Dodaj me za prijateljico   facebook

Kolikokrat ste si rekli, da ne boste nikoli podobni svojim staršem, pa sedaj ugotavljate, da ste jim še kako podobni? :)
Ja, tudi vaši otroci bodo podobni vam in vam bodo zamerili podobne stvari, kot jih vi zamerite svojim staršem.
Zoprna ugotovitev, kajne?
Dobra novica pa je, da lahko to presežete in tako svojim otrokom predate predvsem
zdrave družinske vzorce, sebi in svoji družini pa močno olajšate življenje.

Splavajte iz svojih družinskih vzorcev s pomočjo Ananda seans in delavnic!
Opišite mi svoj problem preko obrazca TUKAJ.

Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.

Zavestni odnosi v praksi
- serija 4 vikendov

Kdaj: marec, april, maj in junij 2020 v LJ
Hooponopono 246x163Skozi prakso bomo odkrili vaše podzavestne vzorce v odnosih in jih na licu mesta šiftnili oziroma odklenili. Kako ustvariti zdrave, zrele in zavestne odnose? To bomo spoznali na naših 4 intenzivnih vikendih! :)

Skupina (skupnost) Ananda peskovnik

Kdaj: vsak mesec od januarja 2018 dalje
Skupnost Ananda vibrationSi želite mojo konstantno mesečno terapevtsko podporo, čustveno podporo srčne skupnosti ter druženja in zabave z ljudmi na "isti valovni dolžini"? Naročite se na mesečno "hrano za dušo". Naša smer - Ananda! :)

Višanje finančne vibracije
- serija 3 srečanj

Kdaj: 9., 16. in 23. 04. ob 17-20h v LJ
Hooponopono 246x163Odkrili bomo vaše podzavestne finančne vzorce in jih na licu mesta šiftnili oziroma odklenili. To bo skupinsko čustveno odklepanje na temo denarja, na več nivojih in dimenzijah. 3 srečanja oziroma 9 ur!

11dnevno transformacijsko potovanje na mistični Bali

Kdaj: 26. 3. - 6. 4. 2018, Ubud, Bali
Bali fotka za naslovno stran
----------- SAMO ŠE NEKAJ MEST! ----------- Osvobodite rajsko ptico v sebi in doživite pravo radost življenja v Raju na Zemlji ter ga v srcu prinesite s sabo domov! :) Pojdite z nami na potovanje v lastno Srce. Magično bo! :)

Vikend šola čaranja z gongom

Kdaj: 16. - 17. 12. ob 10h v LJ
Hooponopono 246x163Kaj je to vibracija in kako vpliva na naše manifestacije? Si že dolgo nekaj želite, pa ta zadeva kar ne pride? Kdaj boste dejansko dobili zaželeno? Pridite na ta dogodek in izvedeli boste vse o manifestacijah od A do Ž. Zabavno bo! :)

Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih za 80%?

Kaj: prejmite audio trening že daneskritik 246Intenziven audio trening, s katerim boste garantirano zmanjšali kritiziranje sebe in drugih ljudi za kar 80% ter povečali ljubezen do sebe. Trening vsebuje 3 vaje in 5 tedenskih nalog, ki delujejo takoj!

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si