedeljki in sicer 5. 3., 12. 3. in 19. 3. ob 17-20h v hotelu Medno), kjer bomo šiftali in čustveno odklepali vaše vzorce na temo partnerstva ter kako zavibrirati na frekvenci pravega partnerja za vas, da vas le-ta lahko "najde" oziroma da se obstoječi lahko transformira v najboljšo verzijo sebe, s tem ko vi spremenite svojo energijo, kajti vemo, da nam Vesolje samo »odgovarja« na to, kar vibriramo. Kaj bomo počeli na teh delavnicah oziroma čustvenih procesih?

S čustvenim odklepanjem, vibracijskim vrtanjem in z branjem vaše energije bom iz vas povlekla vaše podzavestne vzorce o odnosih in jih bomo na licu mesta šiftnili oziroma odklenili. To bo skupinsko čustveno odklepanje na temo partnerstva, kjer se z odklepanjem posamezne osebe čustveno odklepa celotna skupina z namenom zvišanja partnerske vibracije. Poglobili se bomo v in začutili teme, kot so:

 • nesprejemanje sebe,
 • zakaj delamo kompromise v odnosih,
 • strah pred zavezo/zvezo,
 • strah, da bomo v
   odnosu izgubili sebe,
 • občutki manjvrednosti, nezadostnosti, zavrnjenosti, zapuščenosti, prevaranosti.
 • bolečina, ko na nekoga ne zmoremo pozabiti in ga »spustiti«,
 • neučakanost, kdaj bo že prišla sorodna duša,
 • kako ponovno odpreti srce novemu ali obstoječemu partnerju,
 • strah pred ponovno bolečino in razočaranjem,
 • zakaj je tako pomembno, da najdemo svojo pravo sorodno dušo,
 • kako komunicirati s partnerjem, da bo win-win izid,
 • kako najti pravo frekvenco svojega idealnega partnerja,
 • kakšna je sploh frekvenca spoštovanja in podpore in kako jo prepoznati,
 • kakšne vse lastnosti naj vaš pravi partner poseduje,
 • kako zaupati v odnosih, sploh če so nas odnosi do sedaj razočarali,
 • in še in še….

Nobene teorije, zgolj celovito izkustvo! S temi tremi srečanji si boste dali DOVOLJENJE, da zaživite res izpolnjeno partnerstvo z novim ali »novim« obstoječim partnerjem, ker vemo, da je doma težje najti čas, voljo in moč, da se tega lotimo sami, četudi vemo, kaj bi morali narediti. Zato bomo skupaj ta vzorec obdelali z vseh strani - na več nivojih in dimenzijah.

sveto partnerstvo

Ta proces je namenjen tistim, ki ste trenutno samski in tistim, ki si želite izboljšati obstoječo partnersko zvezo, kajti VI morate najprej zvišati svojo partnersko vibracijo, potem pa se bo vaše okolje na to odzvalo - ali v obliki srečanja vaše sorodne duše, ali v obliki spremembe odnosa z vašim partnerjem (ali partnerico) na bolje. Na podoben način, kot smo to delali na Višanju finančne vibracije, bomo iz vas "vlekli" vse vaše čustvene in mentalne vzorce na partnerskem področju, ki so "zapackani" in vam preprečujejo, da bi zaživeli ta pravi odnos, poln ljubezni, spoštovanja, intime, odprtega srca, zaupanja in občutka varnosti.

Kot mi je včeraj po objavi napovednika zapisala moja draga klientka, kar me je močno navdihnilo:

»Sicer trenutno nisem v iskanju novega partnerja, si pa obetam, da bom [na tej delavnici] končno začutila vibracijo prave ljubezni v sebi.«

In to je točno res! Kajti šele, ko se zaljubimo v Življenje samo, se začnejo k nam in v nas zlivati vedra Ljubezni, kar nas neguje in hrani od znotraj navzven in zato postanemo »privlačni« za ljudi in dogodke na tej visoko-energijski vibraciji. Na tem nivoju se nam življenje popolnoma spremeni, kot da bi vstopili v čisto drug svet – in seveda res vstopimo. To je paralelni svet notranje harmonije, ljubezni in notranje izpolnjenosti, ki ga po navadi gledamo skozi »stekleno steno«, ga pa ne moremo doseči in začutiti. Pa vendar stalno tam obstaja in tam so pravila igre popolnoma drugačna. Vse je lažje, ni več borbe, in polno je podpore, ko vam Ljubezen pomaga <3 In čisto vsak lahko vstopi v ta svet, tudi vi! Niste nobena izjema!

Ta serija 3 srečanj oziroma procesov na temo zvišanja partnerske vibracije bo zato izredno intenzivna, multidimenzionalna in zabavna! Torej skupaj kar 9 ur odpiranja energije za več ljubezni, spoštovanja, odprtega srca in podpore v naših odnosih. Na eni od delavnic me je klientka vprašala: »Tina, ja kako naj se odprem za več obilja/ljubezni, ko pa sploh ne poznam tega občutka!? Kako naj vem, kakšen je okus pomaranče, če pa je nikoli nisem okusila?« No, prav to je vprašanje za milijon evrov. Odgovor se glasi: nekdo ti mora dati pokusiti pomarančo. Točno tako vam bom jaz dala na pokušino VISOKO-VIBRACIJSKO POVABILO na višjo partnersko vibracijo, da jo boste lahko IZKUSILI na lastni koži. Kajti lahko bi vam leta in leta govorila o okusu pomaranče (vibraciji ljubečih odnosov), pa ne bi mogli čisto dojeti, kakšen je okus pomaranče (občutek ljubezni, podpore in spoštovanja). Ko pa IZKUSITE DOLOČENO VIBRACIJO, ta postane del vas in se lahko kadarkoli priklopite zopet nanjo.

Tukaj sta samo 2 mnenji iz zadnjih vibracijskih readingov, kjer so udeleženke izkusile visoko-vibracijsko povabilo:

Suzana iz Kopra: "O, MOJ BOG!!!! Tole je bilo res noro!!! Hvala, hvala, hvala!!! Lp, Suzi"

Natalija z Bleda: "Draga Tina, Hvala ti! Ne najdem superlativov za tako enkratno doživetje, ki smo ga danes imele. Hvala, da SI. Objemček, Natalija"

Iste izkušnje in občutki vas čakajo tudi na srečanjih za Zvišanje partnerske vibracije! <3

Datumi 3 srečanj so naslednji: trije ponedeljki, 5. 3., 12. 3. in 19. 3. ob 17-20h v hotelu Medno

Na voljo je omejeno število mest. Cena za vsa 3 srečanja je 297 eur.

+ BONUS DARILO #1: vsi prijavljeni prejmete eno audio seanso iz spletne trgovine v vrednosti 33 eur na temo po vaši izbiri. Če ste poslušali že vseh 7 audio seans, imam za vas pripravljeno še eno »skrito«, ki ni na voljo v trgovini :)

+ BONUS DARILO #2: vsa 3 srečanja bomo posneli kot audio, ki ga boste prejeli v poslušanje ter za ponovitev in delo doma. Prav tako boste lahko poslušali celotno srečanje, če se katerega (ali nobenega) od datumov ne morete udeležiti (če živite v tujini). S posnetki boste lahko v miru delali doma in se čustveno odklepali med poslušanjem. Svoja vprašanja mi lahko potem vnaprej pošljete po mailu in jih bomo odgovorili na naslednjem srečanju.

+ DODATNO BONUS DARILO PRESENEČENJA #3: privatna 3-tedenska Facebook skupina VPV, kjer boste prejeli mojo DNEVNO terapevtsko podporo in šiftanje. Skupaj bomo tudi kot skupina reševali določene naloge in procese med posameznimi srečanji. Tu boste našli svoj varni kokon in čustveno podporo sorodnih dušic pri vašem notranjem procesu in transformaciji <3

Prijavite se mi čim prej na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ker imamo SAMO ŠE 1 PROSTO MESTO!

Se že veselim skupnega dela in rasti! :)

Tina Ananda, transformacijska terapevtka
Kreatorka Ananda metode

Imate svoje osebno vprašanje? Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ in pomagala vam bom na vašem področju težav.

Moje energetsko močne audio treninge, audio seanse in e-knjige lahko naročite TUKAJ.

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si