Dodaj me za prijateljico   facebook

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi in delu z mano?

"Živjo Tina! lahko ti povem, da sem neizmerno hvaležna sebi, ker sem se odločila za tole in seveda tebi. Dejstvo je, da kljub temu, da v teoriji ogromno tega vem, nisem bila sposobna iztopit iz sebe in pogledati na vse skupaj z distance ter potegnit vzporednic.  S svoje perspektive sem videla samo totalni kaos, ki me je še dodatno jezil.

In pogovor s teboj mi je prinesel toliko AHA momentov, da noro. Kar pa je najboljše, teža, naboj moje situacije, je preprosto IZGINIL. Resnično je nekaj kliknilo v meni in občutek imam, da je z mojih ramen odpadla cela tona. Nora transformacija v samo eni uri najinega pogovora. Enostavno nimam potrebe po podoživljanju, ni nekega samopomilovanja, ni vprašanj ZAKAJ, ni občutka nemoči. Predvsem pa sem se mi zdi, da sem si svoje želje končno priznala in jih uskladila z vibracijo. Še enkrat hvala! Res super investicija vame." (Živa iz Kopra)"Draga Tina! Res ful ful hvala za coaching v soboto. Ta teden je bil prav magičen. Ko sem začela sidrati varnost sama pri sebi, in je ne pričakujem od zunaj, od drugega človeka, sem prav zares bolj mirna. Ta teden sem po skoraj dveh letih dobila vabilo na zmenek ;) Ogromno se je dogajalo ta teden! Prav čutim, da imam čisto drugo energijo :) Tako da še enkrat hvala, ker si mi pomagala pobrskati globoko po meni po mojih starih vzorcih in mi pomagala postaviti nove občutke." (Nika iz Ljubljane)"Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.
 
Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!" (Katarina iz Štajerske)"Živjo Tina, evo javljam se ti po dobrem tednu. Moram priznat, da imam dobre in slabe trenutke. Ampak sem pridna in se večkrat na dan mariniram v svojem srčnem prostoru. Tisti sprej, ki si mi ga dala, je čudežen. Samo pošpricam se in že sem v svojem srčnem prostoru, pomirjena, utrip se upočasni, ustni kotički grejo navzgor.
Prve 3 dni sem več spala in počivala kot ponavadi in tudi razdražljiva sem bila. Tudi izbruhnila sem, ampak sem se umaknila in potapljala kot si rekla. Pomaga res, ne morem verjet.
Več se smejem in več glasbe poslušam. Še partner je rekel, da moram biti večkrat takšna, ko sem razigrana, ko poslušam glasbo. In res je prav ima, kar nekako sem prenehala počet stvari, v katerih sem včasih uživala. Ples in glasba so ene izmed njih. Tudi skregala sva se, ampak sem potem jaz utihnila in se potapljala in je on prišel k meni in se opravičil.To počnem povsod, v avtu, doma, kjerkoli pride kakšen strah, jeza.

Starejša hči pa od tvoje seanse spi v svoji sobi, ne vem a je to kej povezan, ampak midve sva zelo povezani in me čuti in jaz njo. In že sedaj jo učim, da je ok če je jezna, da predelava to sproti.
Najlepša hvala res za to, da si me naučila oz. opomnila da je treba uživat, sanjat, kako se potapljat v svojih čustvih. Nobeden nas ni tega naučil. Ponovno sem začela sanjat in verjet vase. Hvala res še enkrat iz srca, da pomagaš nam ranjenim dušam." (Polona iz Kopra)


 

Drugi o soulworku

"Draga Tina, upam, da si se že "preklopila" v svet onkraj. Najprej naj ti povem, da sem bila po petkovi seansi v žargonu "sezuta". Pa ne zgolj zaradi učinkov seanse, najprej zaradi tebe. Hvaležna sem vesolju, da je v nabiralnik priletela tvoja ponudba, ker sicer te morda ne bi nikoli spoznala. Skratka, na meni si pustila veeeelik vtis.
Seveda v tem tednu ni dramatičnih sprememb. Nisem se selila, kupila avta, niti ne pustila službe...:)
Je pa za mano en najlepših tednov mojega življenja. Ko se tako opazujem, sem spustila kar nekaj strahov. Manj je občutkov krivde, lažje rečem ne, manj delam, bolje se organiziram, lažje delim zadolžitve, manj si nalagam sama sebi in več živim. Zelo zelo strjeno... bolj sem jaz. Lahko rečem, da sem bolj tu in zdaj. In želim si, da to traja:)
Po kaj vem koliko letih sem bila zvečer zunaj s kolegico - brez prtljage (slabe vesti - čeprav poskusi vbujanja slednje so bili) do pol enih zjutraj, prvič v življenju sem šla na enourni jutranji tek. Uhhh kako dobro. Opazila sem, da sem se znebila občutka tesnobe v prsnem košu in da me zavrnitev ne zaboli tako kot me je do sedaj. Se me dotakne, vendar ne tako za dolgo in boleče kot nekdaj.
Sedaj, ko to pišem, se sprašujem ali je to sploh mogoče. Toliko sprememb. Takoj popravljam sama sebe... zgodilo se je veliko dramatičnih sprememb.
Draga Tina, tako dobro kot sem se počutila, ko sem v petek odhajala od tebe, se nisem počutila že dooolgo dooolgo ne. Vem, da se bom zagotovo še vrnila k tebi. Če že ne fizično, pa drugače. Imam se še veliko za naučiti." (Andreja iz Maribora)"Draga Tina! Kot si mi rekla po terapiji, res se mi je cel teden dogajalo. Misli so prehitevale ena drugo, bila sem polna energije in veliko veliko bolj samozavestna. Tisti trije stavki, ki sem si jih napisala na terapiji, so postali moja mantra in vsakič, ko začutim potrebo si kakšnega kar polglasno izrečem. In full pomaga, name delujejo kot poživilo.
V odnosu z bodočim bivšim sem že postavila nove meje, ki pa niso bile ravno dobro sprejete z njegove strani, saj je bil zelo začuden. Sem mu kar povedala, naj se navadi.
10 letno Tanjo poslušam z vsem srcem in še danes mi ni jasno, kako si me uspela odpeljati tako daleč?!? Hvala ti še enkrat za vse skupaj! Bila je čudovita izkušnja, ki mi je široko odprla oči!
Če bom kdaj začutila, da sama ne zmorem več, se sigurno obrnem nate! Komurkoli, ki bi rabil tovrstno pomoč, pa te bom prav toplo priporočila. En res hvaležen pozdravček!" (Tanja iz Kamnika)"Hej Tina, javljam ti spremembe, ki sem jih opazila na sebi po prvem obisku:)
- sem bolj iskrena do sebe in odprta do drugih - v odnosih z drugimi zahtevam več zase oz. se vsaj poskušam 
- postaviti na prvo mesto
- ne čutim več jeze in žalosti na splošno, do mame kažem spoštovanje
- zdaj se počutim bolj podobna drugim
- mogoče tudi nisem več vedno samozadostna in bi se lahko zgodilo, da bom v bodoče več časa preživela v družbi
- želje za prihodnost, ki sem jih imela prej, so nekako ostale iste
Če se še kaj spomnim oz. opazim, ti bom povedala naslednjič. Še vedno ne morem verjeti, da že po dveh urah opažam take spremembe." (Lidija iz Nove Gorice)"Na seansi, ki sva jo imeli na začetku aprila sem se počutila super in polna pričakovanj. Mislim, da so bila moja pričakovanja več kot izpolnjena. :) Po seansi sem se počutila bolj močno, odločno in pogumno, da se končno ˝uprem˝ maminemu ˝teženju˝. :)) Čeprav se še v teh dneh nisem soočila z nobenim izzivom, kjer bi lahko uporabila to ˝ novo pridobljeno moč ˝, vseeno čutim, da bi se v taki situaciji znala postaviti zase kot je treba. :) Zelo se veselim naslednjega srečanja, da bom lahko pridobila še večjo moč in odločnost. :))" (Katja iz Ljubljane)"Od pretekle srede veliko razmišljam o vsem, o čemer sva govorili. O čustvenih vzorcih družine, o tem, da sem nekaj najbrž že prenesla tudi na svojega sina in bi rada to popravila. V četrtek in petek mi je bilo v službi ful v redu, bila sem bolj sproščena, nisem se sekirala in s sodelavkama, s katerima imam po navadi težave, sem se prav dobro razumela. Že takoj v četrtek zjutraj se mi je zgodila ena smešna prigoda, ki bi me drugače ujezila, tokrat pa me je spravila ful v smeh!" (Jasna iz Maribora)"No pa je en teden okoli od moje seanse. Počutim se v redu, v petek pa sem bila totalno zmatrana, pa zelo sem si želela tuša, kot da moram nekaj umazanega sprati iz sebe. Od takrat sem opazila, da na nekatere stvari reagiram drugače kot sem prej, in sem po tem bolj zadovoljna sama s seboj. Še vedno pa zelo čutim energije leve in desne diagonale, kot da me res podpirajo in so ob meni pri vsaki moji odločitvi, ter mesta ob meni (partnerja) :) Mislim in čutim, da sem naredila napredek pri sebi in nisem več tako vezana na mnenja in pričakovanja drugih, ampak sama odločam o svojem življenju." (Mateja iz Ljubljane)Tudi vi lahko dosežete svojo srečo in želje! A ni to super? :) Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ
.

Tina Ananda, transformacijska terapevtka
Kreatorka Ananda metode

Za individualno transformacijo s Tino na Ananda seansi najdete več informacij TUKAJ.


Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.


Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si