Dodaj me za prijateljico   facebook

Višanje finančne vibracije

Kdaj: 3 srečanja ob ponedeljkih: 9., 16. in 23. 04. 2018 ob 17:00-20:00 v hotelu Medno
Prispevek za 3-tedenski proces z audio posnetki in privat FB skupino:  297 eur
Znižana cena za prve 3 prijave:  257 eur
Posebna znižana cena za člane Ananda vibration: samo 222 eur

Prijavite se na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Dragi moji, lahko vam potrdim, da bomo zaradi velikega zanimanja delavnico Višanje finančne vibracije ponovili! :D Odzivi in preboji so bili nekaj mesecev nazaj neverjetni in globoki, tako da boste lahko ta 3-tedenski močan močan proces še ZADNJIČ doživeli z mano v živo preden se preselim na Kostariko <3

Tukaj je samo eno mnenje Erike s Ptuja, ki je doživela izjemno izkušnjo na tem procesu:

"Nekje v sebi sem se doživljala kot zadnjo v vrsti, kot nekoga, ki dobi le ostanke, potem ko so potrebe drugih zadovoljene. Na procesu VFV sem se počutila dovolj varno, da sem se lahko razgalila in zlomila, razjokala in začutila sočutje in ljubezen, do osebice, ki je verjela, da je vredna manj kot drugi. Ker razumevanje in vedenje, da to ni res, nič ne pomeni, dokler tega ne občutiš. In to si mi omogočila in me vodila skozi proces. Da sem šla dol do dna in izplavala na vrh, očiščena. Še poslušam posnetke srečanj in vsakič znova kaj novega slišim. Procesi drugih na vročem stolu so odkrili še marsikaj, česar se sploh zavedala nisem. Odnos do denarja in obilja nasploh se je spremenil in postal lahkotnejši in bolj pretočen. Lažje je živeti."
 
In še globoka izkušnja Suzane iz Kopra:
 

"Vsi si želimo več denarja in finančno stabilnost, ampak vsi si tega ne upamo priznati na glas. Prijavila sem se z "opravičilom" sami sebi, da gre bolj za moralno podporo prijateljici, s katero sva se prijavili. In potem se je začelo. Na prvem srečanju je kazalo, da bomo govorili o denarju in se malo dotaknili splošnih omejujočih prepričanj glede denarja... kakšna zmota!!! Na srečanjih in skozi domače naloge so se čistile najbolj temne izbice naše podzavesti, na dan so priplavala prepričanja, ki na prvi pogled nimajo absolutno nič skupnega z denarjem, pa je na koncu vendarle vse dobilo smisel. Tina mi je pomagala pri močnih shiftih. Dobila sem kup uporabnih nasvetov, kako ravnati v resničnem življenju. In juhu, lahko potrdim, da deluje!!!!!! RES DELUJE!!!!"

Ja, eden izmed vaših najbolj pogostih odgovorov na vprašanje, na katerem področju vas najbolj »pere«, ki sem vam ga poslala v avgustu, ste odgovorili »stanje financ« oziroma »finančne težave«. In verjamem, da imate že »poln kufer« raznih tehnik in metod za privlačenje denarja, ki delujejo samo deloma ali pa sploh ne za vas.

Problem je v tem, da ima vsak od nas svoj splet in preplet nezavednih (čustvenih in družinskih) vzorcev o denarju, ki jih je sicer možno posplošiti v nekaj kategorij, vendar pa samo branje o teh kategorijah in prepričanjih teh prepletenih »finančnih korenin« v podzavesti še ne bo samo po sebi razrešilo. Danes ni več dovolj samo vedeti, KATERI so ti naši vzorci, ampak KAKO PRITI VEN IZ NJIH.

Zato sem dobila klic in download programa za Zvišanje finančne vibracije, ki se bo zvrstil v 3 srečanjih. To so trije ponedeljki in sicer 9., 16. in 23. 04. ob 17-20h v Ljubljani (tudi, če se teh datumov ne morete udeležiti, imam za vas rešitev, ki jo lahko preberete spodaj). Kaj bomo počeli na teh delavnicah oziroma čustvenih procesih?

Hooponopono 246x163S čustvenim odklepanjem, vibracijskim vrtanjem in z branjem vaše energije bom iz vas povlekla vaše podzavestne finančne vzorce in jih bomo na licu mesta šiftnili oziroma odklenili. To bo skupinsko čustveno odklepanje na temo denarja, kjer se z odklepanjem posamezne osebe čustveno odklepa celotna skupina z namenom zvišanja finančne vibracije. Nobene teorije, zgolj celovito izkustvo! S temi tremi srečanji si boste dali DOVOLJENJE, da se premaknete na višjo finančno vibracijo, ker vemo, da je doma težje najti čas, voljo in moč, da se tega lotimo sami, četudi vemo, kaj bi morali narediti. Zato bomo skupaj ta vzorec obdelali z vseh strani - na več nivojih in dimenzijah.

Ta serija 3 srečanj oziroma procesov na temo zvišanja finančne vibracije bo zelo intenzivna, multidimenzionalna in zabavna! Torej skupaj kar 9 ur odpiranja energije za več denarja v naših življenjih. Na eni od delavnic me je klientka vprašala: »Tina, ja kako naj se odprem za več obilja, ko pa sploh ne poznam tega občutka!? Kako naj vem, kakšen je okus pomaranče, če pa je nikoli nisem okusila?« No, prav to je vprašanje za milijon evrov. Odgovor se glasi: nekdo ti mora dati pokusiti pomarančo. Točno tako vam bom jaz dala na pokušino VISOKO-VIBRACIJSKO POVABILO na višjo finančno vibracijo, da jo boste lahko IZKUSILI na lastni koži. Kajti lahko bi vam leta in leta govorila o okusu pomaranče (vibraciji obilja), pa ne bi mogli čisto dojeti, kakšen je okus pomaranče (občutek obilja). Ko pa IZKUSITE DOLOČENO VIBRACIJO, ta postane del vas in se lahko kadarkoli priklopite zopet nanjo.

Tukaj sta še 2 izkušnji iz procesa Višanje finančne vibracije:

Manca iz Radovljice: "Toliko se je zgodilo od naših delavnic in se še kar dogaja :) Že od čustvene alkemije naprej še bolj opažam svojo intuicijo in ji sledim. It makes wonders :) Hvala ti! Višanje finančne vibracije pa ... Huh! Teoretično mi je sicer bilo jasno, da denarne blokade niso samo o denarju, me je pa vseeno presenetilo, ko sem videla, kako daleč ali na široko so bili bloki pri meni. Področja, ki so me sicer težila, a jih najbrž niti na drugo ali tretjo žogo ne bi povezala z denarjem. Tvoje šiftanje itak poznam že en čas in mi je res omogočilo življenjski preboj (kot imaš napisano v ponudbi), zato se tudi vračam. Po nove šifte na novih nivojih <3 Kar mi je poleg osvetlitve mojih prepričanj o denarju in širjenja zmožnosti si sploh predstavljati, da imam veliko denarja, ostalo v spominu in praksi, je kavčanje. Tako preprost opis za notranje raziskovanje (po domače: delo na sebi). In tako učinkovita tehnika. Spet imam veselje biti več na kavču, haha. Torej: višanje finančne vibracije mi predstavlja čudovito skupinsko izkušnjo odkrivanja naših omejevalnih prepričanj, preseganje in osvetljevanje vedno novih nivojev materiala za raziskovanje in transformacijo ter nekakšen preboj. Tudi iz okvirjev besedne zveze "Nimam denarja". Sama sem od delavnic prejela veliko uvidov, drugačnih možnosti in kapaciteto sprejeti določene odločitve. Najbrž še precej več, pa je toliko vsega, da težko opredelim, kaj točno. Mislim pa, da nihče od nas ni več isti. Hvala ti, da se v peskovniku igraš tudi z nami. In da si nam pokazala nove dimenzije uporabe kavča *:D"

Natalija iz Kranja: "Moja izkušnja in spoznanje je: zadelo me je, da si največ ovir postavljam SAMA, ker ne zaupam vesolju, višji sili, da bo vse v redu. Skozi pogovore, predavanja sem luščila oklepe mojih prepričanj in se soočala sama s seboj in svojimi strahovi. Tina nas je s svojim znanjem, ljubeznijo, odločnostjo, nepopustljivostvjo, vodila čez čeri omejujočih prepričanj, slabih vzorcev, strahov in nas izstrelila v svet, kjer je vse možno in dosegljivo. Hvala za to dragocenost in spoznanje, da je ključ rešitve v nas in spremenjenem pogledu na finance in ostalih stvari. Hvaležna sem, da me je življenje pripeljalo do tebe in da s tvojo pomočjo odkrivam nove možnosti, luščim in trem svoje oklepe stare Natalije in se odpiram za nove možnosti in priložnosti."

Iste izkušnje, občutki in močni preboji čakajo tudi vas na VFV! :D In ne pozabite, da ga v takšni obliki organiziram ZADNJIČ!

Datumi 3 srečanj so naslednji: trije ponedeljki 9., 16. in 23. 04. ob 17-20h v Ljubljani

Na voljo je omejeno število mest. Cena za celoten 3-tedenski proces z audio posnetki in privat FB skupino je samo 297 eur.

+ BONUS DARILO #1: vsi prijavljeni prejmete eno audio seanso iz spletne trgovine v vrednosti 33 eur na temo po vaši izbiri. Če ste poslušali že vseh 6 audio seans, jih imam za vas še nekaj, ki še niso bile objavljene in niso na voljo v spletni trgovini :)

+ BONUS DARILO #2: vsa 3 srečanja bomo posneli kot audio, ki ga boste prejeli v poslušanje ter za ponovitev in delo doma. Prav tako boste lahko poslušali celotno srečanje, če se katerega (ali nobenega) od datumov ne morete udeležiti (če živite v tujini). S posnetki boste lahko v miru delali doma in se čustveno odklepali med poslušanjem. Svoja vprašanja mi lahko potem vnaprej pošljete po mailu in jih bomo odgovorili na naslednjem srečanju.

+ DODATNO BONUS DARILO PRESENEČENJA #3: privatna 3-tedenska Facebook skupina VFV, kjer boste prejeli mojo DNEVNO terapevtsko podporo in šiftanje. Skupaj bomo tudi kot skupina reševali določene naloge in procese med posameznimi srečanji. Tu boste našli svoj varni kokon in čustveno podporo sorodnih dušic pri vašem notranjem procesu in transformaciji <3

Prijavite se mi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Ker je zanimanja zelo veliko, je nekaj mest že zasedenih, zato se prijavite čim prej.

Se že veselim skupnega dela in rasti! :)

Tina Ananda, transformacijska terapevtka
Kreatorka Ananda metode

Imate svoje osebno vprašanje? Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ in pomagala vam bom na vašem področju težav.

Moje energetsko močne audio treninge, audio seanse in e-knjige lahko naročite TUKAJ.

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si