Dodaj me za prijateljico   facebook

Živite v občutku pomanjkanja? imate težave s prodajo izdelkov ali storitev oziroma se počutite vsiljivi pri prodaji? Poslušajte v tej audio seansi, kako klientko popeljem od občutka pomanjkanja in strahu pred prodajo do navdušenja in igre pri prodaji. 

Ne znate reči NE? Imate občutek krivde, ko to storite ali pa se bojite reakcije drugih ljudi? Poslušajte, kako klientko popeljem od strahu in občutkov krivde do opolnomočenja, ko lahko mirno reče »ne« in je nevtralna do reakcije drugih ljudi.

Imate tudi vi težave z odlašanjem in zavlačevanjem (ali pa imajo to težavo vaši otroci ali partnerji)? Poslušajte v tej audio seansi, kako klientko popeljem od odlašanja z obveznostmi do notranje svobode, ko lahko končno prisluhne svojemu srcu in strastno vstopi v svoj nov dan.

Se tudi v vas nabira jeza in ne veste, kako, kaj in kam z njo? Jo po navadi tiščite v sebi, potem pa izbruhnete, ko je to najmanj primerno? In vas je potem sram ali pa s tem prizadenete svoje ljubljene in sebe?

Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientko čustveno odklepali tudi vi! Že danes poslušajte, kako klientko popeljem od občutkov krivde in strahu do občutka samostojnosti in notranje moči, ko je mogoče karkoli in so ji odprte čisto vse možnosti.

Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientom čustveno odklepali tudi vi! Že danes poslušajte, kako sem klienta popeljala od duhamorne službe, ki ga dnevno ubija, do njegove srčne povezave z njegovim pravim poslanstvom! Ob poslušanju seanse se bo vam dogajal isti proces!

Intenziven audio trening, s katerim boste garantirano zmanjšali kritiziranje sebe in drugih ljudi za kar 80% ter povečali ljubezen do sebe. Spoznali boste tudi točne korake, kako konstruktivno podati kritiko, brez da bi nekoga užalili. Trening vsebuje 3 vaje in 5 tedenskih nalog, ki delujejo takoj!

Energetsko zelo močna e-knjiga, ki vam bo pomagala kot priročnik, ko vam bo čustveno najbolj hudo. Dobili boste čisto nov vpogled v družinske in čustvene vzorce, ki jih živite, zato jih boste lahko presegli. Deluje takoj!


Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.


Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si