Dodaj me za prijateljico   facebook

Se tudi v vas nabira jeza in ne veste, kako, kaj in kam z njo? Jo po navadi tiščite v sebi, potem pa izbruhnete, ko je to najmanj primerno? In vas je potem sram ali pa s tem prizadenete svoje ljubljene in sebe?

Čas trajanja mp3 posnetka: 73 minut
Cena: 33 eur

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Se tudi v vas nabira jeza in ne veste, kako, kaj in kam z njo? Jo po navadi tiščite v sebi, potem pa izbruhnete, ko je to najmanj primerno? In vas je potem sram ali pa s tem prizadenete svoje ljubljene in sebe? Ja, saj niti ni čudno, ko pa nas nihče ni naučil, kako delati z jezo! Večina ljudi se jeze boji! No, tega vam sedaj ni potrebno več početi in jeze se vam ni potrebno več bati, kajti s klientko sva prav v ta namen za vas posneli audio seanso »Kako izprazniti čustveni naboj jeze?« Prisluhnite pravi seansi posneti v živo in končno razrešite tudi vi svojo jezo, kot jo je ta klientka. O čem je govora v tej seansi?

Klientka čuti v sebi močno jezo do hčerke in do partnerja, vendar ne zna ravnati z njo. Še posebej jo zajame močna jeza, ko njena 2-letna hčerka doživlja naval svojih močnih čustev ter se ji upira in je noče ubogati, ko se najbolj mudi v vrtec in v službo. Klientka zato po navadi jezo tišči v sebi ali pa izbruhne na otroke in na partnerja. Vam zveni znano? :) Potem je ta seansa za vas!

Poslušajte, kako klientko popeljem skozi 2 izredno močna čustvena procesa za ravnanje z jezo v praksi, da ju boste lahko izvajali tudi vi sami doma.

Kaj boste poleg tega še spoznali skozi to seanso:

  • Kaj se dejansko dogaja, ko nam nekdo »pritisne na živc«?
  • Kako transformirati jezo, ki je nakopičena v nas?
  • Kaj je mini/max učinek v družini?
  • Kako nastanejo »people pleaserji« oziroma vzorec ugajanja ljudem?
  • Kako se oblikuje naša podzavest, ki je tistih 90% ledene gore, ki je pod vodno gladino?
  • Kaj je to konstruktiven izbruh jeze in kako to izgleda v živo?
  • Na kakšen način spreminjamo svoje gene in gene svojih otrok s tem, ko spreminjamo svojo vibracijo?
  • Zakaj je jeza v resnici naša najboljša prijateljica?
  • Kaj jeza dejansko zares pomeni, kaj je njena funkcija?
  • Kaj je ljubezen do sebe v praksi, ne samo teoretično?

Ste že nestrpni in bi radi doživeli isti sprostitveni proces jeze in šift, kot ga je doživela ta klientka? Seveda! :) Potem naročite to audio seanso s klikom na rumeni gumb spodaj in prejeli boste nadaljnja navodila.

In kaj mi je na moj mail napisala klientka po seansi?

"Waaww… kakšna seansa. Kako dobri občutki, kako globoko sva šle. Že takoj na začetku sem začela jokati, takoj se je začel proces čiščenja. Lepo si me vodila skozi njega. In potem, kako dober občutek po zaključku. Spremembe so bile opazne že isti dan. V meni, v odnosu s hčerko in s partnerjem. A veš, da je od seanse že en mesec in da so spremembe še kar vidne? Waaw. 

Seansa mi je pomagala s soočanjem s čustvi tudi na drugih področjih. Imeli smo eno težko družinsko obdobje (bolezen in nato smrt) in sem tako vesela, da sem se naučila biti s svojimi čustvi. Da sem si lahko priznala kaj in zakaj tako čutim (jeza), da je tako ok, da zato nisem slaba ali da bi morala počutit krivo. In kako lažje je meni, ki imam to znanje, kot npr. moji mami ali očetu, ki se s tem bojujeta na svoj način. 

Če zaključim… seansa mi je dala ogromno. V samem jedru problema z mojo jezo in še naokoli. Tina, iz srca sem hvaležna, da si mi dala toliko znanja in mi pomagala šiftniti zastalo energijo. Velikokrat se spomnim, kakšen mir v sebi sem čutila v najinem pogovoru in rada se vračam na ta prostor. Hvala ti."

Ja, res sva šiftnili in sprostili ogromno zastale energije in skupaj z nama boste začutili močan občutek olajšanja in notranje svobode. Ta audio seansa je v mp3 obliki, traja 73 minut in jo lahko neomejeno večkrat poslušate na telefonu, računalniku ali v avtu kot audio. Večkrat, kot jo boste poslušali, več stvari boste lahko slišali.

S temi tehnikami se vam bodo odnosi močno spremenili na bolje, tako kot so se tej klientki (in vsem mojim klientom, ki so izkusili to tehniko)!

Cena audio seanse je samo 33 eur! Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientko čustveno odklepali tudi vi! Audio seanso naročite s klikom na spodnji rumeni gumb in že danes poslušajte in spoznajte razliko med destruktivnim in konstruktivnim izbruhom jeze ter doživite olajšanje jeze skozi poslušanje te seanse tudi vi.

Čas trajanja mp3 posnetka: 73 minut

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!
 

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si