Dodaj me za prijateljico   facebook

Imate tudi vi težave z odlašanjem in zavlačevanjem (ali pa imajo to težavo vaši otroci ali partnerji)? Poslušajte v tej audio seansi, kako klientko popeljem od odlašanja z obveznostmi do notranje svobode, ko lahko končno prisluhne svojemu srcu in strastno vstopi v svoj nov dan.

Čas trajanja mp3 posnetka: 65 minut
Cena: 33 eur

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Ker je bil vaš odziv na audio seanse 01, 02 in 03 (posnete v živo), ki so vam na voljo po zelo dostopni ceni, tako pozitiven, smo za vas posneli nove 3 audio seanse, preko katerih se boste med poslušanjem čustveno odklepali tudi vi, kajti dogajal se vam bo isti proces, kot se dogaja klientu/klientki na mp3 posnetku, ki ga boste prejeli in ki ga lahko neomejeno poslušate.

Torej seansa 04 nosi naslov »Kako prenehati z odlašanjem?« Če imate tudi vi težave z odlašanjem in zavlačevanjem (ali pa imajo to težavo vaši otroci ali partnerji), potem je to seansa za vas. O čem je govora v tej seansi?

Klientka zavlačuje z vsem: s klicanjem domačih, z iskanjem nove službe, z umivanjem zob pred spanjem itd. Nekako ne najde notranje motivacije, da bi naredila vse takoj, ko se to odloči. Včasih s tem ni imela nobenih problemov in je naredila vse, tudi tiste neprijetne opravke. Sedaj pa se ne zmore več prisiliti v nič. Vam zveni znano? :) Potem je ta seansa za vas!

Poslušajte v tej audio seansi, kako klientko popeljem od odlašanja z obveznostmi do notranje svobode, ko lahko končno prisluhne svojemu srcu in strastno vstopi v svoj nov dan.

Kaj boste spoznali skozi to seanso:

 • Zakaj sploh odlašamo z opravki in nalogami?
 • Česa nas zavlačevanje uči?
 • Ali obstaja karkoli, kar zares »moramo« delati ali narediti, ali je to samo izmišljotina družbe?
 • Kaj se zgodi, ko delamo nekaj, česar nočemo delati?
 • Kako iz »moram« v »želim« konkretno v praksi?
 • Zakaj klientka čuti pomanjkanje življenjske energije, veselja ter težo in utrujenost?
 • Ali res moramo pomagati drugim ljudem?
 • Kaj je ljubezen do sebe v praksi?
 • Ali res moramo poklicati svoje starše po telefonu?
 • Kako lahko začnemo delati to, kar si želimo, ko si to želimo?
 • Zakaj klientka odlaša z iskanjem nove službe?
 • Kako spustiti potrebo po kontroli?

Vse to in še več se vam bo razprlo in odgovorilo med poslušanjem. Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientko čustveno odklepali tudi vi! Audio seansa je v mp3 obliki, traja 65 minut in jo lahko neomejeno večkrat poslušate na telefonu, računalniku ali v avtu kot audio. Večkrat, kot jo boste poslušali, več stvari boste lahko slišali.

Tukaj je mnenje Katje iz Maribora, ki je poslušala audio seanse:

"En velik in iskren hvala, da vso znanje delite z nami in nas na lahkoten način vodite po poti osebne rasti! Joj, s kakšnim veseljem poslušam vaše seanse! In to zato, ker z njimi resnično pride do shiftanja. »Aha« efektov, ki sem jih z vašo pomočjo doživela, pa sploh več ne štejem. Res ste pravi sonček!"

Audio seanso »Kako prenehati z odlašanjem?« po ceni 33 eur naročite s klikom na spodnji rumeni gumb in že danes poslušajte ter doživite olajšanje, začutite val nove energije v sebi in se premaknite iz »moram« v »želim«!

Čas trajanja mp3 posnetka: 65 minut

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si