Dodaj me za prijateljico   facebook

Skupina (skupnost) Ananda vibration

Kdaj: vsak mesec od 18. 01. 2018 dalje

Če se želite tudi vi prijaviti v našo skupino in visoko-vibracijski program, mi pošljite svojo prijavo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. 

 • "Ljuba Tina, skupina Ananda je kraj in čas, kamor komaj čakam priti. Kjer sem slišana in videna. Tu sem lahko jaz jaz. Je varen prostor, na katerega lahko računam vedno. Moje veselje je veselje skupine, moje solze so solze skupine. Tu sem spoznala najbolj čudovite duše ever, s tabo na čelu. Ko pomislim na skupino, čutim varnost, upanje in zaupanje. Osrečuje me. Ne predstavljam si, da je ne bi bilo. Del mene je in jaz sem del nje. Ajlavju" (Erika, Vipava)

 • "Draga Tina, najprej srčna hvala tebi, da si in da si ustanovila Ananda vibration, ker smo verjetno vsi, ki smo tukaj to želeli in smo te iskali. Zagotovo vem, da to je prihodnost in to lepa.

  Skupina AV mi pomeni povezanost z ljudmi, ki me verjetno še najbolj razumejo. Saj odkar vem zase sem bila povsod malo ali bolj čudna. Tako sem si želela, da bi kam pasala.To mi skupina daje, priložnost, da se ne počutim več tako samo in nesprejemljivo s svojo drugačnostjo. Kar je močno prisotno s tvoje strani je, da ti je MAR za nas in to se prenaša tudi na nas v skupini. To je vrednota, ki je trenutno ni prav veliko in zase vem, da sem lačna tega. Srčna hvala za to <3

  Dobim pozornost, tolažbo, smernice, pohvalo, razumevanje, nove informacije, inspiracije, priložnost, da sem lahko hvaležna, sinhronicitete, nasmejem se, veselim se z drugimi. Skupina mi omogoča, da podelim nekaj o sebi (lahko je težava ali inspiracija) in da me bodo v največji meri razumeli. Omogoča mi, da tudi preko drugih spoznavam sebe in izvem nekaj o sebi, ker smo tukaj bolj avtentični. Da si dvigujem vibracijo in bolj intenzivno to počnem zdaj, ker je skupina, kot opomnik - zame.

  Webinarji so mi všeč, ker lahko sama postavim vprašanje ali pa samo poslušam in vedno dobim kaj zase, pa tudi prijetno druženje so, ko si pomahamo in dvignemo palčke. Audio seanse so odlične, nekatere so mi bolj blizu, v vsaki pa najdem kaj zase.

  Tina, res se vidi in čuti, da ti je pomembno, ker nam veliko daješ … Rada te imam <3 in vračam velik objem." (Marjeta, Ribnica)


Naša skupina Ananda vibration diha sedaj že dobro leto in kot dušna družina smo dali že marsikaj skupaj čez! :) In poudarek je na SKUPAJ. Tukaj zgoraj sta samo 2 mnenji oziroma izkušnji članic skupine AV. Že dolgo časa sem si vam želela ponuditi bolj konstantno mesečno terapevtsko podporo in sem končno dobila download oziroma rešitev, kako vam lahko to nudim. Kako vam lahko dam še več in da po dogodku, delavnici ali seansi z mano niste potem kar prepuščeni sami sebi in osamljeni v svojem svetu duhovnosti in osebne rasti. In tako je po navdihu nastala privatna skupina Ananda vibration, ki gosti že 55 aktivnih članov (prve prijave so se zgodile na Vikend šoli čaranja decembra in smo že imeli prvo čudovito spletno srečanje včeraj zvečer). In vedno znova ugotavljam, kako je to super, ko noben dogodek, delavnica ali srečanje ni več slovo, ampak nadaljujemo naše visoko-vibracijsko druženje »na drugi strani«, torej v naši skupini :)

Predvsem sem si od nekdaj želela narediti srčno skupnost (community) oziroma »dušno družino«, kjer smo sprejeti, podprti, čuteni, videni, slišani, spoštovani in razumljeni s strani »prebujenih« ljudi, ki razumejo našo pot in proces, ki razumejo, kaj se nam dogaja in da smo konec koncev vsi na isti ladji osebne in duhovne rasti ter širjenja zavesti. In smer naše skupine (ladje) je ANANDA – torej, »bliss«, svoboda, najvišja možna radost, notranji mir ter izpolnjenost. In če želimo iti visoko, moramo iti globoko. Globoko vase, s čimer se osvobajamo teh starih družinskih programov in vzorcev, končno razumemo in znamo delati s svojimi čustvi, kjer znamo odpreti in šiftniti vibracijo na nove dimenzije in nivoje, in zaživeti tisti pravi avtentični Jaz. Svojo pravo Esenco.

skupnost 246

Največja bolečina človeka je v tem trenutku IZOLACIJA. Osamljenost. Vsak se sam sooča s svojimi problemi, vse moramo sami, vedno bolj se zapiramo med 4 stene, in tudi, ko smo v sobi, polni ljudi, se še vedno počutimo sami. Ne čutimo ta prave povezave. Nismo videni, slišani in čuteni, kar zares boli. Velikokrat smo nerazumljeni in »čudni« za druge. Z nikomer se nimamo za pogovarjati o teh stvareh in velikokrat dobivamo sporočila od svoje okolice, da smo »preobčutljivi« in da »kaj nam je«. In zato je zelo težko držati visoko vibracijo ter zaupanje vase in v svojo Pot. Želimo si srčne povezave in podporo s strani sorodnih dušic. No, za vas imam dobro novico – to že obstaja! :) Mi se že sedaj povezujemo, družimo in inspiriramo med sabo v »izbrani« družini (ki smo si jo zavestno izbrali), skupnosti Ananda vibration, kjer se povezujemo s prijatelji in prijateljicami na »isti valovni dolžini«, seveda ob šiftanju, čustvenem odklepanju, readingih, spletnih in fizičnih druženjih ter še mnogih presenečenjih, ki vam jih bom razkrivala sproti. Zato vabljeni v našo skupino tudi vi! :)

Kaj vključuje naročnina na visoko-vibracijski program skupine Ananda vibration:

 • 1 audio seanso na mesec v vrednosti 33 eur (v mp3 audio obliki v trajanju 60-90 minut)
 • 2-urno spletno srečanje s transformacijsko terapevtko Tino Ananda, kjer bomo delali skupinsko čustveno odklepanje in vibracijske readinge (1x na mesec) v vrednosti 44 eur (po srečanju prejmete video in audio posnetek srečanja)
 • srčno podporno skupnosti Ananda vibration v privatni Facebook skupini, ki je namenjena za povezovanje in druženje njenih članov ter medsebojno pozitivno podporo ter praznovanje uspehov in napredka
 • občasne kratke nasvete in navdihe v privatni Facebook skupini s strani transformacijske terapevtke Tine Ananda
 • čisto posebni prihranki (najnižje cene) za dogodke v organizaciji Tine Ananda, ki ne bodo na voljo splošni javnosti na mailing listi
 • znižana cena pri nakupu dodatnih audio seans (če jih boste želeli kupiti za nazaj) po ceni 22 eur namesto 33 eur
 • prioritetna možnost 1-urne brezplačne skype Ananda seanse v zameno za snemanje s transformacijsko terapevtko Tino Ananda v vrednosti 313 eur

In tukaj je še ena izkušnja članice skupine AV:

 • "Skupina Ananda vibration je zame točno v pravem času točno to, kar potrebujem! Svoje pleme. Kot bi mi Univerzum odgovoril... Včasih je življenjsko pomembno vedeti, da so še kje ljudje, ki se jim dogajajo podobne stvari, tako veš, da se ti ni zmešalo. Nenadomestljiv mi je support v obliki webinarjev, audio seanse pa preprosto obožujem! In tako je življenje veliko lepše... Tina, hvala ker si!" (Mojca, Ljubljana)

Vsega tega in še mnogih presenečenj boste deležni za samo 33 eur na mesec (kolikor v bistvu stane 1 audio seansa, dobite pa mnogo mnogo več). Naročnina na visoko-vibracijski program se poravna vsakega 18. v mesecu in da vam dodatno olajšam plačila, sem za vas pripravila tudi možnost trajnika - kot za elektriko, vendar je to trajnik na »hrano za dušo« :) No, saj v nekem smislu je tudi to elektrika, jaz ji pravim »divine electricity«, torej napajanje na vir življenja :) Lahko pa poravnate znesek tudi v 1 kosu za celo leto in vam v tem primeru podarim naročnino za 1 mesec (torej, plačate 11 mesecev, prejmete pa 12 mesecev programa).

Vaša naročnina se bo aktivirala z 18. v mesecu (mesec se v programu šteje od 18. do 18.), ko boste tudi dobili dostop do privatne skupine Ananda vibration na Facebooku in do vseh ugodnosti, ki vam s tem pripadajo. Jaz bom z vami, seveda, prisotna v skupini tudi iz tujine – zato pa imamo internet :)

Če želite, torej, biti del naše srčne skupnosti in si želite biti deležni mesečne terapevtske podpore z moje strani in sodelovati v visoko-vibracijskem programu, toplo dobrodošli, in se mi prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., nakar vam bom na vaš mail poslala Obrazec za prijavo. Se že veselim skupnega druženja, zabave in rasti v naši skupini! <3

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka
Kreatorka Ananda metode

Imate svoje osebno vprašanje? Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ in pomagala vam bom na vašem področju težav.

Moje energetsko močne audio treninge, audio seanse in e-knjige lahko naročite TUKAJ.

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si