Dodaj me za prijateljico   facebook

Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientko čustveno odklepali tudi vi! Že danes poslušajte, kako klientko popeljem od občutkov krivde in strahu do občutka samostojnosti in notranje moči, ko je mogoče karkoli in so ji odprte čisto vse možnosti.

Čas trajanja mp3 posnetka: 61 minut
Cena: 33 eur

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

 

Ste se tudi vi zapletli v partnerski, poslovni ali prijateljski odnos, za katerega veste, da ne deluje več, pa ga ne zmorete končati in zaživeti svoje življenje? Ali tudi vi čakate na dovoljenje nekih »zunanjih sil« in ljudi, da bi se lahko premaknili naprej? Ste se tudi vi zapletli v primež manipulatorja (partnerja, starša, sodelavca…), ki vas čustveno izsiljuje in želi manipulirati z vami? Potem je ta audio seansa »Kako zapustiti partnerski odnos/zakon, ki ne deluje več?« kot naročena za vas! O čem je govora v tej seansi?

Klientka se zatika v partnerskem odnosu, za katerega ve, da je zanjo škodljiv. Prisotno je psihično nasilje in čustveno manipuliranje. Iz tega zakona odhaja že več kot eno leto, nekako pa ne naredi tistega ključnega koraka in odide zares. Vedno najde razloge, ki so bolj pomembni (da mlajša hčerka konča šolo, da starejša maturira, da to in to.....).

V tej seansi poslušajte, kako odkrijeva »haklce«, ki jo držijo v tem zakonu in ji preprečujejo, da bi šla s svojim življenjem naprej ter poslušajte, kako klientko popeljem od občutkov krivde in strahu do občutka samostojnosti in notranje moči, ko je mogoče karkoli in so ji odprte čisto vse možnosti.

Kaj boste skozi to seanso spoznali:

  • Kaj je sploh »družina«?
  • Kako se raziti s partnerjem, če na njegovi strani ni volje za razhod?
  • Kaj je glavna »napaka«, ki jo delamo, ko želimo končati katerikoli odnos?
  • Na kaj po navadi čakamo preden si dovolimo premakniti naprej?
  • Zakaj se počutimo »varno« v toksičnem okolju?
  • Kako začutiti v sebi občutek samostojnosti, notranje moči in varnosti?
  • Kako šiftniti na višjo frekvenco in dobiti download novih idej in sveže inspiracije?
  • Kako zaživeti svobodno celo brez spremembe situacije?
  • Kako se izviti iz primeža manipulatorske osebe?
  • Kaj, če otroci nočejo stran z nami?

Ste že nestrpni in bi radi doživeli isti energetski proces in šift, kot ga je doživela ta klientka? Seveda! :) Potem naročite to audio seanso s klikom na rumeni gumb spodaj.

In kaj mi je na moj mail napisala klientka po seansi?

"Draga Tina, najina seansa je bila resnično prebojna; končno sem dojela, da se oklepam nečesa, kar niti malo ne ustreza mojim kriterijem dobrega partnerstva in se nikakor ne sklada z vrednotami, ki jih želim v svojem življenju.

Čutim tisto prvinsko moč, ki me bo porinila v akcijo, da končno naredim korak v svoje boljše življenje.

Iz srca ti hvala, Objem"

Ja, res sva šiftnili in sprostili ogromno zastale energije in skupaj z nama boste začutili močan občutek olajšanja in notranje svobode. Ta audio seansa je v mp3 obliki, traja 61 minut in jo lahko poslušate na telefonu, računalniku ali v avtu kot audio. Poslušate jo lahko večkrat neomejeno, ob katerekoli času v udobju lastnega doma. Večkrat, kot jo boste poslušali, več stvari boste lahko slišali.

Cena audio seanse je samo 33 eur!
 Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientko čustveni odklepali tudi vi! Audio seanso naročite s klikom na spodnji rumeni gumb in že danes poslušajte, kako se osvoboditi starih spon odnosov in strahu pred razhodom. Ob poslušanju seanse se bo vam dogajal isti proces!

Čas trajanja mp3 posnetka: 61 minut

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si