Dodaj me za prijateljico   facebook

Obljubila sem vam, da bom pred svojim daljšim odhodom v tujino za vas pripravila posebno presenečenje: e-knjigo s tehnikami in metodami, ki jih osebno uporabljam in DELUJEJO, in ki jo boste lahko uporabljali kot priročnik, ko vam bo najbolj hudo.

In pripravljena je! :) Obljubljena e-knjiga z naslovom Prva (čustvena) pomoč, ki vam, kot že naslov sam pove, nudi prvo pomoč na čustvenem področju, ko se boste znašli v neprijetnih situacijah v partnerstvu, v službi, doma s starši, z otroci in podobno.

OPOZORILO: To je energetsko zelo močna knjiga, ki bo prevetrila vaša prepričanja, znanje in dojemanje odnosov z drugimi ljudmi. Dobili boste čisto nov vpogled v družinske in čustvene vzorce, ki jih živite. Pisanje je zelo direktno in bo lahko v vas vzbudilo močna čustva, zato – branje na lastno odgovornost! :)

V tej knjigi vam podajam svoje znanje in izkušnje, ki so rezultat večletnega raziskovanja čustev, odnosov in partnerstva. Vse, kar opisujem, so zame osebno najboljše tehnike in metode za čustveno samopomoč in za razumevanje najprej sebe in potem tudi drugih ljudi okoli nas. Ko uporabljamo to znanje iz knjige, naše življenje postane veliko bolj jasno in predvsem lažje, saj uspemo videti izza iluzij drame ega. Vse tehnike sem preizkusila osebno in jih še danes vsakodnevno uporabljam ter jih predajam svojim klientkam in klientom na soulwork seansah in delavnicah v Ljubljani.Kakšna je vsebina e-knjige Prva (čustvena) pomoč?
 

1. Reši se, kdor se more!
2. Ko pozabiš, kako je, ko se dobro počutiš
3. Ne umrite, medtem ko živite!
4. Potegni se ven!
5. Kako lahko ljubiš nekoga in ga vedno znova in znova prizadeneš?
6. Čeprav boli, je pa domače
7. Anti-Pepelkina zgodba
8. Zakaj se mi to dogaja?
9. Pa pojdimo od začetka
10. Samokritiziranje in perfekcionizem
11. Kaj bodo pa drugi rekli?
12. Kot zunaj, tako znotraj
13. »Utopila bi ga v žlici vode!«
14. Zakaj tako reagiram?
15. Dokler naju smrt ne loči
16. Namesto zaključka

Sliši se zelo zanimivo, kajne? Saj tudi je! Predvsem pa - DELUJE!

Kako do e-knjige Prva (čustvena) pomoč? Cena e-knjige je 19,50 eur. Naročite jo spodaj preko hitrega obrazca ali cenejšega PayPal plačila. Tako bo e-knjiga lahko že v nekaj sekundah na vašem računalniku, da boste lahko takoj pričeli z uporabo. Uživajte v branju in raziskovanju svojih globin! :)

Kaj pravijo drugi o knjigi?

"ČUDOVITA KNJIGA. UŽIVALA RES UŽIVALA V BRANJU! MOČNE ENERGIJE! 
Veliko stvari se mi je kar odvrtelo v glavi. Prav videla in našla točke kaj in kje delam narobe. Ugotovila, da sem že res veliko naredila na sebi, da sem na pravi poti. Lestvica je pa enkratna, prav nasmehnila sem se, kako hitro lahko prideš do pravilnega zaključka... Želim vam še naprej obilo uspeha in še več takšnih koristnih nasvetov. HVALA RES IZ SRCA." (Alenka iz Vojnika)

"Hvala za knjigo. Mislim, da je to ena najboljših knjig kar sem jih prebrala v svoji "preobrazbi", pa verjemi, da ogromno berem. Dosledno sem šla čez celotno knjigo, naredila vse vaje in res je enkratna zadeva." (Andreja iz Ljubljane)

"Sem naročila tvojo knjigo pčp in je super. Hvala za tako darilo. Preprosta in res natanko to kar rabiš, da se osvobodiš čustvene napetosti in nepotrebne drame. Knjiga ni za enkratno branje, ampak bi (zame) 1x mesečno bilo "priporočljivo", da ozavestimo (mogoče) pozabljeno." (Tamara iz Ljubljane)

"Hvala, res lepa hvala za e-knjigo. Žal mi je, da je nisem plačala takoj, ko sem jo naročila, kar bi pomenilo, da bi jo prebrala pred Tvojim odhodom, (oprosti, da Te tikam, ampak po prebrani knjigi si mi .....preprosto "blizu"..:)), kar bi, verjemi, pomenilo, da bi se takoj prijavila na Tvoj tečaj. Ampak, kakorkoli, knjiga je preprosto povedano, čudovita.......na zelo, pravzaprav preprost način si argumentirala....in dokazala moj večkrat uporabljen rek......."seveda, hlače se vedno meri po sebi"." (Irena iz Ljubljane)

"Ko sem knjigico prejela sem si rekla, ah 27 strani, šala mala pa če jo (celo) preberem vsak dan. No, pa sem danes šele na 22 strani. Vzbudi tako močna čustva, da ne morem verjet. Sedaj, bi lahko rekla, da se mi odpirajo "rane", spoznanja o sebi, o okolici. Že nekaj dni me daje "nezavedna" jeza, jeza nase, ... ampak sedaj vem, da z vajami dosežemo lahko tisti mir v sebi :-) Še enkrat hvala, kot sem rekla z razlogom me je vleklo k njej, res je energična bomba na 27 straneh." (Mateja iz Novega mesta)Izberite način plačila:

   

A) NAROČILO S HITRIM OBRAZCEM:

 

B) HITRI NAKUP S PAYPAL-OM:

Po oddaji hitrega obrazca boste na svoj email v nekaj minutah prejeli podatke za nakazilo, zato preverite tudi med Vsiljeno pošto za vsak slučaj. Naslov za dostavo ni potreben, ker prejmete e-knjigo po plačilu na svoj email naslov.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Po plačilu prejmete e-knjigo v nekaj sekundah na svoj email naslov. Tudi če nimate PayPal računa, lahko plačate s svojo kreditno kartico - izberete možnost "Don't have a PayPal account" in vpišete svoj email naslov.

 

 


Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.


Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si