Dodaj me za prijateljico   facebook

Ker so (samo)kritiziranje, pritiskanje nase in notranje priganjanje tako pereči problemi in se z njimi ukvarjamo pravzaprav vsi na dnevni bazi ter s tem početjem dnevno ranimo svoje najdražje in sebe, sem za vas pripravila poseben mp3 audio trening s posebnimi vajami in nalogami z naslovom »Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih za 80%?«.

Vsi vemo, da smo včasih do sebe prav neprizanesljivi in se obtožujemo, da bi se do sedaj pa že ja morali imeti bolj radi. Napaka! Tudi to je samokritiziranje in s tem gremo ravno v nasprotni smeri ljubezni do sebe in samospoštovanja. In v takih trenutkih tudi ne vidimo, kaj vse pa smo že naredili zase do sedaj. Naš fokus je samo na tem, kaj nam še manjka in kje še nismo! Namesto, da bi bili do sebe bolj nežni, prizanesljivi in razumevajoči, bolj sproščeni z manj priganjanja in zahtev do sebe. In zaradi tega mehanizma, ki se dogaja znotraj nas, potem »nastradajo« tudi ljudje okoli nas (naši najdražji). Nakar nam je, seveda, žal, ampak je že prepozno, kajti besede so nam že zletele iz ust.

V tem skoraj 2-urnem audio treningu boste spoznali podtalne mehanizme kritiziranja in kako ga odpraviti kar do 80%!


Mp3 audio trening sem razdelila na 5 sekcij in sicer:

1. KAKO SPLOH ODKRITI NOTRANJEGA SABOTERJA OZIROMA SAMOKRITIKA?
Kajti, očitno, če ga ne odkrijemo, ne moremo ven iz tega vzorca. 

2. ZAKAJ KRITIZIRAMO SEBE IN DRUGE IN KAKO PRIDE DO TEGA?
Zelo je pomembno, da poznamo ta mehanizem res v globino in zakaj se sploh dogaja, da ga bomo lažje razkrinkali in bo s tem izgubil moč nad nami. 

3. VEČINA KRITIK SO AVTOBIOGRAFSKE PROJEKCIJE
Kaj so avtobiografske projekcije in zakaj se toliko obtožujemo med sabo? Kako biti manj občutljivi oziroma bolj imuni na kritiko? 

4. KAKO PRAVILNO PODATI SVOJE MNENJE ALI KRITIKO (DOMA ALI V SLUŽBI)?
Kdaj se naše mnenje spremeni v kritiko (kdaj prestopimo prag kritiziranja)? Kakšna je razlika med mnenjem in kritiko? 

5. KAKO ZMANJŠATI KRITIZIRANJE SEBE IN DRUGIH ZA 80%?
To nas pa vse zanima in si tega res želimo, kajne? :) S to posebno vajo vam bo to uspelo!


Skratka, v to temo bomo povrtali po dolgem in počez, razkrinkali ta vzorec in zmanjšali (samo)kritika ter mu odvzeli moč. Za vas sem v posnetku pripravila veliko najboljših vaj in nalog (nekatere trajajo 10 minut, druge cel teden), tako da jih boste lahko izvajali v svojem tempu, vse naenkrat ali pa eno po eno.

Za lažje delo in izvajanje nalog prejmete tudi posebne delovne liste z nalogami in najbolj pomembnimi točkami, da jih lahko vedno na hitro pogledate, ko jih boste potrebovali. Trening lahko poslušate kadarkoli v udobju vašega doma, vse podane naloge pa lahko izvajate v lastnem tempu in v želenem zaporedju (ob pomoči delovnih listov).

Kaj o tem audio treningu pravi Katarina iz Maribora?

"Vau, vau, vau!!!... to pa je prava bomba za možgane. Čestitam Tina, vrhunsko! Kot vedno direktna, konkretna, jasna, oprijemljiva in uporabna sporočila. Res noro. NORO!!! Zelo prizemljeno, kar mi je še bolj ZELO všeč. :-) Pa ne da te hvalim, ampak tak pač je. :-)))))"

Kakšne preboje je imela Tatjana iz Ljubljane s tem audio treningom?

"Predraga Tina, tisočkrat hvala za ta audio trening "Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih".

S testiranjem odnosa do sebe in drugih sem končno dojela, zakaj me vedno kaj razjezi, moti... na drugih (predvsem tast in tašča ;), ko kritizirata, da mladi itak nič ne znamo... ker tudi jaz kritiziram... Pa še moja bolečina iz otroških let, ker itak nisem bila dovolj dobra, ali da bi kaj dobrega naredila... niti slučajno. To me zaboli še včasih zdaj, pa čeprav delam na sebi 7. leto.

Dovolj to nisem več jaz. To je moj stari jaz. To nočem več biti.
Ker ob spoznanju oz. občutku miru, ko mi uspe spustiti vse tisto, kar me moti, žalosti, jezi... je to tisto blaženo stanje bi jaz temu rekla in sem vsakokrat presrečna. TA OBČUTEK VAU.

Je pa res, spoznanje in začetek nista lahka... pritekle so mi solze prav iz srca, boleče a odrešujoče.
Vaja dela mojstra, le če mojster dela vajo. To drži še kako. Fokusiram se zdaj vse bolj na to, kaj je "OK" in ne na pomanjkliivosti.

Hvala tebi Tina, KER SI IN KAJ DELIŠ Z NAMI, KI TE POTREBUJEMO."


S poslušanjem audio treninga "Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih do 80%?" lahko pričnete takoj! Kako? Naročite ga preko spodnjega hitrega obrazca. Cena audio treninga je 97 eur (DDV vključen). Posnetek traja 1 uro in 44 minut, izvajanje nalog pa 5 tednov.

Paket vsebuje: mp3 posnetek, delovne liste ter 3 vaje, ki jih naredite tekom poslušanja in 5 nalog, ki jih naredite v svojem tempu v 5-tih tednih. Trening, ki vam bo absolutno spremenil življenje na bolje, kajti garantirano boste zmanjšali kritiziranje in povečali ljubezen do sebe, naročite preko spodnjega hitrega obrazca. Izberite način plačila:

   

A) NAROČILO ZA PLAČILO PREKO TRR:

 

B) HITRI NAKUP S PAYPAL-OM ALI KARTICO:

Po oddaji hitrega obrazca boste na svoj email v nekaj minutah prejeli podatke za nakazilo, zato preverite tudi med Vsiljeno pošto za vsak slučaj. Naslov za dostavo ni potreben, ker prejmete audio trening po plačilu na svoj email naslov.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Po plačilu prejmete audio trening na svoj email naslov. Tudi če nimate PayPal računa, lahko plačate s svojo kreditno kartico - izberete možnost oziroma kliknite gumb "Pay with Debit or Credit Card", kamor vpišete tudi svoj email naslov.


Za prijavo na BREZPLAČNE novičke, nasvete in članke mi pišite na info@tina-ananda.si.


Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si