Dodaj me za prijateljico   facebook

Ne znate reči NE? Imate občutek krivde, ko to storite ali pa se bojite reakcije drugih ljudi? Poslušajte, kako klientko popeljem od strahu in občutkov krivde do opolnomočenja, ko lahko mirno reče »ne« in je nevtralna do reakcije drugih ljudi.

Čas trajanja mp3 posnetka: 84 minut
Cena: 33 eur

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Klientka težko reče NE in občuti občutek krivde tudi, ko je njen »ne« upravičen. Prizadanejo jo reakcije ljudi, ko jim reče »ne«, ker jo napadajo zaradi lastne prizadetosti. Ko pride do situacije, kjer se počuti šibkejšo, izbere lažjo pot z izgovori ali pa rešuje situacijo šele, ko je že prepozno (se izogiba soočenju oziroma da bi skomunicirala svojo resnico). Zveni znano? :) Podobno ima težave pri postavljanju cene v svoji dejavnosti, ki se njenim strankam zdi previsoka (zopet »napad«), zato sva pogledali ta isti vzorec strahu pred soočenjem na poslovnem in na osebnem področju.

Poslušajte v tej audio seansi, kako klientko popeljem od strahu in občutkov krivde do opolnomočenja, ko lahko mirno reče »ne« in je nevtralna do reakcije drugih ljudi.

Kaj boste spoznali skozi to seanso:

 • Kateri 3 glavni čustveni vzorci se kažejo v njenih strahovih?
 • Kako preseči občutek krivde, ko se postavimo zase?
 • Kaj ima veze cena naše storitve s tem, ko vemo, zakaj delamo, kar delamo v svoji službi?
 • Kako začutiti strah in ga preobraziti v notranji mir?
 • Ali so stvari res dokončne, tudi če so dogovorjene (obljube, pogodbe…)?
 • Zakaj v naše življenje vstopajo osebe, ki nam hitro zamerijo in nam očitajo naše odločitve?
 • Kako nehati prevzemati nase odgovornost za počutje drugih ljudi?
 • Kakšne koristi imamo od tega, ko se počutimo odgovorne za počutje drugih ljudi?
 • Zakaj se ta klientka konkretno boji reči NE?
 • Ali smo komu karkoli dolžni ali lahko delamo, kar želimo v svojem življenju?
 • Kako skomunicirati svoj NE?
 • Kako preseči strah pred soočenjem?
 • Kako preseči strah pred reakcijo drugih ljudi?
 • Kdaj se žrtvujemo, ko pomagamo?

Vse to in še več se vam bo razprlo in odgovorilo med poslušanjem.

In kaj mi je na moj mail napisala klientka po seansi?

"Tina živjo! Ne morem počakati en teden, zato se javljam že danes… Skratka: očitno se je res nekaj zgodilo. In s temi dobrimi občutki ne znam ravnati… Zato samo sem… in uživam. Super je. Zaspala sem z mislijo na najino terapijo in se s to mislijo tudi zbudila. In ne boš verjela: zjutraj, ko sem šla na trening, mi je lastnica fitnesa začela razlagati stvari, ki jo spravljajo ob živce, midve sva jih pa včeraj predebatirali. In moj odziv. Poslušala sem jo, ni pa se me dotaknilo, nisem postala nervozna, vse je postalo oddaljeno Kajti razlagala mi je isto, kot sem jaz tebi… Skratka, super sem in vse bom naredila, da bo tako tudi ostalo… HVALA!!!!"

In še njen odziv po 3 mesecih po seansi:

"Tina, pozdravljena! Najprej naj povem, da sem si vzela to poletje res čas zase in sem naredila le kar je bilo RES nujno. Cen svojih storitev nisem zvišala, sem pa ohranila obstoječe, kar jemljem kot (delni) uspeh – velja predvsem za tiste, ki jim je vedno vse predrago. Sem pa naredila nekaj drugih pozitivnih korakov: znebila sem se kradljivcev energije, posesivnežev in totalitarcev. Ostalim (problematičnim) pa sem dala vedeti, da je moje življenje res moje in da se nimajo pravice vtikati vame in v moje početje. Iz tega naslova sem imela res psihično mirno poletje (sicer pa polno aktivnosti), ki mi bo za vedno ostalo v spominu. Hvala za vse."

Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientko čustveno odklepali tudi vi! Audio seansa je v mp3 obliki, traja 84 minut in jo lahko neomejeno večkrat poslušate na telefonu, računalniku ali v avtu kot audio. Večkrat, kot jo boste poslušali, več stvari boste lahko slišali.

Audio seanso »Kako preseči strah pred soočenjem in reakcijo drugih ljudi?« po ceni 33 eur naročite s klikom na spodnji rumeni gumb in že danes poslušajte, kako se soočiti s strahom pred soočenjem in kako reči »ne«.

Čas trajanja mp3 posnetka: 84 minut

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si