Dodaj me za prijateljico   facebook

11-dnevno transformacijsko potovanje na mistični Bali

»Osvobodite rajsko ptico v sebi in doživite pravo radost življenja v Raju na Zemlji
ter ga v srcu prinesite s sabo domov!« :)

Kdaj: 26. 3. - 6. 4. 2018

Kje: Ubud, Bali, Indonezija

Kaj lahko pričakujete od potovanja? Oglejte si video TUKAJ .


SNEMITE SI PROGRAM POTOVANJA S KLIKOM NA RUMENI GUMB:   DA, ŽELIM PROGRAM!

Ste že siti svojega povprečnega življenja in vsakdanje iste rutine? Morda ste obtičali nekje na mestu ali pa ste na življenjski prelomnici in ne veste, kako naprej? Morda ste nekje na poti celo izgubili same sebe in potrebujete močno osebno transformacijo ter spremembo na bolje? Ste preobremenjeni, preveč delate ali preveč kritizirate sebe in druge? So vam vedno drugi bolj pomembni od vas in ne znate postaviti mej? Ali pa si zgolj srčno želite rajske duhovne dogodivščine, kjer boste lahko 11 dni intenzivno delali na sebi daleč stran od vsakodnevne rutine ter razvijali ljubezen do sebe?

Bali fotka v besediluPotem berite naprej, kajti za vas sem pripravila intenzivni program potovanja v lastno srce in sicer 11-dnevno transformacijsko potovanje na mistični Bali, kjer bomo olupili stare čustvene oklepe in osvobodili rajsko ptico v sebi. Doživeli bomo pravo radost življenja v Raju na Zemlji ter ga v srcu prinesli s sabo domov :)

Del moje izkušnje na Baliju si lahko preberete TUKAJ in ker sem sama tam doživela neopisljivo lepe občutke, izkušnje in spoznanja, sem dobila jasno sporočilo, da tudi vam omogočim, da doživite te krasote mističnega Balija in se prav tako povzpnete vse do Anande. “Ananda” v sanskritu pomeni “Bliss” ali prevedeno blaženost, notranja globoka radost. In prav to ime nosi čudoviti in nežni ašram, v katerem bomo preživeli naš čas notranje transformacije. Osebno bomo tudi spoznali guruji-ja Ananda Krishno, ustanovitelja več ašramov in večletnega pomočnika Satya Sai Babe, ki nas uči, da je blaženost naša rojstna pravica in nič manj, kot usoda in poslanstvo. Globokihin lepih Izkušenj, ki nas čakajo, enostavno ne morem opisati z besedami :)


Kakšne REZULTATE lahko pričakujete ob prihodu domov?

 • otipljiv notranji mir, ki bo pozitivno vplival na vse vaše odnose (partnerstvo, starševstvo, poslovne odnose…) in na vaše odločitve;
 • povezanost s svojo pravo vrednostjo in notranjo intuicijo, kar vam bo okrepilo samozavest ter poznavanje sebe - zaradi tega se boste bolj svobodno izražali in bolj jasno postavljali meje;
 • iskrenost do sebe, kar vam bo posledično prineslo več zaupanja vase in v svoje odločitve;
 • zmanjšanje kritiziranja sebe in drugih, čemur bomo še posebej posvetili veliko pozornosti;
 • ljubezen in razumevanje do sebe – predvsem bomo razvijali nežen in ljubeč odnos do sebe, zaradi česar bo posledično tudi vaše okolje postalo bolj nežno;
 • večjo povezanost s svetom, živimi bitji in življenjem samim, kar vam bo dalo močnejši občutek pripadnosti in smisla;
 • povečano notranjo moč in vitalno energijo za udejanjanje svojih idej in želja;
 • jasne smernice, kaj je vaš naslednji korak v vašem življenju;
 • spremenjen pogled nase in na lastno življenje, kar vam bo prineslo olajšanje in občutek sreče;
 • premik naprej na področjih, kjer si tega želite;
 • prepoznavanje sinhronicitet in štetje čudežev življenja :)


Torej, nobenih velikih teorij, ampak zgolj čisto direktno izkustvo in premiki. Samo tako boste lahko to ponotranjeno znanje prinesli s sabo domov. Na Baliju, kot že veste, je tudi vorteks, ki »potegne ven« in ojača vse notranje procese ter multiplicira dosežene rezultate. Kot bi stopili v ojačevalnik procesov in rezultatov, tako da nas bo Bali energijsko močno podprl pri naših željah in nameri :)

Ste že nestrpni, kakšen je program? Super! Snemite si ga s klikom na spodnji rumeni gumb. 

DA, ŽELIM PROGRAM!

Tina Ananda, transformacijska terapevtka
Kreatorka Ananda metode

Za individualno transformacijo z mano na Ananda seansi dobite vse informacije TUKAJ.

 

 


Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.


Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si