Dodaj me za prijateljico   facebook

Živite v občutku pomanjkanja? imate težave s prodajo izdelkov ali storitev oziroma se počutite vsiljivi pri prodaji? Poslušajte v tej audio seansi, kako klientko popeljem od občutka pomanjkanja in strahu pred prodajo do navdušenja in igre pri prodaji. 

Čas trajanja mp3 posnetka: 87 minut
Cena: 33 eur

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Klientka je v strahu in stresu, ker vsak mesec praska denar na kup, da poplača vse stroške. Trenutno se poleg službe sicer trudi še s prodajo kozmetike, pa vseeno težko zmore. Pri prodaji kozmetike jo ustavljata strah in nezaupanje vase. Tudi, ko ve, da ponuja super izdelek, ki ga je sama stestirala, jo je še vedno strah, če bo stranka nezadovoljna. Želi se odpreti obilju in doseči notranji mir.

Poslušajte v tej audio seansi, kako klientko popeljem od občutka pomanjkanja in strahu pred prodajo do navdušenja in igre pri prodaji.

Kaj boste spoznali skozi to seanso:

  • Kako najprej začutiti realno stanje svojih financ?
  • Kakšna vibracija je potrebna, da se vsi naši stroški absorbirajo z dovolj prihodki?
  • Zakaj se klientki zdi, da je vsiljiva pri prodaji?
  • Zakaj klientka ne zna zaključiti prodaje in pozvati k nakupu?
  • Kako zaščititi svojega notranjega otroka pred napadalnimi starši?
  • Kako izgleda, ko je jeza za nas tabu in si je ne dovolimo občutiti?
  • Zakaj bruhanje jeze na ljudi okoli sebe nima smisla in tudi ne pravega učinka?
  • Kaj v resnici prodajamo, ko prodajamo izdelke in storitve? (in ne, »sebe« ni pravilen odgovor!)
  • Do kakšne izmenjave dejansko prihaja med kupci in prodajalci?

Vse to in še več se vam bo razprlo in odgovorilo med poslušanjem. Cena audio seanse je samo 33 eur in ta oblika domačega dela je zelo primerna tudi v primeru, če vam je osebna individualna seansa z mano v tem trenutku prevelik finančni zalogaj. Ob poslušanju te seanse se boste skupaj s klientko čustveno odklepali tudi vi! Audio seansa je v mp3 obliki, traja 87 minut in jo lahko neomejeno večkrat poslušate na telefonu, računalniku ali v avtu kot audio.

Nasvet za poslušanje seanse in najboljše rezultate: po izkušnjah mojih strank je ne poslušajte medtem, ko počnete še 100 drugih stvari zraven:) Poslušajte jo skoncentrirano in si kaj tudi izpišite v svojo beležko, predvsem pa ZAČUTITE, kaj s klientko/klientom delava in se vživite čustveno glede na svoj primer. Kasneje pa lahko seanso poslušate tudi v ozadju med gospodinjskimi opravili in v avtu za osvežitev in ponovitev. 

Torej, če želite začutiti obilje in imate težave s prodajo izdelkov ali storitev, je ta audio seansa definitivno za vas! Audio seanso »Kako začutiti obilje in izgubiti strah pred prodajo?« po ceni 33 eur naročite s klikom na spodnji rumeni gumb in se že danes navdušite za prodajo izdelkov ali storitev in se odprite obilju ter igri življenja.

Čas trajanja mp3 posnetka: 87 minut

DA, ŽELIM POSLUŠATI SEANSO!

Kaj pravijo drugi o Ananda metodi?

Drugi o soulworku1

Katarina iz Štajerske: "Tina, čarovnica si! Saj veš to, a ne? V najbolj pozitivnem smislu, seveda. To, kar sem doživela pri tebi... to bi želela, da doživlja vsak otrok s strani staršev ali skrbnikov... to, da si sedela tam z mano, bila potrpežljiva, čutila z mano, celo jokala z mano, bila v oporo in podporo, da nisem bila sama v svoji bolečini... AMAZING! Karkoli je to že bilo, meni je bilo tisti trenutek točno to, kar sem rabila. Varnost, sočutje, razumevanje, spoštovanje, LUČ, dovoljenje, veliki JA, olajšanje. Tako bi po moje morali zgledati tudi ženski krogi. Prvo, kar sem tisti dan odnesla od tebe, je način, kako naj bi jaz ravnala sama s sabo. Kooončno! Prvič sem zares začutila, kaj pomeni IMETI SE RAD. Vsi samo čivkajo o tem, kaj to pomeni, pa nobeden ne pove konkretno in jasno. No, sej mogoče pa se to ne da povedati, ker vsak to doživlja drugače in mora vsak to začutiti sam, globoko v svojih celicah.

Tina, v tistem dnevu si mi dala ogromno. Občutek imam, da bi se ti lahko prepustila kar za celi dan, da me prešejkaš od zunaj navznoter in obratno. Ker sem tako lačna tega, da se odkrijem in spoznam ter končno najdem mir v sebi. In tvoji majhni triki o manifestacijah, itd., itd., ....

Mojstrica si. In srečna sem, da sem bila deležna tvoje obravnave. Hvala, hvala, hvala!"

Preberi več mnenj in rezultatov >>

Zakaj Ananda metoda?

Ker hitro deluje

Ananda metoda deluje že v samo nekaj urah, včasih celo minutah. Presenečeni boste!

Ker so rezultati trajni

Delo z vzorci je kot lupljenje čebule. Razrešeni sloji se po Ananda metodi ne vračajo.

Ker je izredno učinkovita

Ananda metoda je preplet najučinkovitejših tehnik razreševanja družinskih vzorcev, kar sem jih kdaj osebno izkusila (iz celega sveta) in sem jih zato povezala v še bolj učinkovito Ananda metodo.

Ker osvobaja

Doživeli boste globoko osebno in čustveno transformacijo, ki je kot "operacija" in ne samo še en obliž ne rano.

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si