Dodaj me za prijateljico   facebook

Zaživite izpolnjeno življenje in ljubeče partnerstvo, kot ste si ga od nekdaj želeli!

To je vaša pravica in zato ste tu!

Jaz osebno sem živ primer, da se je možno osvoboditi svojih družinskih vzorcev in zaživeti svobodno in srečno ne glede na preteklost, kajti preteklost nas NE določa! Sploh se ne prepoznam več glede na to, kdo sem bila v preteklosti, hkrati pa sem vedno bolj Jaz. Končno živim Sebe! :) O vsem tem in kako do tega priti, vam kažem pot v svojih člankih, e-knjigi, na delavnicah in Ananda seansah.

Imate svoje osebno vprašanje? Napišite mi ga preko obrazca TUKAJ.

Za individualno transformacijo z mano na Ananda seansi dobite vse informacije TUKAJ.

Tina Puncer croped

Tina Ananda, transformacijska terapevtka
Kreatorka Ananda metode

O meni: preberite si intervju o meni in moji poti spoznavanja sebe TUKAJ.

 Tina Puncer      Tina with Buddha      group 200


Kratka biografija Tine Ananda:

Tina je transformacijska terapevtka in kreatorka Ananda metode, ki je doma in po svetu pomagala že več tisočim preseči svoje družinske vzorce in negativna prepričanja o sebi in svetu.

Tina pravi: »Kolikokrat ste si rekli, da ne boste nikoli podobni svojim staršem, pa sedaj ugotavljate, da ste jim še kako podobni? Tudi vaši otroci bodo podobni vam in vam bodo zamerili podobne stvari, kot jih vi zamerite svojim staršem, zato imate dvojno motivacijo, da svoje vzorce presežete in zaživite srečneje – zasebno in poslovno!«

Sredi recesije je Tina kar dvakrat dala odpoved (v dveh različnih službah) in se podala na pot v svoje globine. Pot jo je vodila od finančnega opismenjevanja Slovenije do njenega najbolj srčnega poslanstva – to je pomoč ljudem pri preseganju družinskih vzorcev - ki mu je vestno predana in živi za »aha« trenutke in čudovite življenjske preobrate, ki jih doživljajo njeni klienti in klientke. Znana je po svojem izredno multi-dimenzionalnem pristopu dela in hitrih rezultatih, pred kratkim pa je v svoj repertoar dodala še certifikacijo za Completion Process (bila je izbrana izmed 700 prijavljenih iz celega sveta), kjer se je še dodatno specializirala za delo s čustvenimi travmami.

Osebna pot jo je v zadnjih 5-tih let vodila skozi mnoga več-mesečna potovanja, vse od Havajev, Gvatemale, Peruja, Mehike, Belizeja, Nepala in Tajske, pa tja do Balija, kamor je leta 2015 peljala tudi prvo skupinico rajskih Dušic na veliko dozo notranje preobrazbe ter sreče, smeha, radosti in notranjega miru. Letos, jeseni 2016, pa pelje na mistični Bali kar 2 skupini.

Tinina strast pa so poleg živali in dela s čustvenimi travmami ter družinskimi vzorci, prav potovanja, kamor jo pokliče srce (in gre brez vprašanj! :) in delo ter učenje od tamkajšnjih domačih zdravilcev, šamanov, gurujev, terapevtov in duhovnih učiteljev, da lahko ta bogata znanja iz celega sveta potem prinaša v Slovenijo in jih deli naprej s svojimi klienti ter jih opolnomoči z novimi tehnikami in pristopi preseganja družinskih vzorcev. Na ta način je tudi razvila svojo Ananda metodo za preseganje družinskih vzorcev in čustvenih travm iz otroštva.

Njeno vodilo je, da želi vsakega klienta usposobiti do te mere, da si bo znal sam pomagati skozi življenje. Tako kot zase, si tudi za kliente želi čustveno svobodo in uživanje v življenju. Tina pravi: »Radost ni samo naša rojstna pravica, ampak je naše poslanstvo! Zato smo tu! :)«

Za individualno transformacijo s Tino na Ananda seansi dobite vse informacije TUKAJ.

 


Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.


Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si