Dodaj me za prijateljico   facebook

Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientom čustveno odklepali tudi vi! Že danes poslušajte, kako sem klienta popeljala od duhamorne službe, ki ga dnevno ubija, do njegove srčne povezave z njegovim pravim poslanstvom! Ob poslušanju seanse se bo vam dogajal isti proces!

Čas trajanja mp3 posnetka:73 minut
Cena: 33 eur

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Ste se že tudi vi vprašali, zakaj delate to, kar delate? Če še niste prišli do svojih res najglobljih odgovorov, potem se še niste ZARES povezali s svojim srčnim poslanstvom in se redno izgubljate v opravilih, ki nimajo veze z njim. Zato se potem borite, delate preveč, ste pod konstantnim stresom in ne dosežete tistega res srčnega zadovoljstva pri delu, ki ga opravljate.


Kot veste smo v zadnjih tednih izmed več kot 100 prijavljenih izbirali in podarili 3 brezplačne Ananda skype seanse v zameno za snemanje. Ker vem, da vam je cena moje seanse nekaterim prevelik finančni zalogaj, sem vam obljubila, da vam bodo te posnete seanse na voljo po zelo dostopni ceni. In presenečenje, ki ste ga že nestrpno čakali: prva prava pravcata seansa je že pripravljena za vas in nosi naslov »Kako se srčno povezati s svojim poslanstvom«! :)

Cena posnete audio seanse je samo 33 eur! Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientom čustveno odklepali tudi vi! Audio seanso lahko naročite s klikom na spodnji rumeni gumb in že danes poslušajte, kako sem klienta popeljala od duhamorne službe, ki ga dnevno ubija, do njegove srčne povezave z njegovim pravim poslanstvom! Ob poslušanju seanse se bo vam dogajal isti proces!

Ta klient dela v duhamorni službi, kjer je vedno več dela, vedno več pritiskov, vedno slabši sodelavci, vedno več stresa. Ker ne more več tako naprej, bi rad prekinil ta vzorec in presegel strah pred neuspehom, da bi lahko pustil službo in se premaknil na svoje. Odprl bi rad svoje podjetje in končno začel opravljati svoje pravo poslanstvo zdravitelja in pomoči ljudem. Vam zveni znano? :) Potem je to seansa za vas!

Kaj boste spoznali in šiftnili skozi poslušanje te seanse:

 • Kako na začetku svoje poslovne poti zgraditi zaupanje vase in v svoje sposobnosti?
 • Na kaj moramo biti še posebej pozorni, ko se lotevamo novih stvari?
 • Kdaj sta zagotovljena poraz in dvom vase?
 • Kaj vam Vesolje sporoča, ko se borite in hočete z glavo skozi zid?
 • Kako vas Vesolje prisili, da nimate več druge izbire, kot da sledite svojim sanjam?
 • Kako se srčno povezati s svojim poslanstvom?
 • Zakaj delate to, kar delate?
 • Kaj je tista PRAVA srčna povezava z vašim poslanstvom, ki jo morate občutiti pri delanju česarkoli?
 • Kateri so glavni problemi zdraviteljev, mentorjev in coachev v njihovem načinu razmišljanja?
 • Kdaj vaše opravljanje poslanstva postane za vas obveznost in dolžnost?
 • Kaj se zgodi, ko bežimo od bolečine, namesto da bi se premikali k užitku? To sta 2 zelo različna motivatorja in rezultat je odvisen prav od tega, katerega uporabljamo.
 • Kaj se lahko naučimo od drevesa, ki opravlja svoje srčno poslanstvo?
 • Katero nalogo je dobil klient za višanje svoje vibracije, ki jo lahko izvajate tudi vi?

Ste že nestrpni in bi radi doživeli isti energetski proces in šift, kot ga je doživel ta klient? Seveda! :) Potem naročite to audio seanso spodaj in prejeli boste nadaljnja navodila.

In kaj mi je na moj mail napisal klient po seansi?

»Hej Tina, dokler sem pod vtisi bi ti rad povedal, da je bila to zame čudovita izkušnja! Ego se je želel upirat in ostat v varni coni, ves čas dilema ali bom povedal kaj prav ali narobe,.. ampak ni bilo dileme,.. si me s svojo strokovnostjo pripeljala natanko do mojega srca, kjer so zraven fantastičnega občutka harmonije in ljubezni pritekle po licu tudi solze sreče! To je to! :) Počutim se pozitivno zadeto! :) wiii hvala tebi in vesolju, da mi te je poslalo na mojo pot! 

Kasneje, ko sem šel ven iz stanovanja sem čist drugače dojemal okolico in dogodke okoli sebe:) Po dolgem času sem začutil ljubezen  v sebi in občutek, da vse zmorem. 

Tako bi morali vibrirat vsak dan! in bi spreminjali svet ! :) Hvala še enkrat Tina! :)«

Ja, res sva šiftnila veliko energije in obema je ob tem zaigralo srce - in tudi vam bo ob poslušanju! :) Ta audio seansa je v mp3 obliki, traja 73 minut in jo lahko poslušate na telefonu, računalniku ali v avtu kot audio. Poslušate jo lahko večkrat neomejeno, ob katerekoli času v udobju lastnega doma. Večkrat, kot jo boste poslušali, več stvari boste lahko slišali.

Audio seanso »Kako se srčno povezati s svojim poslanstvom?« po ceni samo 33 eur naročite s klikom na spodnji rumeni gumb in se tudi vi povežite s svojo primarno strastjo še danes!

Čas trajanja mp3 posnetka: 73 minut

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si