Dodaj me za prijateljico   facebook

Čustveno odklepanje s kakavom

Kdaj: torek, 26. 12. 2017 ob 10:00-19:00 - SAMO ŠE 3 PROSTA MESTA
Kje: Ljubljana-Šiška
Prispevek za celodnevni proces: 222 eur

Ker mi ogromno pišete o čustvenih in družinskih problemih ter vzorcih, ki si jih želite preseči in je vaš klic res močan, sem za vas pripravila še eno močno Čustveno odklepanje s kakavom, kjer bomo posegli v vaše čustvene globine in transmutirali vaše čustvene (družinske) vzorce. V skupino lahko sprejmem samo 5 ljudi zaradi individualnega načina dela. Skozi celoten dan prejmete 5 močnih seans – svojo individualno in 4 od drugih udeležencev. 

Po tem procesu mi klientke in klienti največkrat sporočate, da občutite »močno čustveno olajšanje in da ste končno dobili odpustnico in razumevanje sebe in sveta«. Da ima končno vse skupaj svoj smisel in da sedaj veste, kaj je vaš naslednji korak, ker ste dobili olajšanje in jasnost.

Danes ni več dovolj samo vedeti, kakšni so vaši družinski in čustveni vzorci, ampak nas zanima, KAKO VEN IZ TEH VZORCEV. Tukaj je izkušnja udeleženke Katarine na čustvenem odklepanju:

»Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.
Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....
Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!«

Kaj bomo počeli na Čustvenem odklepanju? Najprej bomo spili vročo čokolado (organski presni kakav, kot so ga pili stari Maji, kajti ta kakav v obredni dozi odpira in zdravi srčno čakro), potem pa se bom vsakemu izmed vas posvetila individualno in vas čustveno odklenila s pomočjo kanaliziranja ter z vsem svojim bogatim naborom znanja in hitrih tehnik šiftanja (Ananda metoda, čustveno odklepanje, vibracijsko vrtanje, reality shifting, Completion Process od Teal Swan in še mnogo mnogo drugih).

Pred prihodom na proces boste namreč doma izpolnili poseben Fokusni vprašalnik, na podlagi katerega bomo lahko takoj prodrli v najglobje aspekte vas. Na vsakem izmed vas bom individualno izvedla kakšno drugo tehniko (tako, da boste pridobili tudi veliko praktičnega znanja za svojo lastno uporabo), hkrati pa bom sproti brala vašo energijo in bomo delali Reality Shifting, kar je takojšnja sprememba v zaznavi vaše realnosti. Da ne govorim, koliko boste pridobili s tem, ko se boste učili od ostalih udeležencev in njihovih zgodb, medtem ko jih bom »šiftala«, kot tudi od zdravilnih učinkov, ki jih ima Prisotnost vseh dušic pri vašem procesu. Skratka, neopisljivo bo! :)

S tem, ko bom čustveno odklepala vsakega izmed vas individualno, se bo odklepala pravzaprav celotna skupina, kajti zbrale se boste takšne dušice, ki predelujete podobne teme – tukaj ni naključij, ampak je vsakič vse na-ključ, kot vedno znova ugotavljamo! :) Po izkušnjah udeleženk duhovnega potovanja na Baliju jim je bil najbolj všeč prav proces čustvenega odklepanja in šele potem ves ostali program. Kaj je zapisala o svoji izkušnji Breda iz Ljubljane:

»Z eno besedo »neprecenljivo«. Po dolgih letih iskanja prave »stvari« za mene, me je Tina v nekaj dneh presunila s svojo metodo šiftanja. Kako preprosto in kako učinkovito lahko presežeš vse tisto, kar te vleče dol/nazaj?!? Najbolj mi je bilo všeč čustveno odklepanje, kjer smo čutile in dihale druga z drugo ter šiftale. Super!«

Torej, če ste že siti svojih vzorcev in težav, potem je ta močan čustveni proces prav idealen za vas <3 Nobenega razloga ni, da ne bi tudi vi doživeli takšno olajšanje še pred novim letom, že na torek, 26. 12. 2017. Zakaj bi se še naprej »tenstali« v starih vzorcih, ki nimajo več kaj delati v vašem življenju? Ta delavnica je tudi odlična alternativa za tiste, ki vam je individualna Ananda seansa z mano trenutno prevelik finančni zalogaj.

+ BONUS: Vsi udeleženci prejmete tudi posebno dišeče darilo, ki vas bom energiziralo še mesece po čustvenem odklepanju :)

Torej, čim prej se mi prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. za čustveno odklepanje s kakavom, ker lahko sprejmem samo 5 dušic, ki ste pripravljene iti z življenjem naprej <3

Z ljubeznijo,
Tina Ananda, transformacijska terapevtka
Kreatorka Ananda metode

Imate svoje osebno vprašanje? Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ in pomagala vam bom na vašem področju težav.

Moje energetsko močne audio treninge, audio seanse in e-knjige lahko naročite TUKAJ.

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si