Dodaj me za prijateljico   facebook

Namreč velika velika razlika je med nekom, ki je sočuten, pozna svojo resnico in zna postaviti meje, in nekom, ki vse sprejema, vse požira in je postal predpražnik, po katerem lahko vsi hodijo, mu lahko vse naložijo, ki ne zna reči NE, in lahko z njim celo manipulirajo. V času praznika ljubezni (Valentinovega) je to še posebno dober opomnik in vprašanje, kaj je to dejansko (brezpogojna) ljubezen in kaj je zgolj prenašanje in toleriranje neprimernega obnašanja drugih ljudi, ko smo brez hrbtenice? Dobro vprašanje, ne?

Obstajata 2 skupini ljudi: tisti, ki se zavedajo, da kritizirajo in bi radi prenehali, in tisti, ki si zatiskajo oči pred kritiziranjem in samokritiziranjem, Pa si poglejmo glavne 3 mite, ki se nanašajo na slednjo skupino, torej na tiste ljudi, ki si pred tem zatiskajo oči.

»Od mojega pokojnega očeta sem prevzela vzorce besa, nestrpnosti in ostrega kritika. To je zelo težko, poskušala sem se razbremeniti jeze s kundalini meditacijo, z udarjanjem jogija, ne pomaga. če imam kje priliko, kričim, me pa potem glasilke bolijo.

Ste že bili kdaj deležni očitka »Kdo si pa misliš, da si?« Ali pa »Sram te bilo!«. Ali pa »Nisi dovolj dobra.« in »S tabo je nekaj narobe!«. Če ste do sedaj živeli na planetu Zemlja, je možnost, da ste slišali te očitke kar 100%. In večinoma smo bili deležni teh očitkov že v otroštvu od svojih staršev in skrbnikov. Žalostno, kajne? Naj vam izdam skrivnost: s takšnimi očitki vzgojimo »people pleaserja« oziroma človeka, ki želi ugajati ljudem, ker ne želi biti izločen, zavrnjen ali zapuščen.

»Partner ne upošteva mojih potreb, istočasno pa noče oditi... oziroma, če gre, je v kratkem nazaj! Sprejmem ga, ker želim biti z njim oz. verjamem, da bi lahko bila dobro, če bi me videl in slišal oz. začel upoštevati, da smo tudi drugačni ljudje od njegovih staršev... imamo čisto druge potrebe.... občutek mi daje, da je zdresiran za njihove bolane in podle potrebe in tega ne sprevidi. S tem posiljuje mene in mojo družino, da živimo kot v peklu.

»Draga Tina, s svojim odlašanjem, strahom pred neznanim in bojaznijo, da ni še pravi čas, se mi zdi, da sem zaklenila svojo željo po biti mati. Pred približno 10 leti se mi je tedensko sanjalo o otroku, a ker takrat niso bile "prave razmere", imam občutek, da sem to svojo željo potisnila v nek temni kotiček svoje podzavesti in jo pustila tam. No, zdaj je prišel pravi trenutek in razmere, da bi imela otroka. Toda otrok se kar ne da pregovoriti, da bi mu z mojim partnerjem postala starša. :)

»Spoštovana! Pišem, ker sem čisto sesuta, sem brez energije, brez neke prave volje. Vzrok nezadovoljstva vidim v moji neodzivnosti do partnerja-moža, ki je usahnila, ker sem se precej let trudila, da bi bilo lepo, pa sem obupala, sedaj pa, ko se je stanje izboljšalo, mi popolnoma nič več ne pomeni. Mož je invalid in je doma že 11 let. Lahko bi kaj počel tudi od doma, invalidnost je v nogi, lahko hodi, vozi avto, kaj dela.....


Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.


Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si